Skylar Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en correcte levering, meedenken van eerder ophalen frame geen probleem. Pakket geheel compleet met juiste schroeven met bits en juiste kit en zelfs boortje. Fijn om mee te werken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerst contact, waarin meegedacht wordt over de keuze met eerlijk advies. Tot de levering. Zelden zulk fijn en proffesioneel contact gehad met een bedrijf. Daarnaast is de lichtstraat van t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede adviezen rondom maatvoering en bestelproces. Goed geadviseerd om plaatsing zelf te doen. De handleiding om te plaatsen is prima te volgen. Aanleveren van benodigde materialen behoeft wat... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Entrepreneur spécialisé dans les solariums
  5. Industrie du verre

À propos de Skylar

Écrit par l'entreprise

Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.

Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten

Ga naar skylar.nl

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

pyramide dakraam

De aankoop is prettig geregeld met behulp van Mieke als hulplijn bij vragen. correcte levering volgens afspraak

15 mai 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Marlou voor deze mooie complimenten over het verloop van je bestelling. Hopelijk ga je veel woonplezier hebben van je Schilddak lichtstraat!

Noté 1 sur 5 étoiles

Grove prijsstijging in korte periodes…

Grove prijsstijging in korte periodes zorgt ervoor dat ik geld bij moet leggen bij het maken van een offerte met uw lichtstraat waar ik n paar maanden later opdracht voor krijg

14 mai 2023

Goedemorgen Billie,

Vervelend dat je geen rekening hield met een prijsstijging op de lichtstraten welke zich helaas heeft voorgedaan. De laatste prijsstijging op onze lichtstraten is meer dan een jaar geleden…

We stellen graag een offerte op voor onze klanten. Een offerte heeft een geldigheid van 30 dagen.

We blijven altijd concurrerend met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Om als onderneming winstgevend te blijven vraagt de markt helaas soms om een prijsaanpassing.

De actuele prijs was helder op het moment van je bestelling en daarom hadden we ons inziens geen invloed op je ervaring omdat deze zich alleen richt op de prijs.

Je bent altijd vrij tot het wel of niet doen van een aankoop.
Wellicht kan het helpen om je opdrachtgevers dezelfde acceptatietermijn te geven als de onderliggende offertes?

Veel succes gewenst in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer netjes smaakt en goed voorbereid…

Zeer netjes smaakt en goed voorbereid met schroeven en kit erbij

14 mai 2023

Réponse de Skylar

Bedankt voor het compliment voor onze productie Rob! Tot hopelijk een volgende keer :-)
Groet Team, Skylar

Noté 5 sur 5 étoiles

super bedrijf afspraken goed nagekomen…

super bedrijf afspraken goed nagekomen ,
zeer flexibel in het meedenken van het zadeldak
optijd geleverd .
gewoon prima produkt prachtig afgewerkt
een aanrader

7 mai 2023

Réponse de Skylar

Goed om te horen Ed! We denken graag met je mee. Bedankt voor je review en geniet van je Zadeldak lichtstraat! Groet, Team Skylar

Heel deskundig geholpen in Helmond

Heel deskundig geholpen in Helmond, en super blij met de prachtige lichtstraat

1 mai 2023

Réponse de Skylar

Goed te horen Chris dat jullie het advies als positief ervaarden en dat de Schilddak lichtstraat helemaal naar wens is! Geniet van de overkapping met veel licht! Groet, Team Skylar

Noté 5 sur 5 étoiles

Veel kennis en begeleiding bij het…

Veel kennis en begeleiding bij het bestellen. Vriendelijk en meedenkend. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed te installeren door aannemer.

4 mai 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Dorien voor al deze complimenten! Je noemt exact de punten welke we enorm belangrijk vinden :-). We wensen je veel woongenot toe met de Zadeldak lichtstraat! Groet, Team Skylar

Mooi product

Goede klantenservice, mooi product en perfecte plaatsing. Het maakt de ruimte heel speciaal. Erg tevreden mee!

4 mai 2023

Réponse de Skylar

Bedankt voor je positieve review Jelmer! Mooi om te horen. We hebben hier ook enthousiaste verhalen terug gehoord over jouw prachtige project. Veel woonplezier gewenst!

Vakkundig, snel én klantgericht

Onze lichtstraat is vakkundig en snel geplaatst. Wij waren er erg blij mee en kregen er veel complimenten over. Dat er twee verschillende kaders gebruikt waren hadden we niet gezien (niemand dus). Hoe klantgericht is het dan dat Skylar ons daar zelf op wees, n.a.v. de foto's van de monteur! Ik vond het een geweldige service, veel bedrijven zouden dit niet vermelden en dan zit je als klant met de gebakken peren. Het is ook weer snel & vakkundig opgelost én we konden nog een kleine aanpassing doen.
Dikke complimenten voor deze klantgerichte houding & dank voor het oplossen. Nu nóg meer tevreden & dat vertellen we dan ook aan onze bezoekers!

26 juin 2023

Réponse de Skylar

Top om te horen dat jullie vinden dat we klantgericht gehandeld hebben :-) Bedankt voor deze positieve review! Wij zijn vooral blij dat we het voor jullie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! Ontzettend veel plezier gewenst met jullie Schilddak lichtstraat. Groet, Team Skylar

Lessenaar lichtstraat

Netjes telefonisch te woord gestaan + advies over glassoort. Lichtstraat geleverd zoals besproken. Goede handleiding inclusief alle benodigdheden keurig bijgeleverd om de lichtstraat te kunnen monteren.

9 juin 2023

Réponse de Skylar

Bedankt voor de mooie review! Dan wordt het nu genieten van je Lessenaar lichtstraat! Veel woonplezier! Groet, Team Skylar

Mooie lichtstraat

Mooie lichtstraat. Alles netjes volgens afspraak afgeleverd. Goed op de hoogte gehouden per telefoon en mail over het verloop van de order. Heldere montage handleiding.

24 avril 2023

Réponse de Skylar

Bedankt voor je positieve review Bart! Nog veel zonnige dagen gewenst onder de overkapping met de Zadeldak lichtstraat! Groet, Team Skylar

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel mooi product en erg goed geholpen…

Heel mooi product en erg goed geholpen en geadviseerd door de medewerkers van Skylar. Kan dit absoluut aanraden.

12 avril 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Jacob voor de mooie woorden. Hier doen we het voor! Veel plezier gewenst met je Lessenaar lichtstraat. Met vriendelijke groet, Team Skylar

Réponse de Skylar

Bedankt Bert voor je positieve review! We geven graag duidelijke info via onze website op een eenvoudige manier. Een tijdige levering vinden we daarnaast niet minder belangrijk. Goed om dan deze positieve ervaring van je terug te horen. Hopelijk mogen we jullie vaker van dienst zijn!
Groet Team Lichtstraatgroothandel/ Skylar

Noté 5 sur 5 étoiles

Skylar toppie een trevreden klant

Goede ontvangst en de juiste aandacht gekregen en dat allemaal in een gastvrije en open gesprek met elkaar. Resultaat dat we nu een prachtige lichtstraat zelf hebben kunnen plaatsen met alles wat we hiervoor nodig hadden bijgeleverd. Toppie, wij zijn erg tevreden.

19 mars 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Rita en Tiny voor de komst naar onze showroom en de positieve review! Goed om te horen dat de plaatsing gelukt is en dat ook het resultaat er mag zijn! Veel plezier gewenst met jullie Zadeldak lichtstraat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijke en mee denken mee in…

Zeer vriendelijke en mee denken mee in oplossingen

14 mars 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Johnny voor je review! Mooi dat we een op maat oplossing hebben kunnen bieden passend bij je wensen. Heel veel woonplezier gewenst met je Lessenaar lichtstraat tegen de gevel!
Groet, Team Lichtstraatgroothandel/ Skylar

Top bedrijf!

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Afspraken netjes nagekomen met als eind een mooi resultaat!

13 mars 2023

Réponse de Skylar

Goed om te horen Dave! Bedankt voor je positieve review. Geniet van je Lessenaar lichtstraten! Groet Team Skylar

Mooie lichtstraat

Fijn om in de werkplaats en showroom van het bedrijf te kijken. Dat geeft een goed beeld van het bestelde product. Met de levering was de transporteur ook erg helpend. Verder is het product netjes afgewerkt en compleet geleverd met alle bevestigings materialen

5 mars 2023

Réponse de Skylar

Bedankt Raymond voor het bezoek aan onze showroom en jullie bestelling! Jullie hebben daarnaast ook de moeite genomen om ons bedrijf te beoordelen. Dit waarderen wij enorm! Heel veel woonplezier toegewenst met jullie Zadeldak lichtstraat!
Groet Team Skylar

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus