Skadedjursfritt.nu Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Sorkskrämmorna fungerar bra när man väl anslutit in- och utgående kablar. MEN anslutningarna sitter på det mest idiotiska stället på undersidan!!!! Man måste skruva ner skrämman mot marken och då blir... Voir plus

Mycket nöjd med produkten MoleStop ormskrämma. I våras fanns det olika sorters ormar på tomten och möss. Nu är de borta. Lätt att använda. Snabb och bra mailkontakt. Fick även erbjudande om t... Voir plus

Vårt timrade torp brukar ha påhälsning av möss på vintrarna med början i oktober. Sedan tre år tillbaka har vi en ultraljudsändare på vinden och under den tiden har vi inte haft problem med möss. Över... Voir plus

1. Service d'extermination des nuisibles
  2. Service e-commerce

À propos de Skadedjursfritt.nu

Soveco säljer giftfria skadedjursprodukter främst för den Nordiska marknaden. Vi har både privatpersoner och företag som kunder.

Vi har levererat produkter från Europas ledande leverantörer av elektronisk utrustning sedan 1986. Soveco har sålt hållbara skadedjursprodukter till över 50 000 nöjda användare med 99% kundnöjdhet, enbart i Norden.

Vi driver flera webbplatser i ämnet.

Prova våra produkter du också.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

61 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Wisam,

Vad tråkigt att höra att fågelskrämman inte löser problemet för dig, vilket tyvärr kan hända ibland. Fåglar är intelligenta varelser, och det kan finnas flera anledningar till varför de väljer att stanna kvar trots ljudet från fågelskrämman. Det kan bero på tillgången till mat, skydd och boende eller till och med sociala faktorer. Beroende på miljön där du vill bli av med fåglarna kan vi rekommendera flera åtgärder som du kan prova tillsammans med fågelskrämman. Vi kommer också att kontakta dig via mejl för att se hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt fågelproblem tillsammans. //Daniel

Bra bemötande

Bra bemötande vid telefonkontakt, snabb leverans

23 mai 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack Mia för fint omdöme. Hoppas du blir minst lika nöjd med dina produkter. //Daniel

Vet ej ännu

Har precis satt ner den få se om det dyker upp några ormar…

21 mai 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för ditt omdöme. Om du upplever att Mole Stop inte gör jobbet, så är det bara att du hör av dig till oss på hello@soveco.se hjälper vi dig lösa problemet med lite tips och trix. Hoppas ormarna håller sig borta nu och att du får anledning att justera ditt betyg uppåt. Det skulle betyda mycket för oss.

Så bra service när ordern strulade

Så bra service när ordern strulade. Blev uppring och det ordnade sig via telefon. Otroligy snabb leverans också!

15 mai 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för det fina omdömet. Lycka till med produkterna :)

Myrskrämma solcellsdriven

Köpte i maj en Mole stop samt 2 solcellsdrivna myrskrämmor. Sorkskrämman kan jag inte bedöma resultatet av ännu men myrskrämmorna gav resultat direkt. Från att inte kunna ha öppet ytterdörren på grund av myrinvasion utanför ingången är myrorna nästan helt borta nu. Haft detta problem flera år och försökt med alla möjliga medel. Men tyvärr har en av myrskrämmorna slutat fungera( efter 1 månads användning) Har mailat er men inte fått svar ännu.

7 juin 2023
Avis spontané

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Hej Kerstin och tack för omdömet! Härligt att höra att myrskrämmorna gör sitt jobb, när de väl fungerar... Ett nytt paket är redan på väg till dig. Ledsen för sen respons under gårdagen. Kundtjänst hade låg bemanning igår, då det var studentfirande på fler håll. I vanliga fall svarar vi oftast inom någon timme.

Det fungerar

Det fungerar! Och det är ingen UPPLEVELSE-sluta med detta patetiska uttryck när man köper varor!
Vänliga hälsningar
Anneli

8 mai 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för omdömet och toppen att produkten fungerar! (Jag ska kolla om jag kan ändra formuleringen i mejlet. Den är standard från Trustpilot. Tack för feedback!)

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Ok, vi förstår. Vi hoppas dock att du är nöjd med beställningsförfarandet och leveranstiden än så länge, så är du varmt välkommen tillbaka och justera ditt betyg när du ser vad din Mole Stop 1000 ger för resultat efter några veckor i marken.

19 mars 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för ditt omdöme. Vi gör alltid vårt bästa att få iväg produkterna så snart vi kan. Hoppas du blir nöjd med resultatet också.

Inga möss i torpet!

Vårt timrade torp brukar ha påhälsning av möss på vintrarna med början i oktober. Sedan tre år tillbaka har vi en ultraljudsändare på vinden och under den tiden har vi inte haft problem med möss. Överraskande bra.

26 janvier 2023
Avis spontané

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att problemet är löst. Våra ultraljudskrämmor är populära och brukar göra sitt jobb.

Jag har använt er produkt i femton år…

Jag har använt er produkt i femton år minst! Det är det enda som hållit mullvaden borta och även huggorm (tror jag)

12 janvier 2023

Réponse de Skadedjursfritt.nu

Tack för ditt fina omdöme och för att du är kund. Mole Stop är en fantastik produkt som uppskattas av de flesta. (Förutom mullvad, sork och orm såklart ;)