1. Smart shop
  2. Service de réparation de matériel électrique

Welkom bij onze slimme webshop, waar innovatie en technologie samenkomen! Bij ons worden bijna alle producten met behulp van geavanceerde 3D-printtechnologie gemaakt. We bieden een unieke winkelervaring waar je op maat gemaakte, hoogwaardige producten kunt vinden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets, kunstwerken of functionele items, onze 3D-geprinte producten zijn de perfecte keuze. Ontdek de toekomst van winkelen en geniet van de precisie en innovatie die onze technologie biedt. Welkom in de wereld van 3D-geprinte perfectie!

4,2

Bien

Een mount voor mijn ring gekocht

Een mount voor mijn ring gekocht, deze paste precies bij het models zoals omschreven op de website! Verder waren er issues met de levering, maar dit was volledig buiten hun controle & de klantenservice heeft me er erg goed mee geholpen met het oplossen!

21 janvier 2026

meedenken in oplossingen en vriendelijk

De website is heel erg gemakkelijk en klantvriendelijk. Het team denkt echt met je mee en zoekt altijd naar de beste oplossing. Ik zocht een oplossing voor mijn probleem en dat is echt ontzettend goed opgelost, omdat ze goed meedachten. Mijn ervaring is dus erg goed: snelle en vriendelijke reacties en een perfecte afhandeling. Ik vind dit bedrijf echt een aanrader!

17 février 2025

Ik heb een eerlijk en deskundig advies…

Ik heb een eerlijk en deskundig advies gekregen en uitgebreide uitleg bij aflevering. Toen ik later vragen had, werd ik zeer deskundig te woord gestaan. Geweldige service, er wordt met je mee gedacht. Erg correct en accuraat.

12 février 2025

Goeie producten en klant vriendelijk

Ik werd goed geholpen en kreeg advies. Gelukkig maar want zelf weet ik er niet zoveel van. Zelfs toen ik opnieuw vragen had werd ik weer vriendelijk behandeld. En het product top kan niet anders zeggen👍

12 février 2025

Uitstekende service en goed advies!

Ik was op zoek naar een geschikte hoekbeugel voor mijn video deurbel en ben bij SmarThuis uitstekend geholpen. Ze dachten goed mee over welke beugel het beste bij mijn situatie paste en gaven duidelijk advies. De communicatie was vlot en vriendelijk, en de beugel werd snel geleverd. Al met al een top ervaring!

24 février 2025