Meget flot resultat Stor ordentlighed ifht at lukke en fremmed ind i ens hjem. De ting der stod i vindueskarmen var pænt stillet på bordet. De var naturligt ikke flyttet på forhånd da jeg ikke vidst... Voir plus
Godt arbejde og ærlig afregning. Jeg har benyttet dette firma og har fået udført godt arbejde. Da opgaven viste sig at være mindre omfattende end først aftalt, så blev afregning foretaget med ærlighed... Voir plus
Nemt at lave aftale, hurtigt og effektivt arbejde, som levede op til forventningerne.
Steffen har tryllet med mine vinduer. Fik pudset inde og ude. Hvilken fornøjelse. Steffen er grundig og gør et fantastisk stykke arbejde. Kan varmt anbefales 👍
Skovgaard Vinduespudsning er drevet af faglig stolthed og fokus på godt håndværk. Jeg er faglært vinduespudser og går op i at leverer rene ruder i høj kvalitet - hver gang. Hos mig får du personlig service, troværdighed og fleksibilitet. Mit mål er, at du altid kan stole på både arbejdet og på mig.
4760, Vordingborg , Danemark
Grundig vask og rimelig pris. Og behagelig betjening. Jeg er helt tilfreds.

Réponse de Skovgaard Vinduespudsning
Ordentligt, redeligt og professionelt arbejde. Fin aftale og god pris. Meget flot resultat.

Meget flot resultat
Stor ordentlighed ifht at lukke en fremmed ind i ens hjem.
De ting der stod i vindueskarmen var pænt stillet på bordet. De var naturligt ikke flyttet på forhånd da jeg ikke vidste hvilken dag Steffen kom.

Réponse de Skovgaard Vinduespudsning
Hurtig levering af pudsning af vinduer efter henvendelse
Enkelte små striber men i det store hele tilfreds med pudsning

Réponse de Skovgaard Vinduespudsning
Meget dygtig og grundig.. Meget tilfreds 👏👌. Kan varmt anbefales.

Réponse de Skovgaard Vinduespudsning
Det er første gang jeg får pudset vinduer, af en uddannet person. Jeg plejer at gøre det selv.
Det var en god oplevelse og flot arbejde.

Réponse de Skovgaard Vinduespudsning
Meget venlig og reel kontakt.
Absolut rimelige priser.
Hurtig eksekvering.
Det vigtigste er dog, at der ikke var striber på vinduerne!