SlotsGallery Casino 🔥 Raske utbetalinger og gode bonuser Avis

4,3

bank transfer took until last Monday, which was fine because the status never disappeared. The account page did not make me open chat for basic info.

$46 through bank transfer moved pending to paid around 8; the cashier history kept the same reference. It felt like the kind of boring update I actually want

1. Casino
  6. Paris sportifs en ligne

100 % opptil 5 000 kr + 200 gratisspinn

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Za dużo „gamifikacji”

Odznaki, levele, misje dzienne, koła fortuny… zamiast prostego grania ciągłe jakieś zadania. To już nie jest kasyno, tylko aplikacja, która chce mnie trzymać przy sobie codziennie. Mnie to męczy.

8 août 2026

Krótkie okno czasowe bonusów

Wiele promocji jest ważnych tylko jeden dzień albo kilka godzin. Jeśli ktoś ma pracę i życie poza kasynem, to trudno z nich skorzystać. Wychodzi na to, że najbardziej opłaca się siedzieć tu ciągle, co mnie wkurza.

Kasyno bez klimatu

Wszedłem, pograłem godzinę i w sumie nie czułem, że byłem w kasynie. Zero muzyki, zero jakiegoś klimatu, tylko suche tabelki, filtry i liczby. Niby to plus dla niektórych, ale dla mnie kompletnie bez duszy.

8 août 2026

Kasyno jak stary automat w sklepie

Wizualnie i technicznie przypomina stare automaty, które kiedyś stały po sklepach. Nic nowoczesnego, nic świeżego. Tylko że tu płaci się kartą zamiast monetami, a efekt ten sam – kasa znika.

8 août 2026

Warunki obrotu zmieniają w trakcie

Miałam bonus z obrotem x30, a po kilku dniach sprawdzam regulamin i widzę x35. Support twierdził, że „zmiana dotyczy nowych graczy”, ale w moim profilu też pokazywało się już x35. Jedno wielkie zamieszanie. Mogliby jasno rozpisać, kogo to dotyczy.

8 août 2026

Kasyno dla klikaczy, nie graczy

Cały czas tylko klikasz „spin”, „ok”, „akceptuj”. Zero strategii, zero myślenia, czysta losowość. Może kogoś to bawi, ale dla mnie po 30 minutach to jak praca przy taśmie. Przynajmniej na taśmie płacą.

Autoplay zniknął w połowie

Ustawiłam auto obrót na 100 spinów, w połowie coś przestało działać i musiałam klikać ręcznie. Mała rzecz, ale pokazuje, jak niedopracowana jest ta platforma.

Konto zablokowane bez wyjaśnień

Miałam na koncie jeszcze jakieś 150 zł, nie zdążyłam wypłacić. Następnego dnia loguję się i widzę informację, że konto zablokowane „z powodu naruszenia regulaminu”. Napisałam, o co chodzi, dostałam suchą odpowiedź, że nie mogą udzielić szczegółów ze względu na procedury bezpieczeństwa. Super, tylko że to są moje pieniądze. Żadnych ostrzeżeń wcześniej, nic. Nigdy więcej nie wpłacę złotówki tam, gdzie tak traktują klientów.

Mało turniejów

Lubię czasem sobie pograć w turniejach slotowych, a tu praktycznie nic się nie dzieje. Jeden turniej na miesiąc, nagrody marne, zasady niejasne. Szybko wróciłam do konkurencji, gdzie coś się dzieje cały czas.

8 août 2026

Kasyno jak każde, ale gorsze

W sumie wszystko tu działa, ale grałam już w kilku innych i zawsze było coś lepszego. Tu wiecznie jakieś limity, tu nie można bonusu z czymś połączyć, tam znów trzeba czekać 48h na weryfikację. Po co się męczyć jak konkurencja jest normalna.