Sliminternet Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie 2x vals voorgelicht maar door Sabine vander heiden van de backoffice, heel goed geholpen. Heeft veel tijd en energie erin gestoken. Problemen vraag naar Sabine.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

191 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Joost de Jong

Joost de Jong, heeft me geweldig geholpen, leuk gesprek gehad.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door Joost de Jong en dat het ook nog eens een prettig gesprek was. We geven het compliment graag aan hem door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk een goed internet snel…

Eindelijk een goed internet snel internet beter dan storing van Odido die veel problemen geeft ik krijg hier bij hulp met de aansluiting en is beter dan odido 10-09-2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe, snelle internetverbinding via SlimInternet. Mooi dat ook de hulp bij de aansluiting goed is verlopen. We streven ernaar om betrouwbare service te bieden – fijn dat u het verschil merkt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed geholpen door Patrick zeer…

Zeer goed geholpen door Patrick zeer behulpzaam.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u zo goed en behulpzaam bent geholpen door Patrick. We geven het compliment graag aan hem door!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden, heel aardig en behulpzaam. Goede service!

9 septembre 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent en onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd gebeld door Roos.Ze had voor…

Ik werd gebeld door Roos.Ze had voor ons een hele mooie aanbieding.Ze heeft het heel goed uit gelegd op een rustige manier.Ze dwong ons echt niet. ( Wat sommige wel doen.) Ik ben zeer te vreden over Roos.Ik geef haar een dike 10.R van Veen

6 septembre 2025

Réponse de Sliminternet

Hartelijk dank voor uw mooie review, meneer Van Veen!

Wat fijn om te horen dat Roos u op een rustige en duidelijke manier heeft geholpen, en dat u zich niet onder druk gezet voelde. We vinden het belangrijk dat ieder gesprek prettig en transparant verloopt – geweldig dat Roos dat zo goed heeft gedaan. Een dikke 10 geven we met plezier aan haar door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hij was super duidelijk en leuk gesprek meneer schab

Hij was super duidelijk en leuk gesprek

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat het gesprek duidelijk en prettig was. Dat is precies de ervaring die we willen bieden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Liesa de Wit heeft mij uitstekend…

Liesa de Wit heeft mij uitstekend geholpen

8 septembre 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Liesa de Wit u uitstekend heeft geholpen. We geven het compliment graag aan haar door!

Noté 4 sur 5 étoiles

Aanbod en service waren goed

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het aanbod als de service. Daar doen we het voor!

Overstap naar Ziggo

Na telefonisch contact met Evelien de Smet, wil ik haar graag bedanken voor het overstappen naar Ziggo/Vodafoon. Ik ben super goed geholpen. dank

Réponse de Sliminternet

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Evelien de Smet bij uw overstap naar Ziggo/Vodafone. We geven het compliment met plezier aan haar door!

Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.

Vriendelijk medewerker,heel goed…

Vriendelijk medewerker,heel goed uitgelegd, wat er gaat veranderen en betere opties voor een goedkoop all in one pakket.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat onze medewerker u vriendelijk en duidelijk heeft uitgelegd wat er gaat veranderen, en dat u blij bent met de betere opties voor een voordelig all-in-one pakket. Daar doen we het voor!

Bestemd voor Lars,

Duidelijke uitleg.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat Lars u duidelijke uitleg heeft gegeven. We geven het compliment graag aan hem door!

Goede uitleg en zeer behulpbaar

Goede uitleg en zeer behulpbaar
Compliment voor Jorgo Vissers

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en duidelijke uitleg heeft gekregen. We geven het compliment met plezier door aan Jorgo Vissers – dat zal hij zeker waarderen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werdIk werd heel goed en duidelijk ingelicht heel goed en duidelijk…

Ik werd heel goed en duidelijk ingelicht door Ikram de medewerkster. Het was een heel fijn gesprek.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u zo goed en duidelijk bent geïnformeerd door onze collega Ikram. Mooi dat u het gesprek als prettig heeft ervaren – we geven het compliment graag aan haar door!

Leuk gesprek gehad en erg duidelijk

Leuk gesprek gehad en erg duidelijk

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u een leuk en duidelijk gesprek heeft gehad. Precies de ervaring die we willen bieden!

Nieuw aanbod!

Ik zou afgelopen mei overstappen maar ik zat nog in een contract. Ik ben netjes teruggebeld door Rosa en zij heeft me het aanbod opnieuw meegegeven. Super fijn. Aanbod was correct zoals tevergeefs besproken, dus de dame kwam haar afspraak goed na! Ik raad iedereen een Rosa aan!

1 septembre 2025

Réponse de Sliminternet

Hartelijk dank voor uw fijne en uitgebreide review!

Wat goed om te horen dat Rosa u netjes heeft teruggebeld en haar afspraak is nagekomen. Fijn dat het aanbod klopte en dat u dit als prettig hebt ervaren. We geven het compliment zeker met veel plezier aan haar door – hier worden we blij van!

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.

Prima.

Prima.

Drukte wel een beetje en wou wat (te) snel mijn inziens. Merkte dus niet op dat ik dat vond.

Maar overall tevreden

2 septembre 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. We nemen uw feedback over het tempo van het gesprek serieus – het is belangrijk voor ons dat elke klant zich gehoord en comfortabel voelt tijdens het contact.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw vertrouwen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit soort telefoontjes snel weer ophangen

Ongevraagd word ik gebeld door deze partij. Zijn brutaal dat ik geen "goedkope" TV en internet van ze wil..

2 septembre 2025

Bedankt voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat u ongevraagd bent gebeld en dat het gesprek niet prettig is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij vinden het belangrijk dat ieder contactmoment respectvol en klantvriendelijk verloopt.

We willen dit graag intern onderzoeken. Zou u ons een e-mail willen sturen via info@sliminternet.nl
met uw telefoonnummer en, indien mogelijk, het tijdstip van het gesprek? Dan kunnen we dit zorgvuldig oppakken.

Onze excuses voor het ongemak.

Mira Jansen

Mira Jansen, (Manager)

Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft te maken naar de Ziggo provider.

30 août 2025

Réponse de Sliminternet

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat Mira Jansen u zo goed heeft geholpen met duidelijk advies over mobiel en internet. Mooi dat haar geduld en uitleg u het vertrouwen hebben gegeven om de overstap naar Ziggo te maken. Dat is precies waar we ons als team voor inzetten!

We geven het compliment met plezier aan haar door. Bedankt voor uw vertrouwen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Bankgegevens zonder klant te zijn geweest?!

Ik werd gebeld door Sliminternet voor een aanbieding en bij het invullen van de gegevens vroegen ze om de laatste 3 cijfers van mijn bankrekeningnummer. Ik zei 123 omdat ik het niet vertrouwde, toen zei de man oh dan klopt 747 dus niet (wat dus wel mijn cijfers waren) Dit betekend dus dat ze onrechtmatig mijn bankgegevens hebben. Dus de vraag is, hoe komen ze aan mijn telefoonnummer en mijn bankgegevens>? Hier klopt iets niet.

29 août 2025

Bedankt voor uw bericht.

Het is zorgelijk om te lezen wat u heeft ervaren, en wij begrijpen volledig dat dit uw vertrouwen schaadt. Wij willen graag benadrukken dat wij nooit onrechtmatig bankgegevens van (potentiële) klanten verzamelen of gebruiken. Het vragen naar bankgegevens gebeurt uitsluitend op een veilige manier, én pas wanneer er expliciet toestemming is gegeven voor het sturen van een offerte.

Uw signaal nemen we zeer serieus en we willen dit graag intern verder onderzoeken. Zou u ons een e-mail willen sturen via info@sliminternet.nl
en daarbij ook uw telefoonnummer vermelden? Dan kunnen wij achterhalen wat er precies is gebeurd en dit zorgvuldig oppakken.

Onze excuses voor de onrust en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Transparantie en zorgvuldige omgang met klantgegevens zijn voor ons van het grootste belang.

BETROUWBAAR

Ik werd telefonisch benaderd door Ziggo, de medewerker was ontzettend aardig en heeft mij uitstekend voorgelicht. Naderhand werd het hele contract nog voorgelezen en doorgenomen.

29 août 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u prettig telefonisch bent benaderd en dat onze medewerker u duidelijk en zorgvuldig heeft geïnformeerd. Mooi dat het contract ook volledig is doorgenomen – transparantie en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk.

Bedankt voor uw vertrouwen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus