Banner for Sitly

Sitly Avis 384

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Es muy buena, da confianza y claridad en su interfaz. Consigues personas cerca de tu ubicacion y puedes hablar con las personas que te necesitan.💖

Noté 4 sur 5 étoiles

De eerste keer dat ik een account had, had ik amper aderessen maar nu gaat het eigenlijk wel lekker dus goed bedrijf, alleen niet aan te raden voor echt jonge mensen

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze website, ik vraag me af of er ook niet veel nep-profielen tussen zitten. Daarnaast reageert bijna niemand. Ook had ik een Premiumabonnement van 1 maand afgesloten waarbij ik er vanuit ging... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

hele fijne app maar wel jammer dat mensen elkaar alleen berichtjes kunnen sturen als ze premium hebben <3

À propos de l'entreprise

1. Baby-sitter
  2. Service de garde d'enfants

À propos de Sitly

Écrit par l'entreprise

Sitly is het snelst groeiende internationale platform dat gezinnen helpt om betrouwbare oppassers, nanny’s en gastouders in hun buurt te vinden. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we miljoenen ouders en oppassers met elkaar in contact gebracht in 14 landen, verspreid over Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Via onze website, iOS-app en Android-app kunnen ouders eenvoudig profielen bekijken, berichten sturen en kennismakingsgesprekken inplannen. Sitly biedt een flexibele en betaalbare oplossing voor kinderopvang aan huis, afgestemd op de unieke behoeften van elk gezin.

Ook voor oppassers is Sitly een ideale plek om een leuke baan te vinden. Of je nu student bent, professioneel nanny-werk doet of af en toe wilt oppassen naast een andere baan—je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt.

Elke dag werkt ons team met enthousiasme aan één doel: het beste platform bieden voor kinderopvang aan huis. We luisteren naar feedback, verbeteren onze technologie en zorgen voor een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor iedereen.

Bij Sitly draait het om vertrouwen, flexibiliteit en verbinding. We zijn er trots op gezinnen en oppassers wereldwijd te helpen elkaar te vinden, zodat kinderen de beste zorg krijgen—van mensen die ze echt leren kennen.

Maak ook kennis met Sitly, en ontdek hoe eenvoudig en persoonlijk kinderopvang kan zijn.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Sitly is een gat in de markt met risico

Sitly is een gat in de markt om oppaszoekers,( en dat zijn er erg veel,) en oppas aanbieders met elkaar in contact te brengen.
De oppassers worden niet gescreend en dat vind ik, zeker voor buitenlandse aanvragers, een groot risico. Er zou door kwaadwillenden misbruik van de kinderen en hun omgeving gemaakt kunnen worden. Op z’n minst moet er door Sitly gevraagd worden naar een recent VOG Verklaring.

22 septembre 2025

Réponse : Sitly

Bedankt voor uw opmerkingen en uw aandacht voor veiligheid. Bij Sitly richten we ons op het bieden van een veilig en transparant platform: we controleren alle profielen en beschermen persoonlijke gegevens.

Het is de verantwoordelijkheid van de families om referenties, ervaring of een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op te vragen voordat ze iemand inhuren. Veel babysitters geven in hun profiel aan dat ze dit certificaat kunnen overleggen. Sitly is geen bureau: we sturen geen babysitter naar uw huis; u als gezin beheert het hele proces, selecteert en beslist met wie u wilt werken. We raden aan om communicatie altijd via het Sitly-platform te houden en verdachte activiteiten te melden.

We waarderen uw suggesties en nemen deze mee voor toekomstige verbeteringen. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@sitly.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijk wat jij zoekt en wat de ouder…

Duidelijk wat jij zoekt en wat de ouder zoekt

Hallo Maria.

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je het belangrijk vindt om duidelijk te zijn over wat jij zoekt en wat de ouders zoeken. Duidelijke communicatie helpt beide partijen om sneller en beter een match te vinden.

We waarderen je feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van Sitly!

Overzichtelijk netjes

21 septembre 2025

Hallo Laurie, bedankt voor je positieve feedback! 🌟
We zijn blij dat je de app overzichtelijk en prettig vindt. Jouw ervaring motiveert ons om Sitly steeds beter en gebruiksvriendelijker te maken.

Het bedrijf is goed

Het bedrijf is goed, wel vind ik de kosten teveel.

Ik snap dat iedereen eraan moet verdienen. Maar niet iedereen heeft zoveel te besteden, terwijl een oppas vaak voor veel mensen absolute noodzaak is.

Sommige sitters cancelen ook. Erg jammer

Réponse : Sitly

Hallo Justine, bedankt voor het delen van je mening.

We begrijpen je punt over de kosten. Houd er rekening mee dat veel gezinnen en oppassers ook gratis kunnen verbinden door te reageren op berichten van geïnteresseerde oppassers.

Wat betreft annuleringen: we werken voortdurend aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van profielen. Uiteindelijk ligt de keuze altijd bij de gezinnen, die beslissen aan wie ze de zorg voor hun kinderen toevertrouwen.

Als je een specifieke ervaring met ons wilt delen, kun je ons mailen op info@sitly.nl , zodat we het kunnen bekijken en de juiste bedrijfsrichtlijnen kunnen toepassen.

Efficiënt

Vlot
Overzichtelijk
Goede informatie met respect voor privacy
Goed aanbod afgestemd op mijn wensen.
In vijf dagen heb ik het juiste gezin gevonden!
Een dingetje: heb een maand abonnement en wilde die opzeggen en toen kreeg ik ertussen door een aanbod voor een doorlopend abonnement. Nu weet ik dus niet of dat goed gegaan is. En ik heb tot oktober betaald en nu zijn alle premium voordelen al weg....dat is dus niet ok.
En ook dit is snel en goed opgelost door team Sitly. Kortom een snelle, efficiënte en oplossing gerichte service!

Réponse : Sitly

Hallo Elka, bedankt voor je review.

We zijn heel blij dat je via Sitly meerdere gezinnen hebt kunnen leren kennen en zo je ideale werkplek hebt gevonden. Wat je over je abonnement beschrijft willen we graag voor je nakijken en oplossen. Stuur ons hiervoor een mailtje naar info@sitly.nl en ons team helpt je stap voor stap verder.

Réponse : Sitly

Hallo Mina, dankjewel voor je mooie review! 🙏 Geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad via Sitly. We blijven de app verbeteren zodat gezinnen en oppassers elkaar nog sneller en makkelijker kunnen vinden.

Veel succes verder! 🌟

Noté 1 sur 5 étoiles

Leermoment

Leuk die enthousiaste reviews, maar ik vond het echt waardeloos. Het contact begon telkens heel enthousiast en spontaan, maar als je met de oppas afspreekt voor een kennismaking komen ze vervolgens niet opdagen en hoor je nooit meer iets van ze. Nu al meerdere keren gebeurd. Ik snap dat de site er zelf niets aan kan doen als mensen niets meer van zich laten horen, maar het is duidelijk dat niemand wordt gescreend en je dus ook eigenlijk nergens op kan/mag rekenen. Zeer teleurstellend, maar wel weer een leermoment.

4 septembre 2025
Avis spontané

Hallo KOS,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer een afspraak met een oppas niet doorgaat of iemand niet meer reageert. 🙏 Bij Sitly doen we ons best om gezinnen en oppassers zo goed mogelijk met elkaar te verbinden, maar het klopt dat we geen invloed hebben op hoe gebruikers uiteindelijk reageren.

We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. Als je wilt, kunnen we je tips geven om makkelijker betrouwbare matches te vinden. Je kunt ons altijd bereiken via info@sitly.nl.

perfect very useful

perfect very useful

4 septembre 2025

Teodora, thank you so much for your 5-star review! 🌟

We’re really happy to hear you find Sitly useful — your support means a lot to us.

convenient

1 septembre 2025

Valeriya, thank you so much for your 5-star review 🌟
We’re happy to hear you find our service convenient.

Your feedback means a lot to us and motivates our team to keep improving every day. 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Wonderful platform to make a good chain…

Wonderful platform to make a good chain of connection, between mommy's and nanny's/Au pair. Plenty of opportunities, good matches and very nice people.

30 août 2025

Réponse : Sitly

Evelyn, thank you so much for your wonderful feedback! 😊

We’re delighted to hear that Sitly helps create great connections between families, nannies and au pairs. We wish you continued success and many more good matches on the platform.

I got a job

I got a job. I found a good match

2 mars 2025

Myrna,
We’re very happy to hear that you found a good match and got a job through Sitly.
Thank you so much for sharing your experience with us!

Hallo Wilco!

Je bericht heeft ons erg blij gemaakt! De wetenschap dat we een positieve bijdrage hebben geleverd aan je ervaring motiveert ons om met nog meer toewijding door te gaan. Heel erg bedankt!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede website maar ouders wantrouwen

Goede website, aan Sitly ligt het niet maar blijkbaar zijn alle ouders wantrouwend voor mannelijke oppassers. Ondanks 12 jaar ervaring met jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar weigeren ouders. Misschien toch een taak voor Sitly.

23 juillet 2025

Hallo,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.
We begrijpen je frustratie heel goed. Bij Sitly geloven we sterk in gelijke kansen voor alle oppassers, ongeacht hun geslacht. Toch beseffen we dat sommige ouders persoonlijke voorkeuren of twijfels kunnen hebben, en dat valt helaas buiten onze directe controle.

We blijven ons inzetten voor een inclusieve gemeenschap, waarin we de ervaring en professionaliteit van alle profielen zichtbaar maken en het vertrouwen tussen gezinnen en oppassers versterken.

Dank je wel voor je feedback en je betrokkenheid bij het vak.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik zou het niet weten, heb nog niet voor hen gewerkt.

Ik zou het niet weten.
Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf.
Zodra ik een vacature heb vervuld kan ik daar een mening over geven.

22 juillet 2025

Réponse : Sitly

Bedankt voor je eerlijke reactie! 🙏
We hopen dat je snel een leuke oppasmatch vindt via Sitly. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van het platform, staan we voor je klaar. Veel succes met je zoektocht!

Noté 5 sur 5 étoiles

The platoform is very useful

The platoform is very useful. Easy to contact to families. I highly recomend it.

18 juillet 2025

Réponse : Sitly

Heel erg bedankt voor je positieve review!
We zijn blij dat je de Sitly-platform nuttig vindt en dat het gemakkelijk is om contact te leggen met gezinnen. We waarderen je aanbeveling enorm! 😊
Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

great application!

8 juillet 2025

Réponse : Sitly

Novita, thank you so much for your kind words!
We’re really glad to hear you’re enjoying the app and finding it useful.

Your feedback motivates us to keep improving and helping families and babysitters connect more easily.

Goede resultaten op zoekopdracht

Goede resultaten op zoekopdracht, handig dat je een oppas in de buurt kan zoeken via de plattegrond weergave en veel oppassers in de databank. Verder vind ik het fijn dat je ziet als iemand lang niet online is geweest, dat managed verwachtingen.
Ik zou het fijn vinden als
- de introductie tekst verplicht iets langer is. Of dat er een item is m.b.t. de andere activiteiten van de oppas (bv studeren, part-time werken etc.)
- een item met de duur van de beschikbaarheid en
- de datum van de introductietekst. Soms is de intro nogal gedateerd of niet meer van toepassing.

5 juin 2025

Beste Sophia,

Bedankt voor je uitgebreide review! Ten eerste vinden we het natuurlijk heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de plattegrond weergave en de hoeveelheid beschikbare oppassers. We doen hard ons best om te zorgen dat er veel oppassers beschikbaar zijn, om de kans op een goede match te vergroten. Het labeltje met wanneer iemand voor het laatst online is geweest hebben we inderdaad toegevoegd om verwachtingen te managen, goed om te horen dat dit ook daadwerkelijk op prijs gesteld wordt!

Daarnaast willen we je ook bedanken voor je uitgebreide suggesties. We waarderen zulke constructieve feedback enorm! Het zijn allemaal hele goede ideeën en dit soort inzichten helpt ons om Sitly continu te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze gebruikers en we nemende deze dus ook zeker mee!

Mocht je vragen hebben, of nog meer feedback, stuur ons dan vooral even een mailtje op info@sitly.nl. We helpen je graag!

makkelijk in gebruik

makkelijk in gebruik, snel contact.

2 juin 2025

Réponse : Sitly

Beste Sanne, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je Sitly makkelijk in gebruik vindt en snel contact hebt kunnen maken! We hopen dat er een fijne match uit voortkomt. Mocht je vragen hebben over Sitly, stuur ons dan vooral een mailtje op info@sitly.nl. We helpen je graag!

Noté 4 sur 5 étoiles

Registreren is heel eenvoudig op deze…

Registreren is heel eenvoudig op deze site, en beide partijen kunnen op de juiste manier met elkaar communiceren.

13 mai 2025

Réponse : Sitly

Beste Luciana, wat fijn om te horen dat je het registreren zo eenvoudig vond en dat de communicatie tussen de partijen goed verloopt op onze site! Bedankt voor je positieve feedback.

Als je nog vragen hebt, mag je altijd mailen naar info@sitly.nl. We helpen je graag verder!

Leuke gezinnen

Leuke gezinnen

7 mai 2025

Réponse : Sitly

Beste Shin Ja, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je via Sitly leuke gezinnen hebt leren kennen! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan vooral even een mailtje op info@sitly.nl. We helpen je graag!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus