Je me suis fait voler en utilisant cette plateforme et Skinwallet ne veut rien savoir ! Le voleur a utilisé le nom du bot Steam et connaissait exactement les articles que j'avais mis en vente ! Ski... Voir plus

Super fiable Ça fait plaisir de voir un site comme ça

1. Service de paiement
  2. Conseiller financier

À propos de Skinwallet

Skinwallet

A publically traded company providing a range of online services for game-related digital goods trade.

SW Instant is your go-to quick skin deposit website with a range of payout options. Sell your CS:GO skins, Dota 2 cosmetic items and Team Fortress 2 items instantly for real cash, all in a secure and professional flow.

SW Market is a two-way marketplace for your most urgent digital good trading needs. Sell your skins and items in several steps or buy them from other users with great prices. Top up your balance easily or pay out your trade earnings with a wide range of methods, including 0% fee gift cards!

Skinwallet is also open to integrations and you can find both skin deals and gift cards in a range of other services online. We aim to facilitate getting money for skins or turning them into other profits.

SKINWALLET MARKET SKINWALLET INSTANT JOIN SW COMMUNITY

2,9

Moyen

3 k avis

Super fiable

Super fiable
Ça fait plaisir de voir un site comme ça

13 février 2024

Réponse : Skinwallet

Happy to hear you enjoy our services 🖐🏼🤗

Je me suis fait voler en utilisant…

Skinwallet dis que c'est de ma faute et ne fait absolument rien pour protéger ses clients.
A fuir autant que possible !

28 mars 2023

Dear Erick,
Steam API scams are a prevalent problem in the trading community. We put up warnings all over the place, we advise what to do to protect yourself from it, we wrote articles on it, and we help users descam their accounts when they're scammed – we literally cannot do more on our side against it. We're sorry you directed your rage at us, but still we kindly ask you to take better care of your credentials because this scenario will happen again with other services if you're not careful enough.

Pour tout ceux qui ce demande ce n'est…

Pour tout ceux qui ce demande ce n'est pas un scam un site où tu achète des skins simplement et que tu transfert dans ton inventaire comment mettre moin de 5 étoiles seul petit bémol est que l'on ne peut pas approvisionner en dessous de 5$ donc prévoyais bien d'acheter tout vos skins au même moment et non a des moment séparer si vous voulez des skins a genre 2$

8 juin 2022

Hello Nacim Hassaini,
thank you for your kind review! Each payment method has its own specificity. As you say, we always recommend planning your trades ahead. Come back to Skinwallet anytime you need!

Very nice

Very nice and fast payement

28 décembre 2021

Hello HYPER,
thank you for your rating. Come back to Skinwallet whenever you need!

un couteau papillon vendu 650€…

un couteau papillon vendu 650€ transférer sur le paypal en 24h . fiable et sur. les prix sont 30% moins chère que sur steam

23 novembre 2021

Hi there,
thank you for your review, come back anytime for a great skin trading experience!

Trés bon site + de 2200 dollar de skin…

Trés bon site + de 2200 dollar de skin vendu argent reçu trés rapidement aucin soucie je recommande les yeux fermer

17 juin 2021

Hello Pixl Mj,
thank you very much for your recommendation! Happy trading!

Nickel 👍

Tout c'est bien passé,Nickel 👍

22 novembre 2020

Hello there,
thank you for your rating, come back anytime!

Rapide

Rapide (-que le délais estimé 2h au lieu de 6h)

23 octobre 2020

Hello JiingoPvp,
thank you for your rating! As fast as humanely possible! Come back anytime.

Transaction rapide avec Paypal

Transaction rapide avec Paypal ! moins longtemps que les deux heures annoncées ! (Je suis en France)

Fast transaction with Paypal! shorter than the two hours announced! (I am in France)

8 octobre 2020

Hello anonyme,
thank you for your review! We're happy to deliver. Come back whenever you need!

Perfectly

perfect, really fast too bad for the price which is relatively low but I am satisfied

6 septembre 2020

Hello Sama,
thank you for your review! We currently offer the best prices out of all instant skin sale services. Come back whenever you need!

Nice

Nice, thx very nice trade

17 août 2020

Hello there,
thank you very much for your rating! Come back anytime!

abit slow haha

14 juillet 2020

Hi there,
it really depends on the payment method – check out what's available in the service, some of them might work faster in your region! Anyway, thank you for your rating and hope we can be of use again!

Good site

Good site ans thx for skin

2 juillet 2020

Hi Hello,
thank you for your rating! What do you think could make us earn that extra star?

Site simple et efficace

Site simple et efficace. J'ai reçu l'argent des skins sur Paypal comme ce qui était prévu (quelques heures)

29 juin 2020

Hello MisterPooper21,
thank you for your review! You're always welcome back!

Fast and efficient

Fast and efficient! thank you again!

13 juin 2020

Hi Théo,
thank you very much for your rating! You're always welcome back!

Exelent servirce

10 juin 2020

Hello SnoopyDoo,
thank you for your rating – you're always welcome back!