Via hemsidan så valde jag några lådor jag ville köpa, efter bara några minuter fick jag ett sms med all info nödvändig för att genomföra affären. Enkelt och snabbt. Trevlig person jag kontaktades av... Voir plus
Skinhallen har varit guld att samarbeta med! Har aldrig sysslat med skins eller någon liknande trading innan. Hörde av mig till Skinhallen och fick prata med Marcus som guidade mig genom affären... Voir plus
marcus va en jätte snäll kille som hjälpte mig köpa en knivig på cs2 han hljälpe mig hur ja skulle göra o massa sånt bra pris med ja rekommenderar marcus
Ville köpa lite skins och kollade runt. Bäst pris på skinhallen. Grymt smidigt och snabbt. Tog inte mer än 3-5 minuter från det att jag hittat vad jag ville ha tills att jag betalat och fick gre... Voir plus
Välkommen till Skinhallen — Din trygga partner för framgångsrika trades inom Counter-Strike/Rust skins! Vi har framgångsrikt genomfört över 13 000 affärer och är stolta över att vara din pålitliga plats för skin trading. Vi erbjuder en förmedlingstjänst i världklass och ett säkert ställe för när du ska sälja dina skins eller bara har generella frågor om exempelvis prissättning. All feedback, positiv som negativ, uppskattas enormt och får teamet på Skinhallen att vilja fortsätta utveckla vår service till den absolut bästa vi kan åstadkomma. Skinhallen agerar som förmedlare av skins för RamboTrades GmbHs räkning. www.skinhallen.se
Fotbollsvägen 16, 61168, Nyköping, Suède
- www.skinhallen.se
- info@skinhallen.se
- skinhallen.se
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
grymt snabbt och smidgit otroligt…
grymt snabbt och smidgit otroligt proffisinell
Affär med Marcus som gick som blixten
Affär med Marcus som gick som blixten, otroligt smidigt! 👑
Grymmt bra service
Grymmt bra service! snabba och tydliga. Rekommenderar verkligen.
Marcus svarade snabbt och bjöd på fin…
Marcus svarade snabbt och bjöd på fin service. Otroligt smidigt att göra affär med.
marcus va en jätte snäll kille som…
Snabb och smidig affär
Snabb och smidig affär, väldigt bra att ha å göra med!
Otroligt snabb och bra service
Otroligt snabb och bra service, fick hjälp av Marcus Kings och allt sköttes supersmidigt!
Smidigt att handla hos dem
Smidigt att handla hos dem, väldigt lätt att ha att göra med samt bra priser.
Gick jätte fort och inget strul
Gick jätte fort och inget strul! Fick mitt trade på 5 sekunder
sjukt smidigt med både köp och sälj…
sjukt smidigt med både köp och sälj samtidigt.
Extremt snabba svar och professionella.
Extremt snabba svar och väldigt lätta att ha och göra med. Marcus är extremt professionell & trevlig.
+rep
Väldigt pålitliga och gick fort att gå…
Väldigt pålitliga och gick fort att gå pengarna
Super smidigt och snabb affärer !!
Snabb smidig affär
Snabb smidig affär, tydliga instruktioner och trevlig säljare