Sliminternet Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

190 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ongevraagd bellen

Gebeld door Stefan (hij wilde zijn achternaam niet noemen) van slim internet. Ik heb aangegeven dat hij mij als consument niet mag bellen. Hij vertelde dat dat zeker wel mocht. Ik ben nooit klant geweest, dus heb verteld dat hij dat zeker niet mocht en dat ik geen interesse heb.

10 octobre 2025

Extremely disappointing customer service

Extremely disappointing customer service.
Every time I call and request to speak in English, the call is either abruptly disconnected or drops after a few minutes. It’s incredibly frustrating and feels like there's no effort to accommodate non-native speakers.

On top of that, the line connection is consistently weak. After the automated telesecretary, the call often shuts down by itself — making it nearly impossible to get any help or speak to a real person.

10 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen door Francisco.

8 octobre 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Francisco. We geven het compliment graag aan hem door!

Noté 1 sur 5 étoiles

Gebeld door Dennis Jansen van slim…

Gebeld door Dennis Jansen van slim internet. Aangegeven dat met het gebruik van mijn ( zeer oude) gegevens de AVG werd overtreden. Opeens was ik niet meer te verstaan en praatte ik zeer zacht. Toen ik over de AVG ophield, was ik blijkbaar opeens weer goed te verstaan en kreeg vragen over kabel op mij afgevuurd! Zeer kwalijke colportage en de 2e vandaag die colporteert op basis van baggergevens en de AVG overtreed! Ga zeker een klacht indienen!

7 octobre 2025

Bedankt voor uw bericht.

We vinden het zeer vervelend om te horen hoe het telefoongesprek is verlopen. Uw zorgen rondom privacy en de AVG nemen wij uiterst serieus. Het is absoluut niet onze bedoeling om iemand het gevoel te geven dat er onzorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens, laat staan dat er bewust iets wordt genegeerd of omzeild.

Wij zijn als organisatie verplicht om volgens de AVG te handelen, en als u aangeeft dat dit niet het geval is geweest, willen we dat tot op de bodem uitzoeken. Ook het verloop van het gesprek zoals u beschrijft (plotselinge geluidsproblemen) vinden wij zorgwekkend en onprofessioneel als dat bewust is gebeurd.

Wij willen u dan ook vragen om uw ervaring te sturen naar info@sliminternet.nl
, onder vermelding van uw telefoonnummer en eventueel het tijdstip van het gesprek. Daarmee kunnen wij dit intern verder onderzoeken en de juiste stappen nemen.

Onze excuses voor de negatieve ervaring, en bedankt dat u de moeite neemt om dit te melden.

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan. Vele vragen werden netjes opgelost.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan en dat uw vragen goed zijn beantwoord. We streven ernaar om iedere klant duidelijk en zorgvuldig te helpen – mooi dat u dat zo heeft ervaren!

Alles goed gegaan!

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Daar doen we het voor!

Top geholpen

Ik ben heel goed geholpen door Doria. Ze heeft mij een top aanbod gedaan met Ziggy waardoor ik nu minder betaal en meer internet heb.

2 octobre 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Doria u zo goed heeft geholpen en u een mooi aanbod heeft gedaan via Ziggo. Geweldig dat u nu minder betaalt én meer internet heeft – dat is precies waar we naar streven!

We geven het compliment graag aan haar door. Bedankt voor uw vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden met aanbod van…

Ik ben heel tevreden met aanbod van Ziggo. Levi heeft mij heel goed geholpen op een professionele en vriendelijke manier

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het aanbod van Ziggo en dat Levi u op een professionele en vriendelijke manier heeft geholpen. We geven het compliment graag aan hem door!

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen opt-in of "soft opt-in" gedaan.

Zojuist voor een tweede maal gebeld door dit bedrijf. eerst door een "mobiel" nummer, opgehangen en geblokkeerd. daarna door een nummer in Den Bosch.
Mijn vraag, tot 3x toe, hoe zij aan mijn nummer komen, werd eerst 2x niet beantwoord, en daarna met een "u krijgt van mij het rechtvanverzet."

Ik heb me nergens aangemeld voor dit gesprek,
Nergens aangegeven dat je me mag bellen.

Ik ben ook geen oude klant van sliminternet.nl
Tenzij ze expliciet verbonden zijn aan Ziggo. Wat ik opmaak uit de rest van de reviews.

Maar nee, Ik heb nooit een opt in gedaan.

2 octobre 2025

Bedankt voor uw bericht.

Het spijt ons te horen dat u ongevraagd bent gebeld en dat uw vraag over de herkomst van uw telefoonnummer niet naar tevredenheid is beantwoord. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn — zeker als u zich nooit heeft aangemeld of eerder klant bent geweest bij SlimInternet.

Wij hechten veel waarde aan transparantie, zorgvuldige gegevensverwerking en respectvolle communicatie. Het is absoluut niet de bedoeling dat u zich onder druk gezet voelt of dat uw vragen onbeantwoord blijven.

We willen dit intern grondig laten onderzoeken. Zou u ons een e-mail kunnen sturen via info@sliminternet.nl
met uw telefoonnummer en, indien mogelijk, het tijdstip van het gesprek? Dan kunnen wij uw gegevens controleren, het gesprek evalueren en ervoor zorgen dat u niet opnieuw wordt benaderd.

Onze excuses voor het ongemak, en dank dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

prima geholpen

prima geholpen door vriendelijke en deskundige persoon

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u prima bent geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker. Dat is precies de service waar we voor staan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Suzi heeft me enorm geholpen

Suzi heeft me enorm geholpen. Ze is erg vriendelijk en professioneel.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Suzi u zo goed heeft geholpen en dat u haar als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We geven het compliment graag aan haar door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg behulpzaam ondanks dat het…

Heel erg behulpzaam ondanks dat het haar 2e werkdag was.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat mooi om te horen dat u zo goed bent geholpen – en dat al op haar tweede werkdag! We geven het compliment met plezier aan haar door.

Goedgekeurd

Goedgekeurd

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles is goedgekeurd. We staan klaar mocht u nog vragen hebben!

Was zo professioneel

Was zo professioneel

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als professioneel heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Mourad klant

Alles goed uitgelegd

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles goed is uitgelegd. Dat is precies wat we willen bereiken!

Prettig contact.

Ik ben geholpen door Doria Kabala.
Het was een duidelijk verhaal en hierdoor ben ik overgegaan naar Ziggo.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Doria Kabala u duidelijk heeft geholpen en dat haar uitleg u heeft overtuigd om over te stappen naar Ziggo. We geven het compliment met plezier aan haar door!

Prettig gesprek

Prettig gesprek, Elisa vriendelijke medewerker.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad met Elisa en haar als vriendelijk heeft ervaren. We geven het compliment graag aan haar door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dego heeft mijn prima geholpen

Dego heeft mijn prima geholpen. super.service

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat Dego u prima heeft geholpen en u zo tevreden bent over de service. We geven het compliment graag aan hem door!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus