Sliminternet Avis

3,7

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Voir plus

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Voir plus

Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Voir plus

Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... Voir plus

Moyen

Répond généralement dans un délai de 48 heures

190 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je…

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je ongevraagt op ,geeft aan geen internet van ziggo te willen ,wij hebben daar veel problemen gehad.En wat schetst mijn verbazing ze blijven bellen tot 4x toe vandaag.
Zijn we eindelijk van dat energie gespam af via de telefoon ,krijg je dit soort gezwets terwijl je op belangrijk telefoontje wacht.
Meende dat er een wet was dat dit soort verkopen niet meer mochten.
zeer irritant dit

17 février 2026

Er was verkeerde informatie gegeven met…

Er was verkeerde informatie gegeven met het overstappen van KPN naar Ziggo.Ik was er niet blij mee.Omdat zij mij niet hetzelfde hadden gegeven,wat ik bij KPN had.Ik heb daarover contact gezocht,en heb Mevr.Sabine v/d heide gesproken. Zij heeft het voor mij uitgezocht en werd in mijn gelijk gesteld.Zij heeft super haar best gedaan om alsnog mijn abbonement aan te passen zonder kosten.Een werkneemster waar je heel zuinig op moet zijn. Ze luistert heel goed naar de klant en is rechtvaardig.Wat zij heeft beloofd is ze zeker nagekomen.Ben nu zeer tevreden!! Mevr. Gerritsen

9 janvier 2026

Okidoki

Leuke medewerker weet helaas zijn naam niet meer goed gesprek goede uitleg en mooi aanbod tot nu toe tevreden

24 décembre 2025

Beduveld

Op 9 december gebeld en kreeg een offerte met daarin een aanbod dat ik 24 mnd korting zou krijgen op mijn ESPN sport compleet abonnement bij Ziggo van € 17,95 per maand.

Ik moest na enkele dagen zelf nog contact opzoeken met Ziggo en kreeg daar te horen dat dit aanbod totaal onmogelijk was.

Dus mijn advies doe geen zaken met Sliminternet zij beloven veel en maken het niet waar

9 décembre 2025