In eerste instantie 2x vals voorgelicht maar door Sabine vander heiden van de backoffice, heel goed geholpen. Heeft veel tijd en energie erin gestoken. Problemen vraag naar Sabine.
Lisez les avis des autres
Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet
Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Voir plus
ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 30 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Joost de Jong
Joost de Jong, heeft me geweldig geholpen, leuk gesprek gehad.

Réponse de Sliminternet
Eindelijk een goed internet snel…
Eindelijk een goed internet snel internet beter dan storing van Odido die veel problemen geeft ik krijg hier bij hulp met de aansluiting en is beter dan odido 10-09-2025

Réponse de Sliminternet
Zeer goed geholpen door Patrick zeer…
Zeer goed geholpen door Patrick zeer behulpzaam.

Ik ben tevreden
Ik ben tevreden, heel aardig en behulpzaam. Goede service!

Réponse de Sliminternet
Ik werd gebeld door Roos.Ze had voor…
Ik werd gebeld door Roos.Ze had voor ons een hele mooie aanbieding.Ze heeft het heel goed uit gelegd op een rustige manier.Ze dwong ons echt niet. ( Wat sommige wel doen.) Ik ben zeer te vreden over Roos.Ik geef haar een dike 10.R van Veen

Réponse de Sliminternet
Hij was super duidelijk en leuk gesprek meneer schab
Hij was super duidelijk en leuk gesprek

Réponse de Sliminternet
Liesa de Wit heeft mij uitstekend…
Liesa de Wit heeft mij uitstekend geholpen

Overstap naar Ziggo
Na telefonisch contact met Evelien de Smet, wil ik haar graag bedanken voor het overstappen naar Ziggo/Vodafoon. Ik ben super goed geholpen. dank

Vriendelijk medewerker,heel goed…
Vriendelijk medewerker,heel goed uitgelegd, wat er gaat veranderen en betere opties voor een goedkoop all in one pakket.

Goede uitleg en zeer behulpbaar
Goede uitleg en zeer behulpbaar
Compliment voor Jorgo Vissers

Réponse de Sliminternet
Ik werdIk werd heel goed en duidelijk ingelicht heel goed en duidelijk…
Ik werd heel goed en duidelijk ingelicht door Ikram de medewerkster. Het was een heel fijn gesprek.

Leuk gesprek gehad en erg duidelijk
Leuk gesprek gehad en erg duidelijk

Nieuw aanbod!
Ik zou afgelopen mei overstappen maar ik zat nog in een contract. Ik ben netjes teruggebeld door Rosa en zij heeft me het aanbod opnieuw meegegeven. Super fijn. Aanbod was correct zoals tevergeefs besproken, dus de dame kwam haar afspraak goed na! Ik raad iedereen een Rosa aan!

Prima.
Prima.
Drukte wel een beetje en wou wat (te) snel mijn inziens. Merkte dus niet op dat ik dat vond.
Maar overall tevreden

Réponse de Sliminternet
Dit soort telefoontjes snel weer ophangen
Ongevraagd word ik gebeld door deze partij. Zijn brutaal dat ik geen "goedkope" TV en internet van ze wil..

Mira Jansen
Mira Jansen, (Manager)
Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft te maken naar de Ziggo provider.

Réponse de Sliminternet
Bankgegevens zonder klant te zijn geweest?!
Ik werd gebeld door Sliminternet voor een aanbieding en bij het invullen van de gegevens vroegen ze om de laatste 3 cijfers van mijn bankrekeningnummer. Ik zei 123 omdat ik het niet vertrouwde, toen zei de man oh dan klopt 747 dus niet (wat dus wel mijn cijfers waren) Dit betekend dus dat ze onrechtmatig mijn bankgegevens hebben. Dus de vraag is, hoe komen ze aan mijn telefoonnummer en mijn bankgegevens>? Hier klopt iets niet.

BETROUWBAAR
Ik werd telefonisch benaderd door Ziggo, de medewerker was ontzettend aardig en heeft mij uitstekend voorgelicht. Naderhand werd het hele contract nog voorgelezen en doorgenomen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.