En virkelig god oplevelse har jeg haft, i en ellers lidt uheldig situation. 😊 Det uheldig var, at den julegave jeg havde bestilt, et 5 i 1 jern, , blev tilbageholdt i tolden, hvilket firmaet jo ik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rigtig fint produkt, der holder hvad det lover. Tager noget tid at fjerne hår med krystal hårfjerner, men resultatet bliver fantastisk. Rigtig god information fra SkySkin, om hvornår de havde mulig... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kan ikke give fem stjerner, da jeg endnu ikke ved om Ipl virker (kun brugt tre gange) og det tager noget længere tid end min tålmodighed synes er fedt. Men de er så søde til at svare på spørgsm... Voir plus

L'entreprise a répondu

God til at informere pga. forsinkelser og sikke en fin pakke/hilsen der så kom🙂 Var helt høj efter brug første gang af Krystal hårfjerneren, som var super effektiv og efterlod huden dejlig blød. Me... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

101 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Meget fint

Meget fint, det er anden gang jeg køber noget ved Jer, vil bestemt handle her igen ;)

14 janvier 2023

Købt til kæresten og hun er…

Købt til kæresten og hun er overordentlig glad for produktet!

Hurtig levering og super kundeservice oveni. 5 stjerner herfra!

1 novembre 2022

Réponse : Skyskin.dk

Hej Jacob. Dejlig at høre at din kæreste er glad for produktet og du er glad for vores kundeservice :)
vh Nina // Skyskin

Jeg havde en god oplevelse med Skyskin…

Jeg havde en god oplevelse med Skyskin i forbindelse med returneringen af produktet. Ønsker man at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal man blot huske at tage et før og efter-billede. Der var ingen problermer med tilbagebetalingen.

31 août 2022

Réponse : Skyskin.dk

Hej Maria. tak for din anmeldelse-
vh Nina // Skyskin

Meget fin pakke der ankom til tiden

Meget fin pakke der ankom til tiden. Føles som lidt ren luksus til mig selv 😊
Ipl apparatet gør ikke ondt, er nemt at finde ud af at bruge og er dejligt let i hånden. Resultaterne tager som alle ipl apparater lang tid men synes det er værd at vente på.

4 octobre 2022

Undrende over effekten 🤔

God til at informere pga. forsinkelser og sikke en fin pakke/hilsen der så kom🙂
Men her efterfølgende synes jeg ikke effekten er at se. Kan ikke komme de nye voksende hår til "livs", hvilket gør at man mister modet lidt igen 😬🤔

17 septembre 2022

Réponse : Skyskin.dk

Hej Marianne. Prøv at send os en mail, vi har et rigtig godt tip, så du kan få en effekt på de små stubbe af hår :)

Helt perfekt 😃

Fantastisk hurtig service 😃

7 septembre 2022

Réponse : Skyskin.dk

Mange tak Vibeke det betyder meget :)

Kan anbefales

Rigtig god information fra SkySkin, om hvornår de havde mulighed for at sende.
Super sød besked og lille chokolade i pakken.

2 septembre 2022

Réponse : Skyskin.dk

Kære Simin :) Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er ligeså vild med Krystal Hårfjerneren som vi er <3

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Min pakke var forsinket men fik besked 2 gange med god grund for forsinkelsen.

18 août 2022

kære Anne
Mange tak for din anmeldelse, :)
Vh Nina // SkySkin

Krystal hårfjerner

Krystal hårfjerner er genialt. Virker virkelig godt på benene. Den er i pænt design og meget lille, og derfor meget nem at tage med alle steder.
Genialt at den kan bruges uden vand.

2 août 2022

Réponse : Skyskin.dk

Mange tak Natasha, vi er super glade for at du er vild med vores Krystal Hårfjerner :)