Smallfashion Avis

2,9

Jeg bestiller 2 natkjoler d. 3. Maj og først 4 dage senere d. 7. Maj får jeg en mail fra smallfasion om at de ikke har nogen af de 2 natkjoler på lager som jeg bestilte! For det første er 4 dage om at... Voir plus

Jeg anmelder aldrig, men det var en rigtig træls oplevelse. Jeg bestilte nogle savlesmækker, og fik en mail om at en af dem jeg havde bestilt ikke var på lager. (Selvom der stod den var). Jeg svarer a... Voir plus

Jeg bestilte en bluse og fik derefter en bekræftelse på købet. Derefter en mail om at varen var sendt og kunne se, at beløbet for blusen var trukket på min bankkonto. Næste dag får jeg en besked om,... Voir plus

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

SmallFashion er din unikke børnetøjs butik på nettet, hvor vi kan tilbyde dig et af Danmarks største udvalg af lækkert mærkevaretøj fra Nike, PeakPerformance, Diesel, Levis og Tommy Hilfiger. Vores målsætning er at kunne levere unikt og lækkert børnetøj til børn i alderen 0 – 16 år, og det er uanset om du bor i Lemvig eller København! Derfor har vi også gjort det nemt at handle på nettet, for du kan nemlig handle hos SmallFashion, selv når du er på farten, via vores unikke applikation til iPhones/iPads og Android-mobiler.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super Web butik

En super Web butik, let og overskuelig at se alle produkter, handle og afhente på adressen. Hurtig ekspedition og super service - et sted jeg klart kan anbefale alle.

13 septembre 2014

Glimrende service

Da der var udsolgt af et af de produkter jeg havde bestilt blev jeg ringet op og tilbudt en anden vare til samme pris. Hurtig levering og god service:-)

3 septembre 2014

Perfekt

Det er altid skønt at handle hos small fashion. Varene lever op til billeder og beskrivelse, hurtig levering med en lille personlig tekst på kvittering med ønsket om en god dag. Jeg er en yderst tilfreds kunde hos small fashion! :)

6 août 2014

Super Nice

Jeg elsker altså bare at handle her...jeg får jo nærmest varerne med det samme. Super professionelt handlested;-)

6 août 2014

Fornemt!

Nemt og bekvemt!! Vil helt klart handle derfra igen :-)

29 juillet 2014

søde og behjælpelig

Har handlet hos Smallfashion.com flere gange dejlig internet butik som er meget behjælpelig hvis men ringer til og har brug for deres hjælp!
skønt at med meget hurtig levering når men bestiller.

15 juillet 2014

Fantastisk

Fantastisk hjemmeside med gode mærkevarer. Er vild med de ting jeg kan finde her som jeg ellers ikke kan finde i Aalborg.
Hurtig betjening og personlig hilsen skal også navnes. Kommer sikker til at handler her igen.

8 juillet 2014

Fantastisk!

Bestilte om aftenen, ordren blev afsendt næste formiddag, og jeg afhentede dagen efter.
Super handel og endda til udsalgspris:)

7 juillet 2014