Écrit par l'entreprise
notinuse
notinuse, 9999, notinuse, Argentine
- notinuse@notinuse.no
- slkmyk.no
Aucun historique récent de demande d’avis
Dårlig service
Da jeg kjøpte produktet var det 6 måneder fornøydgaranti. Nå er denne garantien tatt bort og jeg sitter igjen med et produkt som ikke fungerer, eller har gitt noe resultater. Etter ca 15 lysglimt går det nesten heller ikke an å bruke den siden den brennende følelsen er for intens.
Nydelige produkter og super kundeservice
Først og fremst: kjempefine produkter som jeg bruker daglig! For det andre: enestående kundeservice etter jeg klarte å knuse gua sha stenen min! Her ordnet de raskt opp! 😍
Fantastisk kundeservice og rask…
Fantastisk kundeservice og rask levering! Ser allerede forskjell, anbefaler dette produktet
Enkel å bruke og gjør ikke vondt
Enkel å bruke og gjør ikke vondt. Første gangene så kjente litt rar varmefølelse, men det ble man raskt vant til. Nå har hårene blitt tynne og ramler raskt av. Spent på videre resultat!
Missvisende
Produktet fungerte ikke etter 12 uker. Irritasjon på huden og var smertefulle bruk. Heldigvis hadde jeg tatt bilder underveis, og hadde rett til å bruke 100% pengene tilbake garantien ( skal sies at det var veldig ugreit å måtte sende bilder av underlivet mitt- men ville ha mine 2K tilbake). Sendte produktet inn til silkemyk som avtalt, for å få pengene tilbake. De sa først at de ikke kunne refundere siden laseren virket, og jeg måtte forklare alt pånytt. Men jeg har fortsatt ikke fått pengene. Styr unna da de er missvisende på annonsen, og krever langt mer en det rimelige ved refusjon.
Økt hårmengde
Økte hårmengde, fikk mere og tykkere hår. De føles mykere med fortsatt er det mye mer av de, de er tykkere og mørkere. Huden hvor jeg bruker den er også blitt mørkere. Jeg har fulgt bruksanvisning og varsomhetsanbefalningene nøye, nettopp fordi jeg var redd for dette.

Réponse de notinuse
Useriøs bedrift!
Har som andre prøvd produktet i noen uker og er ikke fornøyd. Ønska pengene tilbake, men må da ta ukentlige bilder over 6 uker (!) av ett område på kroppen min. Hvilke andre firma opererer med at du skal sende dem bilder av egen kropp for å fortelle hvorfor du ikke er fornøyd. Ga samme tilbakemelding på en av deres facebook annonser, og har da blitt blokkert fra å kommentere eller reagere på deres innhold. Her er det bare å styre unna - useriøs bedrift!

Réponse de notinuse
Lurt av 90 dagers returgaranti
Har prøvd produktet i over en måned uten å se noen effekt. Kontaktet silkemyk da jeg ønsket å benytte meg av 90 dagers pengene tilbake garantien, som også var årsaken til at jeg i det hele tatt turte å kjøpe produktet in the first place. Fikk da beskjed om at jeg kun får pengene tilbake om jeg kunne sende de bilder av området jeg har behandlet med dato fra første uken frem til nå, noe jeg syns er hårreisende, og ikke fremkommer før man leiter på retur informasjonen. Føler meg derfor lurt, og at det er umulig og benytte seg av pengene tilbake garantien.
Veldig bra produkt til bra pris
Veldig bra produkt til bra pris! Er overraskende fornøyd med resultatet etter å ha brukt det over en lengere periode☺️
Ingen resultater
Jeg har brukt produktet i over 12 uker, og ser ingen resultater. Jeg har brukt den jevnlig hver uke og fulgt alle instrukser. Men jeg får selvfølgelig ikke pengene tilbake, fordi jeg ikke tok før bilder, før jeg begynte med hårfjerningen. Noe jeg synes er urettferdig, dette produktet fungerer kanskje på noen men ikke på meg, 2000kr rett i vasken og mye tid brukt på ingenting.
Silkemyk
Kjempe bra produkt! Har allerede merket forskjell etter 4/5 runder med den, super enkel og bruke og har ikke hatt noe problemer med den. Var ikke lang ventetid i det jeg bestilte og da jeg fikk den levert i posten. Superfornøyd med den, noe jeg fortsatt kommer til å bruke framover:)
Veldig fornøyd så langt
Veldig fornøyd så langt! Har hatt 4 behandlinger og merker forskjell og at hårene gror tregere. Var noe galt med min Silkemyk da ledningen ikke ville sitte godt nok i, så var vanskelig å få den til å starte. Og jeg får nå tilsendt en ny. Fikk veldig raskt svar fra kundeservice:)) Anbefales😍
Meget imponert over kundebehandlingen
Meget imponert over kundebehandlingen. Første pakke som ble kjøpt som en gave ble borte i posten, tok kontakt med kundeservice og fikk omgående tilsendt nytt produkt uten ekstra kostnader. Meget fornøyd med denne behandlingen!!
Har brukt dette produktet slavisk i…
Har brukt dette produktet slavisk i over en måned nå, men merker dessverre i ingen forskjell. Har utgangspunkt som tilsier at produktet skal virke bra på meg.
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet, leveransen gikk også veldig kjapt så ble veldig glad!
Hun likte den
Silkemyk er min nye kjærlighet
Silkemyk er min nye kjærlighet, etter 3 uker merket jeg ikke stort men etter 4 uker er det betydelig mye mindre hårvekst helt plutselig😯 ser store forskjeller 😍 brukte silkemyk for 2 dager siden og huden er glatt som bare det 😍 leveringen er også upåklagelig, godt pakket inn 😊
funker som den skal.
jeg har prøvd tre forskjellige hjemme-lasere og dette er min favoritt til nå. Pakken kom på få dager og den var godt pakket inn. Det tar en noen uker før man ser tydelige forskjeller men det er det som står henvist på pakken, så det synes jeg er fair mtp at det er en hjemmelaser. hårene gror mye saktere tilbake og hårene er tynnere og jeg har mindre vekst,
Den gjorde heller ikke vondt sammelignet med andre jeg har prøvd.
Anbefaler om man har litt tålmodighet 😊