Slotenmaker Maslocks Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel aanwezig. Heel vriendelijke jongeman die met mij mee heeft gedacht. Goede communicatie en goed gerepareerd. Top!

Noté 5 sur 5 étoiles

Slotenmaker is speciaal voor mij nog dezelfde avond naar Rotterdam gereden om slot te halen met draaiknop aan binnenkant. Snel en goed vervangen en hele prettige en vriendelijke monteur die mij ook no... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Serrurier

Écrit par l'entreprise

Maslocks is al meer dan 8 jaar een vertrouwde naam binnen de slotenmakersbranche in Nederland. Wij staan bekend om onze snelle, betrouwbare en professionele service, en helpen dagelijks zowel particulieren als bedrijven bij uiteenlopende slotproblemen. Of het nu gaat om een buitensluiting, een afgebroken sleutel, een geforceerd slot of herstel na een inbraakpoging – ons ervaren team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, ook tijdens feestdagen en in de nacht. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze positie in de top 10 beste slotenmakers van Nederland, bieden wij niet alleen vakmanschap, maar ook de zekerheid van een betrouwbare partner. Wij begrijpen dat slotproblemen vaak onverwachts en stressvol zijn. Daarom garanderen wij een snelle respons, duidelijke communicatie en transparante tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze klanten waarderen ons om onze klantgerichtheid, deskundigheid en het meedenken in elke situatie. Veiligheid en tevredenheid staan voor ons altijd op de eerste plaats. Kiest u voor Maslocks, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust. Eén telefoontje is genoeg om onze service zelf te ervaren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fast

Fast, reliable and friendly service.

11 octobre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

We appreciate the review very much!

Zeer tevreden rewiewer

Erg tevreden over de snelle reactie dat ik mezelf buitengesloten had, kwamen binnen 40 min langs en zorgde ervoor dat ik mijn huis weer inkon en bij mijn vergeten sleutels kon en dat met prijsopgaaf vooraf.

5 octobre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over onze service en transparante prijsopgave. We staan altijd klaar om in dit soort situaties snel en vakkundig bij te springen.

Fijne en snelle service

Hele fijne service. Ontzettend snel ter plekke gekomen en snel weer terug in het huis, en dat op een zaterdagavond. Aanrader!

4 octobre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. We staan altijd klaar om snel te helpen, ook in het weekend! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Maslocks gebeld en binnen no-time voor…

Maslocks gebeld en binnen no-time voor de deur en de deur had Kevin snel open. Wat een opluchting!

4 octobre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Wat fijn om te lezen! Kevin zal dit leuk vinden om te horen. We zijn blij dat we je snel uit de nood hebben kunnen helpen! 🙌

Revisie voordeurslot van 100 jaar oud

Mijn voordeurslot van denk ik bijna 100 jaar oud ging niet lekker meer op de nachtsluiting. Graag wilde ik het slot behouden en Sam van Maslocks zag kansen het slot e laten reviseren. Binnen een week kwam het slot weer gerepareerd terug. Vriendelijk, deskundig en snel. Als klap op de vuurpijl keek Sam even naar het haperende slot van onze gemeenschappelijke poort. Cilinder omgedraaid (buitenkant slot was wat verbogen en de binnenkant wordt toch niet gebruikt), een vakman. Dank Maslocks!

22 septembre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Wat een prachtige review, dank u wel! Heel fijn om te horen dat het oude voordeurslot weer naar wens functioneert en dat ook het poortslot nu soepel werkt. We doen dit werk met plezier en waarderen uw vertrouwen enorm.

Ik ben geholpen door Sam

Ik ben geholpen door Sam, hij was zeer vriendelijk en ging zorgvuldig te werk
Mijn probleem was binnen 20 minuten opgelost
Zeker een betrouwbaar bedrijf

18 septembre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Sam u zo goed en snel heeft kunnen helpen. We geven uw compliment graag aan hem door. We staan altijd voor u klaar en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen

Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen.
Naar mijn mening zijn ze de besten in hun branche.
Professioneel, beleefd en redelijke prijzen!
Dankjewel, Kevin!
Marina

15 septembre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor je mooie woorden, Marina! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service. Het is fijn om te horen dat je onze professionaliteit en prijzen waardeert. Kevin en het hele team waarderen je vertrouwen enorm!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle service en schadevrij

Snelle service, waren er binnen 10 minuten, en in nog geen minuut waa de deur open. Schadevrij! Top service

6 septembre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat we u snel en schadevrij hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om onze klanten zo vlot mogelijk weer binnen te laten.

Excellent service

Excellent service! Kevin arrived very quickly on a Saturday evening, unlocked our door with no hassle, and even took the time to show us how to install a new lock. Friendly, efficient, and reliable. I’ll definitely keep them in my contacts for future work and emergencies. Highly recommended!

6 septembre 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear Kevin was able to help you quickly and make the process stress-free. It’s great that he could also provide tips for your new lock installation. We truly appreciate your recommendation and look forward to being there whenever you need us in the future!

Noté 1 sur 5 étoiles

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Maslocks heeft zich op meerdere plaatsen ingeschreven en komt zo als eerste naar boven als je in nood bent en een lokale slotenmaker zoekt. Het gaat echter gewoon om een eenmanszaak dat werkt met ZZP en geld betaalt om zich online mooi neer te laten zetten. Kijk eens kritisch naar de reviews en er valt wel e.e.a. op.

Wij hebben voor het openmaken van deur en het repareren van 1 van de punten op het slot 975 euro moeten betalen. En dan was onze kernbeveiliging er nog niet eens op teruggeplaatst. Die konden we bij de Gamma nog wel halen zei de monteur. De beveiliging bleek in onze maat helemaal niet bij de winkels te koop, dus hebben we alsnog een slotenmaker moeten bellen om de klus af te maken. Die legde uit dat we twee keer zoveel betaald hebben als nodig was en dat dit geintje dus kennelijk heel goed werkt, want er is al veel aandacht aan besteed in de media en het gebeurt nog steeds.

Ze werken met vanaf prijzen en die kunnen flink oplopen. Gaat er iets mis dan worden de kosten steeds groter en groter en blijk je apart te betalen voor o.a. verwijderen en terugzetten (175 euro voor zes schroefjes!). Normaliter worden deze kosten gewoon onder reparatie meegenomen of wordt gewerkt met een uurtarief. Veel van de kostenposten zijn vaag en generiek geformuleerd. Toen we de volgende dag aangaven dat we vernamen dat het niet helemaal is gegaan zoals het hoort en we graag tot een oplossing zouden komen werd geëist te vertellen wie dat zou beweren. Toen ik daar niet op inging heeft men ons 'op de zwarte lijst gezet'. Dat betekent natuurlijk alleen maar dat ze de garantie intrekken, wat ook not done is.

22 août 2025

Beste Dennis Ernst,

Vervelend dat u dit zo ervaart, maar wij willen graag verduidelijken dat de prijzen en werkzaamheden vooraf met u via WhatsApp en mail zijn afgesproken. Wij werken met vaste tarieven https://slotenmaker-maslocks.nl/tarieven/ en alleen bij reparaties of inkoop van een meerpuntsluiting kunnen kosten variëren.

Bij u zijn meerdere werkzaamheden uitgevoerd: cilinderslot geopend, meerpuntsluiting verwijderd, laten repareren, teruggeplaatst en een nieuwe cilinder geplaatst. Onze monteur heeft hier van 12:00 tot 20:00 uur aan gewerkt. Het veiligheidsbeslag is aangeboden, maar u heeft ervoor gekozen dit niet direct te laten plaatsen.

Wij hebben u bovendien vier keer gevraagd aan te geven welk ander bedrijf onze prijzen “belachelijk” zou vinden, maar daar kon u geen concreet antwoord op geven.
Wij zijn geen timmermannen en werken voor u met spoed zijn er binnen een uur en hebben dit grote probleem de zelfde dag voor u opgelost.

Wij begrijpen dat een slotenprobleem altijd vervelend is, maar onze prijzen zijn transparant en vooraf met u besproken en daarom is het ook jammer dat u doet alsof dit niet bekend was, gelukkig hebben wij hier ook bewijzen van.

Als u nog de bedrijfsnaam van de slotenmaker die beweert dat hij dit allemaal kon doen voor 500,- aan ons wil toesturen, nemen wij graag contact op met deze bijna verzonnen engel.

Maslocks

Noté 5 sur 5 étoiles

Sleutels in een wagen vergeten en die…

Sleutels in een wagen vergeten en die wagen was al onderweg naar België dus ik had een klein probleempje! Deze gasten gebeld en ze waren er met 20 min! En ik kon weer mijn huis in, deze mannen zijn pro en ook gezellig! Thx mannen

16 août 2025

Réponse de Slotenmaker Maslocks

Heel erg bedankt voor de lovende recensie!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus