Varerne plejer at have en super kvalitet i forhold til prisen. Derfor handler jeg her igen. Eneste lille forbedring er at hastighed når du trykker rundt på hjemmesiden er lidt hakkende. Der skal f... Voir plus
Efter samtale med Ulrik fra skyts.dk følte jeg mig tryg og godt behandlet derfor bestiller vi direkte til døren. Kvalitet og god behandling Nemt lækkert og ligetil derfor vender vi tilbage hvert år... Voir plus
Bestilling gik relativt nemt, selvom hjemmesiden af og til frøs og krævede en F5 før nogen knapper virkede igen. Nu må vi se hvordan det går med leveringen.
Fint udvalg, skarpe priser til dem, der handler tidligt. Overraskende god kvalitet af fyrværkeriet! Det var oplevelsen og konklusion på det, jeg købte på Skyts.dk til nytåret 2024/2025. Har neto... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nem og overskuelig hjemmeside og…
Nem og overskuelig hjemmeside og dejligt med fri forsendelse fra 1.000,- kr.
Rigtig fint udvalg. Ikke for meget, ikke for lidt.
Gode tilbud
Anden gang jeg køber hos dem
Anden gang jeg køber hos dem. Fint fyrværkeri til billige penge især med black week, så venter man bare på de to combo batteri bliver leveret.
Super nem og god service ved betaling
Super nem og god service ved betaling
Skyts betalingsproces er en central del af deres service, og det er vigtigt at forstå, hvordan den fungerer for at få en god oplevelse. Først og fremmest er det værd at bemærke, at betalingsmetoderne er varierede, og det spiller bare!
Når du går igennem betalingsprocessen, er det generelt en brugervenlig oplevelse. Og mand kan tydeligt mærke at der er lagt kræfter i det hele med formål til at guide dig trin for trin, hvilket er særligt nyttigt for dem, der måske ikke er så teknisk kyndige. Det første skridt er at vælge den ønskede service eller produkt, hvorefter du bliver ledt til en betalingsside, hvor du kan indtaste dine oplysninger. Det er vigtigt at sikre, at du er på en sikker forbindelse, især når du indtaster følsomme oplysninger som kreditkortnumre. Og er man ikke tryg ved ag dele kortoplysninger kommer deres MobilePay dig til undsætning, som i øvrigt er super fleksibel og stabil.
En anden vigtig faktor er hastigheden af betalingsprocessen, som efter min erfaring er super hurtig. Det er super vigtigt når man ønsker at få adgang til en service uden unødvendige forsinkelser. At det hele bare spiller som det skal, og det gjorde det da jeg lagde min første odrer på Skyts.
Det er også værd at nævne, at Skyts tilbyder kundesupport, som ifølge de fleste anmeldelser fungere fint.
Alt i alt er Skyts betalingsproces generelt effektiv og brugervenlig.
Jeg kan dsv ikke sige meget til fragten, da dette først er lovligt at igangsætte fra d. 15/12
Men basseret på anmeldelserne kan det variere lidt.
Jeg har indtil videre kun haft et godt forhold til Skyts og det efterlader altså indtilvidere en topkarakter fra mig
❤️❤️🌟🌟🌟🌟🌟❤️❤️
Det godt krudt.
Gode priser og fornuftigt udvalg
Godt tilbud på Black Friday
Godt tilbud på Black Friday! - Glæder mig til at se krudtet!
Virker dejligt nemt og overskueligt!
Virker dejligt nemt og overskueligt!
Har aldrig købt hos dem før!
Men de forstår at holde BF!
Lad os se om kvalitet af fyrværkeriet er godt!

Réponse de Skyts
Oplevelsen har været god indtil nu
Oplevelsen har været god indtil nu - nem at bestille og betale. Nu venter jeg bare på leveringen.

Réponse de Skyts
Har købt der flere gange det er altid…
Har købt der flere gange det er altid en fornøjelse.
Virkeligt gode tilbud
Virkeligt gode tilbud - jeg ser hvordan kvaliteten er, så kan det være det bliver til 5 stjerne istedet
Super gode Black Friday tilbud.
Super gode Black Friday tilbud.
Det er første gang, jeg har handlet på skyts hjemmeside, og vil sige at jeg er meget positivt overrasket over de gode tilbud.
Jeg havde et problem, hvergang jeg lagde noget ned i kurven så loaded siden og frøs med det samme, det var heldigvis ikke det største problem, da det var løst ved at gændinlæse siden derfor de 4 stjerner.
Super fed shop
Super fed shop, let at bruge, samt masser af gode tilbud der frister:-)
Black friday
Virkelig gode black friday tilbud! Masser af krudt til billige penge med levering! Klart en anbefaling herfra!
Fornuftige Black Friday tilbud det kan…
Fornuftige Black Friday tilbud det kan kun anbefales!
Første gang jeg handler på Skyts.dk
Første gang jeg handler på Skyts.dk.
God overskuelig hjemmeside og virkelig attraktive Black Friday priser.
Glæder mig til at få det leveret inden nytår og se om kvaliteten lever op til jeres ry. Forventningerne er store :)
Tak for oplevelsen indtil videre.
Dbh
Mega gode Black friday tilbud
Mega gode Black friday tilbud! Altid gode kvalitetsvarer, dog har lagerstyring ikke altid været deres største styrke og har oplevet flere gange, at det bestilte var blevet byttet til andet fyrværkeri. Lidt øv, når nu man har siddet og set videoer for at få det helt rigtige setup. Så krydser fingre for, at det bestilte er det, der kommer :)
Men kan ikke sætte en finger på kvaliteten, priserne eller leveringen!