Jeg får lavet volume vipper fast hos Duha og har i dag også fået lavet permanente bryn. Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har fået lavet mine øjenbryn, det var en tryg oplevelse. Duha er meget professionel og omsorgsfuld😊 jeg er rigtig glad for resultatet.
Jeg er blevet meget glad for min øjenbryn, det er anden gange jeg kommer og bliver klart ikke den sidste gange. Duha er meget dygtigt og forsigtig. God at snakke med Duha. Kan virkelig klart at a... Voir plus
Jeg har fået lavet permanent øjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Skønhedsklinik med laserbehandlinger.
Coordonnées de contact
Jyllandsgade 10G, 7000, Fredericia, Danemark
- skinfredericia@gmail.com
- skinfredericia.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har fået lashlift ved Duha
Jeg har fået lashlift ved Duha , jeg er meget glad og hun er meget dygtig. Varmelige anbefaling .
Jeg har fået lavet mine øjenbryn
Jeg er blevet meget glad for min…
Kan virkelig klart at anbefale hende, det vil i ikke fortryde🥰
Tusind tak for det gode arbejde Duha🌸
Jeg fik de flotteste bryn i går
Jeg fik de flotteste bryn i går, hun er så sød, lyttende, imødekommende og sørger for en hele vejen igennem, det var en tryg og god oplevelse og jeg vil altid anbefale folk at køre dertil for bryn og vippe behandlinger 🌸
Super dygtige Doha 😃😃 Så flotte bryn…
Super dygtige Doha 😃😃 Så flotte bryn jeg har fået. Hun er så sød og professionel. Jeg kommer gerne igen 😃😃😃😃
Helt fantastisk.
Jeg har fået lavet Lip Blush af Duha i Skin by A.
Det er så flot lavet og jeg var helt tryg ved at komme der.
Duha er så venlig, rolige omgivelser.
En rigtig god oplevelse.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse! Jeg er så glad for resultatet. Mine øjenbryn ser naturlige og smukke ud, og servicen var professionel fra start til slut. Du vil føle dig tryg og godt tilpas. Jeg kan varmt anbefale det!
Er en rigtigt dejlig
Er en rigtigt dejlig, rolig og fin klinik
Man bliver taget godt imod og der bliver fortalt hvad der sker under hele processen.
Meget imødekommende personale.
Alt i alt var min behandling hos den rigtigt gode og jeg rigtigt glad for mit resultat
Altid god service!
Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde og man bliver hurtigt tryg i hendes hænder. Hun får alle mine varmeste anbefalinger. ❤️
Rigtig dygtig og god behandling
Dua er rigtig sød, dygtig og lytter meget til ens ønsker men samtidig vejlede i hvad der passer godt til ansigtet. Kan varmt anbefale Dua
Kh. Jessie
Super behagelig oplevelse og meget…
Super behagelig oplevelse og meget dygtig og professionel. Jeg kommer helt sikkert igen:)
God og kvalitative service.
Super service hos Duha…
Meget tilfreds med behandlingen…
Meget tilfreds med behandlingen. Kan anbefales.
Duha er virkelig dygtig og lytter godt…
Duha er virkelig dygtig og lytter godt til ens ønsker. Jeg har fået de flotteste naturlige øjenbryn. Jeg kan varmt anbefale Duha ❤️
Super god service
Super god service. God velkomst. Sød til at forklare undervejs. Gør sit arbejde til UG. Hun er smilende og sød og for en til at føle sig tryg
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.