Alt har fungeret perfekt. Janus kom på det aftalte tidspunkt og kom med gode forslag som vi “købte” Tilbuddet kom næste dag, og var som han havde forudsagt. Vi accepteret og fik meddelelse om... Voir plus
Vi har kun positivt at sige om vores bestilling, opsætning og efterfølgende ekstra montage fra Skjold Porte. Hele processen er sket som aftalt og til tiden, med god kontakt fra Skjold vedr. tidspunk... Voir plus
Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.
Linåvej 60, 8600, Silkeborg, Danemark
- skjoldporte@skjoldporte.dk
- skjoldporte.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Behagelig og venlig vejledning
Behagelig og venlig vejledning
Holder aftalte tider.
Montering var hurtigt og ordentligt.
Kun ros her fra.

Réponse de Skjold Porte ApS
Go service lige fra opmåling til porte…
Go service lige fra opmåling til porte er sat i😀👍
Synes jers opmåler, kommer med gode løsninger, samt at man bliver gjord opmærksom på de ti g der er i vejen for at porte kan være der….
👍👍👍

En rigtig god oplevelse
Vi fik monteret garageporte hos Skjold Porte ApS. Alt gik som aftalt – fra bestilling til montage af portene. Alle medarbejdere var yderst imødekommende.

Réponse de Skjold Porte ApS
Levering og montage effektiv/hurtig og…
Levering og montage effektiv/hurtig og god kvalitet.

Bliver mødt med ligegyldighed
2 gange har jeg reklameret over en defekt port uden at de har reageret på mine skriftlige henvendelser. Det er derfor min oplevelse at de er fuldstændige ligeglade med deres kunder. Mærkelig måde at drive forretning på.
En god oplevelse
En god oplevelse.
Porten blev leveret som aftalt, af en flink montør.
Jeg er sikker på vi får en god oplevelse ved at have valgt Skjold som leverandør af Porten.
Mvh. Leif Døssing.

Skjold port i sommerhus.
Har lige fået monteret port i vores sommerhus alt er gået super fint, på trods af, det var lige i sommerferien. Vi har anden port i privaten, men vil helt klart vælge Skjold Porte igen, syntes kvalitet, service samt montør har været helt i top.

Flot og hurtigt Montering
Kamilla og Helena på kontoret 😃 var rare og ringede venligt tilbage på forespørgsel. Kim kom og målte portene op og kom med gode råd. Montøren
kender ikke navnet på ham, men kom til aftalte tid og efter 4 timer havde han monteret 2 porter👍

Réponse de Skjold Porte ApS
Skjold porte kom for at tage mål til…
Skjold porte kom for at tage mål til fuldautomatisk garageport og skulle herefter give tilbud.
Det nu 3 uger siden og vi har stadig ikke modtaget noget tilbud.
Useriøst firma, som jeg ikke ville turde handle med. De ville nok også glemme og sætte garageporten op hvis man havde været så heldig at få et tilbud

Réponse de Skjold Porte ApS
Har netop fået monteret 2 porte i en…
Har netop fået monteret 2 porte i en garage.
Super proces fra start til slut. God vejledning hele vejen og det endelige resultat er blevet super godt!

Réponse de Skjold Porte ApS
Annonce var fangende/inden for skiven
Det fremgår ikke helt klart at den pris der er oplyst, nok kun gælder de mindste PORTE!
De færreste hae et hul det passer til det!.
;O(e

Réponse de Skjold Porte ApS
Levering til tiden og til en god pris
Levering til tiden og til en god pris. Fantastisk service både fra hovedkontor og de fremmødte montører :-)

Superservice
Superservice, superkvalitet og rigtig go opfølgning - helt sikkert 5 stjerner herfra.

Perfekt
Konsulenten og montøren kom til den aftalte tid, super god service
Kan kun anbefale skjold porte
Meget tilfreds kunde 😊

Ny flot port
Ville give lille mor en ny pæn port i hendes carport, så den blev en lukket sikker garage...
Fandt Skjold Porte ApS....
De kunne ikke bare lave en opmålt, skræddersyet løsning, de var også billigere end andre selskaber vi så på....
Det hele gik så fint, med bestilling, opmål, og opsætning.....
Og det var nemt at afregne og betale...
Alt i alt, en rigtig god oplevelse....
Kan varmt anbefales....

Super rorløb
Alle led i forløbet, lige fra første kontakt, til opmåling, bestilling og ikke mindst installering, var virkelig top service.