3,4

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,4

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vlotte levering, goede communicatie

Alles zeer vlot verlopen. 3 dagen na bestelling werden de slips geleverd. Duidelijke communicatie ook. Ik kan me dus niet uitspreken over retourbeleid.
Dat de kwaliteit minder is dan vroeger mag duidelijk zijn, ik heb me laten vertellen door een marktkramer dat dit zou komen omdat ze een bepaald product niet meer mogen gebruiken (om elasticiteit te verbeteren) Ik blijf ze dragen omwille van de pasvorm.

5 juin 2026

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Na enkele malen dragen komt het textiellapje dat in de onderbroek zit al los. Lapje is er dan ook Ingekleefd, is zelfs niet vastgenaaid. Ik koop nu de onderbroeken van de action en zelf die kwaliteit is beter dan die van Sloggi, in die onderbroeken is het textiellapje wel vastgenaaid. Ik zou de sloggi onderbroeken aan niemand aanraden. Slechte kwaliteit en dat voor 18euro voor een onderbroek!! Je koopt je beter een goedkopere onderbroek en je hebt meer kwaliteit

21 juillet 2024

Zwaar waardeloos

Ja hoor, even vergeten om van tevoren op Trustpilot te kijken. Peperdure onderbroeken van Sloggishop.com.
Ik bestel maat 38. Ontvang maat 48. Nu ben ik de hele dag bezig om informatie te krijgen over retourneren. Weggegooid geld.

13 juin 2024

Onprettige site voor retourneren

Slechte site om artikel te retourneren. Geen printlabel voor retour ontvangen wel betaald. Al 3 kwartier bezig voor retourneren 1 slip en nu nog betaald voor retourneren. Ik stop ermee en gooi em weg. Dure miskoop.
5 juni 2024 Gerda de Vries

5 juin 2024

Usel service på alla plan Efter en och en halv månad har…

Efter en och en halv månad har fortfarande ingen leverans kommit ”please be patient”. När jag skriver för att annullera ordern får jag först ett meddelande om att man har svårigheter att svara p g s något odefinierat administrativt problem och igen en uppmaning om att ”be patient”. Efter några dagar kommer svar att det tyvärr inte går att annullera därför att ordern håller på att packas. Ett antal dagar senare fortfarande ingen leveransavisering. Kundservice endast på engelska från UK …

6 août 2021

guy verstuurd op 06 05 2021

Op 25/04/2021 bestelling geplaatst na eerste mail kreeg ik als antwoord dat ze verzonden was naar DHL maar daar is niets toe gekomen . Tweede mail verstuurd en krijg als antwoord dat ze gingen onderzoeken.
Derde mail verstuurd nu krijg ik geen antwoord.
Bestel n°KNQKVWHCE ref 1002837-0

6 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit