Virkelig god oplevelse med skotbud! De gav en fair pris for min gamle bil, og hele processen var både hurtig og nem. Super professionel service og venlig kommunikation hele vejen igennem. Bilen blev h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik skrottet min bil, fik betaling inden chaufføren nået og læsse bilen på ladet. Jeg var meget forvirret grundet de mange skrothandler så jeg valgte og læse anmeldelser og må sige at de lever op til... Voir plus
Nem Skrotning Meget høflig kundeservice. Chaufføren kom på det aftalte tidspunkt på den pågældende adresse og jeg fik pengene med det samme. Ingen problemer og professionelt arbejde.
Skrotbud.dk har en fyr der hedder Mario! Ham og firmaet får absolut 5 stjerner fra vores lille familie! Fantastisk service! Yderst professionelt og hurtigt! Helr klart et firma der sætter deres kunder... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Marchand de pièces détachées
- Vente aux enchères de voitures
- Casse automobile
- Service de débarras des déchets
- Casse
À propos de Skrotbud - Højeste Skrotpræmie & Skrotpris for Skrotbiler
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Gersonsvej 79, 2900, Hellerup, Danemark
- kontakt@skrotbud.dk
- skrotbud.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kan kun anbefale skrotbud.dk
Kan kun anbefale skrotbud.dk ! Virkelig søde til at svare på de spørgsmål som der nu skulle være. Hurtige til at tage telefonen og bedst af alt, fik en høj skrotpris for min bil !
It was a good service
It was a good service, everybody work properly.And also very fast service
Hurtig og professional håndtering af opgaven!
Fik 4 bud i løbet af mindre end 24 timer. Total overtagelsespris aftalt. Dato for afhentning ville komme senere. Betaling ombyttet med registreringsattest.
Var utryg ved kun at få forskellen mellem statens skrottarif og salgspris, som Skrotbud straks klarede ved at overføre hele summen dagen før afhentning.
Afmelding af nummerplader var sket dagen efter.
Alt sammen en fem stjernet oplevelse.
Anbefales af Torben Andersen Strib
Tak til David
Jeg fik flere forskellige bud på at skrotte min bil, men valgte Davids bud fra Skrotbud, da det var en god pris, og han tilbød samme-dags betaling. Hele processen var utrolig nem og professionel fra start til slut.
David leverede en super service – han var imødekommende, og hjalp mig godt igennem hele forløbet. Jeg har aldrig prøvet at skrotte en bil før, så det betød meget, at han tog sig tid til at rådgive og forklare, hvordan det hele fungerede. 🙏
Kan varmt anbefales, hvis du vil have en tryg og effektiv oplevelse med at skrotte din bil!
Super forhandling og formidling. 28% Ekstra!
Jeg har lige fået solgt min Toyota Corolla D4D fra 2005 til skrot. Sammen med medarbejderen fik jeg sammenlignet nogle tilbud i forhold til nogle autoophuggere i nærheden. Efter der kom billeder og video op, fandt medarbejderen en der gerne ville give 1.000 kr ekstra og afhente gratis. Endeligt fik jeg også lidt ekstra værdi for mine alufælge med relativ nye dæk, så jeg slap for at skifte hjul og sælge dem separat. Jeg endte derfor med at få 28% mere end jeg kunne have fået i nærområdet.
Jeg er yderst tilfreds med den forhandling og formidling skrotbud har fortaget for mig.
Nemt!
Super nemt og hurtigt.
Blev hurtigt ringet op af en sød medarbejder som tydeligt forklarede hvad de forskellige tilbud bød på.
God vejledning. Også da jeg ringede dagen efter og talte med en anden medarbejder. Har fået mere i skrotpræmie end jeg drømte om.
5 store stjerner herfra
Super fint forløb med salg af bilen
Super fint forløb med salg af bilen.
Jeg fik det højest bydende tilbud og alt papir arbejde blev ordet og bilen fragtet væk.
Jeg kan kun anbefale skrotbud og vil bruge dem hvis det bliver aktuelt en anden gang.
Gjorde hvad de lovede
Jeg oplevede at der blev gjort hvad de lovede. Pengene gik ikke ind første gang. Ringede og gjorde dem opmærksom på dette og efter 10 min var det ordnet og pengene stod på kontoen.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Nemt , hurtigt og lige ud af landevejen .
Penge modtaget inde afgang 👌
God service fra start til slut 👍
God og hurtigt service
God og hurtigt service, klare aftaler, god kommunikation.
Jeg har ikke noget i sige imod Skortbud.dk jeg kan kun anbefale det.
Fantastisk service og energi
Fantastisk service og energi - hjælpsom hele vejen og en super handel er i hus hurtigt.
Super god service
Super god service, ingen slinger i valsen, jævnlig opfølgning og opdateringer via telefonopkald. Vi følte os trygge hele vejen igennem og vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte Skrotbud. Der blev hurtigt betalt og bilen blev afhentede og afmeldte som aftalt. Højeste anbefalinger herfra.
Ualmindelig god service.
Service og effektivitet til absolut UG! Jeg kontaktede en venlig herre 10 minutter før lukketid, men en møgsag… en gammel pissepotte der er ikke er synet. Tænkte det var en udgift, blot for at få afhentet køretøjet og få det afmeldt. Jeg fik en yderst tilfredsstillende pris for bilen, Fatih afhentede køretøjet en time eller to senere og var en sand fornøjelse. Forståelse for bilen samt min elendige vedligeholdelse. Kan kun anbefale firmaet - en sand fornøjelse!
Hurtige og effektive!
Hurtige, effektive og meget venlige. Kan klart anbefales!
Super tilfreds og stor anbefaling herfra
Er så glad for den oplevelse jeg har med skrotbud.dk og de har været virkelig søde til at hjælpe mig i en sårbar situation. Anbefaler 100% deres firma 😊
Fin og hurtig tilbagemelding..og god…
Fin og hurtig tilbagemelding..og god forklaring med hvorledes forløbet er. Kan godt anbefales
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.