Sleep Like A Royal Avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super fijn kussen.

Super fijn kussen.
In het begin even wennen maar voegt heel goed naar je hoofd/nek.
Zeker fijn dat je wat kunt weghalen of toevoegen naar wens.
Trok helaas wel snel de rits van de buitenste hoes kapot dus voorzichtig !!

13 mai 2024
Logo de Sleep Like A Royal

Réponse de Sleep Like A Royal

Hoi Mieke, bedankt voor je review! Natuurlijk vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met rits, maar dat gaan we graag voor je oplossen.

Wij nemen hierover contact met je op en wensen je nog een fijne dag!

Heerlijk kussen!

Wat een heerlijk kussen is dit!
Na een paar nachtjes testen had ik de juiste dikte gevonden.
Ik heb al jaren een dik kussen, maar kwam er nu achter dat ik het juist fijn vind om op een dunner kussen te slapen.
Wat handig dat je zelf de dikte kan bepalen!

Een ander groot voordeel van dit kussen vind ik dat het kussen zijn vorm behoud.
Voorheen draaide ik mijn kussen regelmatig om 's nachts, omdat er een kuil in zat.
Bij dit kussen is dat probleem verholpen!

22 septembre 2023

Heerlijk kussen!

Sinds een aantal weken, slaap ik op dit kussen. In het begin was ik nog wat skeptisch, maar inmiddels slaap ik heerlijk. Zeker een aanrader!

16 septembre 2023

Zeer fijn kussen

Ik vind het een erg fijn kussen doordat je zelf de dikte kan bepalen. Dit gaat erg makkelijk. Ik ben een buikslaper en ik heb hem helemaal op mijzelf kunnen “afstellen”, erg fijn.

8 septembre 2023

Ik slaap sinds enkele maanden op het…

Ik slaap sinds enkele maanden op het Sleep Like A Royal kussen. Positief aan het kussen is dat je hem kunt “afstellen” door simpel wat schuim uit het kussen te halen. Wat ik daarnaast erg positief vindt t.o.v. mijn oude donskussen is dat door de memory foam het kussen mooi in model blijft waardoor je het kussen niet hoeft op te schudden, het kussen zich vormt naar je hoofd en goede ondersteuning geeft. Kwaliteit van de gebruikte materialen is prima en de hoes is uitwasbaar. Verpakking komt met extra foam, altijd handig! Kortom; zeer tevreden met mijn aankoop.

8 septembre 2023

Een heerlijk kussen op op te slapen

Een heerlijk kussen op op te slapen.
Het kussen was makkelijk aan te passen naar mijn ideale hardheid, erg handig die rits. De ondersteuning bij mijn nek en hoofd is heerlijk en was er zodra ik wakker werd nog steeds.
De levering was erg snel 2 dagen na mijn bestelling was hij netjes geleverd.
Een goed kussen om heerlijk de nacht mee door te komen, een aanrader dus.

21 août 2023

Heerlijk slapen!

Het kussen werd snel geleverd. Ik was in de eerste instantie een beetje sceptisch of een hoofdkussen het verschil kon maken, maar het kussen doet zijn naam eer aan! Ik ben een moeilijke slaper, maar slaap veel sneller in en word niet meer midden in de nacht wakker.
Het op maat maken ging eenvoudig en na twee nachten had ik de dikte die ik prettig vind.
Ik schrijf normaliter niet snel reviews, maar zou het kussen zeker aanbevelen!

28 août 2023