Kære Michelle
Jeg er naturligvis ked af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
Efter at have gennemgået vores mailkorrespondance kan jeg se, at det oprindelige klassebillede blev sendt til den klasse, du havde registreret dit barn i ved bestillingen. Da dette viste sig at være forkert, sendte vi et nyt klassebillede til dig – uden beregning.
For 2 dage siden gjorde du os opmærksom på, at du endnu ikke havde modtaget billedet og ønsker en refundering, hvis det ikke er modtaget indenfor 10 dage.
Jeg er oprigtigt ærgerlig over, at oplevelsen har resulteret i en 1-stjernet anmeldelse, særligt fordi vi har sendt et nyt klassebillede uden beregning. Samtidig bemærker jeg også, at du i anmeldelsen skriver, at du ikke er blevet refunderet, selvom din mail blot nævner, at du ønsker refundering, hvis billedet ikke modtages indenfor 10 dage og du har sendt os en mail i søndags (3 dage siden).
Vi benytter DAO til levering, som har oplevet forsinkelser efter overtagelsen fra PostNord samt udfordrende vejrforhold.
Det ligger desværre uden for vores kontrol, men jeg forstår naturligvis frustrationen.
Når det er sagt, refunderer vi naturligvis beløbet, hvis du ikke ønsker at afvente leveringen.
Du er også velkommen til at kontakte mig direkte, så vi kan finde en løsning, der føles rigtig for dig.
Skolefotograferne