Banner for Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods Avis 1 272

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Et god sted, med nærhed fra personalet og hyggelige omgivelser. Rundvisningen, fin lille tur rundt på Godset. Gode værelser fine, rene, velindrettede, badeværelserne også fine dog se badeværel... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Et fint sted men oplevelsen svarer ikke til hvad en romantisk ophold med 3 retters gourmetmiddag (kartoffelsuppe, marineret svinemørbrad og citronformage) koster. Vi fik kaffe, kage og en flaske vin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er netop hjemvendt efter en enkelt overnatning på deluxesuiten. Vi skulle nok have booket en overnatning mere, da vi brugte noget tid på at finde os til rette - vi kommer normalt ikke så fine st... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt ophold Vi havde akut brug for en forkælelse… Og jeg skal love for vi fik det på Skrøbelev gods 🥰 Lige fra jeg bestilte til vi tog hjem. Chefen som bare forstod vores situation l... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Hôtel
  2. Salle de banquet
  3. Restaurant danois
  4. Restaurant sans gluten
  5. Spa
  6. Restaurant végétarien

Écrit par l'entreprise

Midt i det H.C. Andersen kaldte Danmarks have er Skrøbelev Gods beliggende. I årstallet 1669, midt i den aristokratiske og ekstravagante periode, blev Godset bygget. Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu et romantisk hotel med smukke dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi De flotte og dekorative lofter og antikke slots møbler, guld spejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav en uovertruffen imødekommenhed og charme. Vi kan tilbyde dig den perfekte ramme for et romantisk gods- & herregårdsophold, det være sig bryllup eller fest i de elegante selskabslokaler, firmafest, kursus & konference eller et luksus weekendophold med familie eller gode venner. Det sydfynske øhav er stadig et af de fortrukne område for den kræsne feriegæst. Den gamle herregård og nu gods er en smagsfuld kombination mellem gammelt og nyt. Det er beliggende kun 3 kilometer fra Rudkøbing og ca. 15 minutters kørsel fra Svendborg.

Écrit par l'entreprise

Personlig service og en gastronomisk oplevelse i romantiske omgivelser

Romantisk og afslappende ophold i stemningsfulde omgivelser

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere

Gastronomisk lunch & middag med imødekommende og smilende tjenere
Spændende rundvisning på godset Gratis internet & fri parkering Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Coordonnées de contact

Promotion box for Skrøbelev Gods

Få en spændende og magisk oplevelse

Afslappende gourmetophold med rundvisning & evt gin- eller vinsmagning

4,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig omgivelser og stilhed men fik rå…

Dejlig omgivelser og stilhed men fik rå kylling og nej jeg bedte ikke om at få stegt den mere da tjeneren sagde at den skulle være sådan så jeg nægtede at spise den

28 mars 2025

Hej Heidi

Mange tak for besøget og din anmeldelse.
Jeg håber at du bedte køkkenet om at stege kyllingen lidt mere

God weekend

Super flot sted

Super flot sted. Meget flot restaurerede værelser og fantastisk god mad.

31 mars 2025

Hej Per

Mange tak for din fine anmeldelse af jeres ophold med god mad og service

Koldt aftensmad

Vi er netop på et ophold på Skrøbelev Gods.
Har havde købt en deal, hvor det var muligt at opgradere til en anden menu. Det valgte 5 ud af 6. En hovedret med oksemørbrad.
Da tall kommer ind - er ALT på tall koldt! Ikke engang sovsen var varm. Kartoflerne var tilberedt flere timer inden, grønsager helt kolde og ligeledes var kødet.
Vi nævnte det - og fik en ny omgang. Sammen oplevelse denne gang. Svaret fra kokken i køkkenet var - sådan var deres ret.
Jeg har aldrig, som i aldrig betalt 325 kr for en kold hovede ret - og aldrig fået en kold hovedret!
Det er under alt kritik.
Jeg kan ikke forstå, at man syntes det er okay at servere koldt mad. En ting var at kødet var koldt, men når alt tilbehøret også er det - så er det en rigtig dårlig oplevelse !

Har lige læst Jeres svar. Må desværre sige, at så var det en kold ovn - og alle grønsager, kartofler, pure og sovs var kold. Beskeden fra køkkenet var, da det lige var kommet ud af varmeskabet. Vi forslog faktisk at tjeneren kunne smage vores mad, så det ikke kun var vores ord ( vi var 5 kunder der fik det sammen mad ).
Men dejligt at nogle fik varmt mad.

4 avril 2025

Kære Jeanette

Mange tak for besøget.
Vi plejer næsten altid at få meget ros for vores middage, hvorfor vi er uforstående overfor din klage
I går fik vi som altid mange roser for maden - bortset fra dig
Oksestegen blev langtidsstegt på 58 grader og kom direkte fra ovnen
Alle andre gæster var meget tilfredse med maden

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig en ringe oplevelse.

Virkelig en ringe oplevelse.
Skrøbelev Gods samarbejder med et firma der hedder SAF Partners ApS som jeg købte flere ophold af. Inden jeg købte ringede jeg for at vertificere skrøbelev god samarbejdspartner nemlig saf partners ApS, jeg snakkede med Claus (ejer) af skrøbelev gods, han sagde ok for saf partners ApS, nu har man bare købt og betalt for flere overnatninger som de ikke kan/vil indløse, jeg tror at der er et “setup” hvor de sælger ophold som IKKE kan indløses og så deles der eventuelt i “porten” i mellem skrøbelev gods og sælger, det bliver særligt ubehageligt nå man får oplyst at man måske godt kan få indløst sine ophold hvis man lige betaler dobbelt op på prisen, så vil de se om de kan “presse” en ind 😳 i min verden er det et “aftalt spil” hvor man lige lokker et par ekstra tudsinde ud pr. Overnatning.
Et klokke klart aftalt spil, hvor man betaler til eksternt samarbejdspartner og bliver opkræver ekstra når man booker. Pas på netop Skrøbelev gods, de har ingen skrupler.

4 avril 2025

Kære Thomas

Nå - Har vi nu fået amerikanske tilstande i Danmark!!!
Aldrig har jeg hørt noget lignende og det vil naturligvis blive anmeldt til Trustpilot.

Skuffende oplevelse

Vil gerne være luksus, men der er lang vej endnu.
Vi havde købt et ophold gennem en deal. Da der skal bestilles et værelse, ringer vi for at booke. Har en lang samtale med ejeren som slutter af med at VI skal sende det vi har talt om på en mail til ham, hvilket vi finder virkelig mærkeligt. Kan læse fra andre anmeldelser, at det er for at undgå fejl, men det er vel også hvad en bekræftelse er til for? Et bookingsystem hvor man kan se de ledige datoer ville være rart og en hel del mere professionelt.
Nå, men der er ingen af de værelser som er en del af dealen tilbage og vi må derfor opgradere til Deluxe suite med spa. Hvilket vi gerne gør, da vi godt ved vi er sent ude ifht dealens udløb.
Vi glæder os derfor til en overnatning i en deluxe suite! Desværre var der ikke meget deluxe over den oplevelse. Der var intet på værelset. Ingen flasker med vand eller bare en el kedel man kunne lave en kop kaffe på når restauranten var lukket. En minibar ville ha været rart, især når man ikke selv må medbringe drikkevarer. Synes også, at når man gerne vil sælge noget som luksus kunne man godt stille en lille velkomst kurv på værelset, bare lidt frugt eller chokolade.
Der var heller ingen radio, TV faktisk ingenting...
Spaen var meget lille og der var ingen ekstra håndklæder eller morgenkåber man kunne bruge når man havde været i den.
Hovedpuderne var virkelig dårlige. Helt tynde og klumpede....ikke en lækker oplevelse.

Maden var udemærket, men virkelig dyrt for forretter og desserter. Betalte 100kr for en alm kop kaffe og en cappuccino, som blev serveret i institutions kopper og kom fra en fuldautomatisk maskine med mælkepulver.

Dagen efter bliver vi vækket kl.7.30 ved at der holder håndværkerne foran vores dør og taler i telefon så højt over anlægget i bilen, at vi vågner ved det.

Morgenmaden var udemærket, men virkelig basic. Topping til youghurt var havregryn, havrefras og den helt billige musli. Desuden var det en meget skrabet morgenmad uden meget at vælge imellem. Frugt fadet var nærmest tomt da vi kom og blev ikke fyldt op igen.

Det er som om at Skrøbelev "gods" gerne vil være noget de bare ikke er. Ud fra de priser de tager burde man kunne forvente langt mere end hvad man får.
Et sted med masser af potentiale og smukke omgivelser, men pt lever det ikke op til prisniveauet. Vi har efterhånden været på en del ophold, men her matcher pris og kvalitet bare ikke.

1 avril 2025

Kære Joy

Mange tak for besøget
Det var jo beklageligt at I ikke kunne få et standard dobbeltværelse på jeres ønskedato.
Men som du selv skrev, så var I sent ude!

Selvfølgelig har vi et online bookingssystem - www.skrobelevgods.dk/book-ophold
Eftersom vi har en del forskellige typer værelser/suiter yder vi den service at hjælpe vore gæster med at finde den type, der passer bedst til deres behov ved at tale med dem pr telefon.
Jeg beklager meget hvis den service ikke dækkede jere ønsker.

Vore gæster kommer på et romantisk eller afslappende ophold.
Og efter deres egne ønsker, ønsker de ikke tv på værelset.
Engang imellem kommer der naturligvis et par der ikke har egen laptop eller lignende og ønsker et tv, men så findes der jo tv-stuen.

Der er ingen hoteller der passer til alle ..... og desværre passer I vist ikke ind i hvad vi kan tilbyde

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte omgivelser og fantastisk mad

Flotte omgivelser og fantastisk mad. Vi fik en meget spændende rundvisning på godset.

14 mars 2025

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse af jeres ophold og oplevelser på Skrøbelev Gods.

I ønskes en rigtig god Søndag og det skulle glæde os at hygge om jer en anden gang

Noté 5 sur 5 étoiles

En fransk romantisk perle på Langeland

Vi havde booket et ophold med 2 overnatninger.
Vi blev lidt bekymrede da vi læste anmeldelserne. MEN de blev gjort til skamme!
Lækkert værelse, fantastisk restaurant, fremragende service! En fantastisk mini ferie! 😍
Stilen er gennemført, så romantisk, med “gamle” ting, og det hele var bare luksus!

Det eneste “problem” vi havde, var at værelset var meget varmt, og at man ikke kunne justere det. Men med vinduerne åbne blev det løst. 😅

Tak for et vidunderligt ophold, vi ses helt sikkert igen!

19 mars 2025

Kære gæst

Mange tak for den flotte anmeldelse af jeres ophold og oplevelser på Skrøbelev Gods.
Det glæder os at I havde et fantastisk ophold med dejligt mad og fremragende service.
Det tager desværre mange timer at ændre temperaturen på gulvvarme

Vi håber at få mulighed for at hygge om jer en anden gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert sted og utroligt hyggeligt…

Lækkert sted og utroligt hyggeligt atmosfære. Vi boede på et standard dobbeltværelse, som var helt i orden. Rigtig god mad om aftenen og der manglede ingenting til morgen buffeten. Rundvisningen kan varmt anbefales.

11 mars 2025

Hej Janni

Det glæder os at høre, at I havde et fantastisk ophold med god mad og service.
Og mange tak for jeres fine anmeldelse :-)

Hej Jan

Mange tak for besøget samt din fine anmeldelse

I ønskes en rigtig god weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god mad og betjening.

Rigtig god mad og betjening.
Historien om godset er lidt tynd, trods en god rundvisning

8 mars 2025

Hej Niels

Det glæder os at I valgte Skrøbelev Gods til et hyggeligt ophold og mange tak for din fine anmeldelse.
Det var dejligt at høre at I havde et dejligt ophold med god mad og service.

Vi håber at kunne få mulighed for at hygge om jer en anden gang

Skønt ophold på skønt Gods

Var på ophold som levede fuldstændig op til vores forventninger ud fra venners tidligere besøg . Og det er helt sikkert , vi vender retur til sommer og vil nyde omgivelserne på denne årstid.
Denne gang var det et besøg en i kold tid med ild i pejsen , levende lys i alle de flerfarvede smukke lysestager og primært indendørs med ophold i de dejlige værelser. Disse er renoveret ned til mindste detalje med en æstetisk og utrolig smagfuld hånd - og i godsets ånd. Bl.a. med smukke gamle ting overalt, der skaber en stemning af hygge og afslapning. Det er lige fra nye/ gamle smukke messing kontakter overalt - og nok af dem - til møbler tekstiler overalt i lækker kvalitet.
Slut , men ikke mindst , et fantastisk personale med en utrolig venlighed og imødekommenhed- samt rigtig dejlig mad med gode råvarer serveret med stil . Vi ses til sommer !
Mvh Jan og Lone

19 février 2025

Kære Lone & Jan

Tusind tak for besøget og jeres flotte anmeldelse af jeres ophold og opservationer :-)
Det glæder os at I hyggede jer med god mad og service

Og vi glæder os til at hygge om jer en anden gang .... og nu som ambassadører for Skrøbelev Gods

Noté 2 sur 5 étoiles

for meget press på mersalg og dyrt for tilkøb

Vi havde købt et ophold, vi så meget frem til.
Havde betalt for at opgradere, med spa, hvilket var spild af penge. Værelset var ikke hyggeligt, der var ikke super rent og kommer med med håndværker-briller, er det ikke imponerende renovering, de håndværkere fra Tenerife, har udarbejdet. Var det vores håndværkere, var de fyret og sendt hjem.
Historien om en fæste gård, som blev til et gods, ødelægger virkelig oplevelsen. Så havde det være smartere at kalde det en herregård og gamle kostald, frem for gods og riddersal.
Maden var lækker, men drikkevare ligger i den meget dyre ende. Når man ringer og booker er der fuld press på mersalg, bliver lidt for meget...

25 août 2024

Hej Michelle

Mange tak for besøget, men det er meget beklageligt at I syntes at det var spild af penge.
Ikke mindst når vi hvert år har tusindvis af glade og tilfredse gæster!
Håndværkerne der har renoveret hovedhuset kom nu ikke fra Tenerife, så det fik du galt fat i
Det er klart at et sted på over 350 år, har naturligvis haft forskellige envendelser gennem tiden :-)

Og mange tak for de fine bemærkninger om vores fantastiske mad - det glæder os alle at høre.

Vi presser ikke for mersalg ved reservationen.
Måske du blev nød til at opgradere for at komme på dit ønske tidspunkt eller du måtte vælge et andet tidspunkt.
Valget var dit!

I ønskes en rigtig god dag

5 stjerner.

5 stjerner.
Havde booket en enkelt overnatning, som fuldt ud levede op til forventningerne. Venlig personale, lækkert mad, pæne og rene omgivelser. Dejligt værelse, som også var pænt og rent. Det er ikke sidste gang vi kommer på visit.

6 février 2025

Hej Tommy

Mange tak for besøget samt din flotte anmeldelse

Vi glæder os allerede til at hygge om jer en anden gang, hvor I trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde et meget dejligt ophold

Vi havde et meget dejligt ophold. Maden var lækker, personalet meget venligt og hjælpsomt ( vi behøvede hjælp til Tee-Time) Vi kan kun anbefale Skrøbelev gods på det bedste!
Rundvisningen var utroligt spændende, da der blev berettet om alle umulige og dog mulige ombygninger, som har fundet sted.
Thomas og Hanne

24 juin 2024

Hej Hanne & Thomas

Mange tak for besøget samt og jeres fine anmeldelse af jeres ophold med god mad og service.
Det glæder os alle på godset at høre om jeres oplevelser og det skulle glæde os at hygge om jer en anden gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en dejlig oplevelse på et…

Vi havde en dejlig oplevelse på et meget smukt sted.
Dejligt værelse. Dejlig mad og fin betjening.

12 juin 2024

Hej Hans Henrik

Sammen med et par gode venner

Sammen med et par gode venner, valgte vi at fejre nytåret på Skrøbelev Gods.
Det var en rigtig god oplevelse. Alt var til mere end de 5 stjerner der kan gives her.
Oplevelserne i restauranten var det ypperste. Maden var i meget høj kvalitet. Og personalet ligeså.
Det er ikke sidste gang vi vil besøge Skrøbelev Gods.
Dog bør i nok vælge en anden chauffør til bussen næste gang, er sagt i receptionen.
Tak for en dejlig oplevelse.

Hej Benny

Først vil jeg gerne sige mange tak for at I valgte Skrøbelev Gods til et spændende nytårsophold.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af jeres ophold og oplevelser.
Det glæder os alle at I havde et fantastisk ophold med god mad og service.

Næsten perfekt nytårsophold

Et rigtig dejligt nytårsophold med et par små upsere.
Ærgerligt at middagen er færdigserveret 22.30, bobler og kransekage kl. 24 og natmad 00.30
De sidste par timer får man følelsen af at det bliver lidt jappet, og desværre ikke meget tid til dans.
Da bussen til Skudehavnen kørte kl. 01.00 måtte vi mens der stadig var dansende par, hente jakker for at blive kørt retur.
Optimalt er der musik til kl. 01.00 og bussen kører 01.15
Trods alt, vil vi helt sikkert komme igen.

Hej Janni

Først vil vi gerne sige mange tak for at I valgte Skrøbelev Gods til et dejligt nytårsophold.
Mange tak for de rosende ord om jeres nytårsaften.
Jeg beklager at bussen ikke kunne køre 15 min. senere, men han skulle til et sted mere og hente folk.

Vi glæder os til at hygge om jer en anden gang, når I trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stres og jag

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har talt med ejeren i telefonen

Jeg har talt med ejeren i telefonen, for at booke et ophold købt gennem sweet-deal, desværre kunne han på intet tidspunkt finde en dato hvor det købte ophold kunne indfris til den købte pris uden at det blev fra 33% og opefter dyrere. Enten skal man betale for dyrere værelse eller betale for forlængelse selvom det er ham der ikke har nogle af de solgte varer på hylderne inden udløb... Jeg fik den opfattelse at de deals solgt, slet ikke eksistere men kun er en lokke pris for at sælge flere ophold og når man nu allerede har betalt 1000,- så vælger de fleste for ikke at ha spildt pengene at betale mere, dette i min verden scam, og er naturligvis også meldt til Sweet-deal som ikke vælger at tage ansvar, man kan sende en mail hvor man anmoder om pengene igen, men kun hvis ejeren indvilliger i at tilbagebetale beviset kan man få sine penge igen... Der måtte jeg oplyste, at med den forretningsform jeg ku se, så ville det være spild af min tid, de mente selv at det var for dårligt at der slet ikke kunne findes en dato med 3 måneder tilbage på beviset men vælger ikke at tage ansvar for det heller, selvom det er den og deres navn jeg har betalt til og de naturligvis bør ku stå inde for deres samarbejdspartnere overholder aftalen og levere varen... Jeg kommer naturligvis til at poste denne på Sweet-deals side også og kommer ikke til at kommentere mere på dette da jeg er klar over fra andre anmeldelser at der vil komme et næsvist svar.
Du kan istedet glæde dig over at jeg UFRIVILLIGT har støttet dig med 1000,- som jeg aldrig kommer til at bruge!

31 août 2024

Til rette vedkommende
..... som end ikke vil vedkende sig sit navn, så det er sikkert bare spam!
Forøvrigt har vi altid værelser i alle størrelser ledige, dog selvfølgelig ikke altid på en gæsts ønskedato.

Endvidere har du jo haft et år til at komme i, så det er jo beklageligt, hvis du venter til sidste øjeblik med at reservere.

Jeg kan se at du netop har skrevet 4 et-stjernede anmeldelser, så du må desværre have haft en meget dårlig dag!

Sammen med et par gode venner

Sammen med et par gode venner, valgte vi at fejre nytåret på Skrøbelev Gods.
Vi fik en super rundvisning rundt på godset, med gode historier.
Det er ikke sidste gang vi vil besøge Skrøbelev Gods.
Tak for en dejlig oplevelse.

Hej Allan

Først vil jeg gerne sige mange tak for at I valgte Skrøbelev Gods til et hygeligt nytårsophold med god mad og service.
Og mange tak for din flotte anmeldelse af jeres ophold samt oplevelser på stedet.

Det skulle glæde os at hygge om jer en anden gang, når I trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stres og jag

I ønskes et rigtigt godt nytår

Kedeligt sted

Kedeligt sted. Plastikagtigt interiør fx stikkontakter. Overtilkalket badeværelse.
Alt for dyrt.

22 novembre 2024

Hej Charlotte

Mange tak for besøget.
En anmeldelse skal være konstruktivtiv for at være til nogen nytte.
Og der må jo også være ting som I syntes om.
Vi har hvert år mange tusinde gæster, som har haft et fantastisk ophold, så det kan vel ikke være helt dårligt :-)

Men selvfølgelig - så passer Skrøbelev Gods jo ikke til alle, og I hører vel til den gruppe.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus