Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig gode opskrifter, men proteinpastaen skal virkelig forklædes i sauce, da de er meget stive og smager ikke særlig godt for sig selv. Pastaerne er meget mørkere end på billederne (både før... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits alimentaires en gros

Écrit par l'entreprise

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,6

Tous les avis

141 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er rigtig glad for bogen ,det er…

Jeg er rigtig glad for bogen ,det er opskrifter der er nem at følge ..Har prøvet nogle af dem af ,så jeg er fuld ud tilfreds.
Hilsen Birtha Pedersen

23 août 2026

Hej Birtha,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med bogen. Vi håber, du får masser af glæde af den og finder endnu flere favoritter undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet

Så lækre pastaer!
Kan varmt anbefales.

26 décembre 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er vi virkelig glade for at høre – og tusind tak for din anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du får rigtig god glæde af dit køb fremover.

Bare super oplevelse

Overskuelig hjemmeside, let at bestille, hurtig levering og en lækker bog at kigge i med gode overskuelige opskrifter

Hej Luise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi håber, du får rigtig meget glæde af bogen og masser af god inspiration fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt produkter og god pesto

Dejligt produkter og god pesto , glæder mig til at prøve lidt af fra madplanen for par

17 août 2026

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi håber, at madplanen bliver et hit hos jer, og at I får rigtig god glæde af den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen blev hurtigt sendt.

Varen blev hurtigt sendt.
Jeg valgte at købe en bog, det kan jeg bedst med. Købte den til diabetikere som 2 sortering. For mig vil det være ligegyldigt, hvis der var nogle fejl. Bogen var rigtig fin.

Der er rigtig mange gode opskrifter, nemme at gå til. Ingredienser vi kender.

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det er vi virkelig glade for at høre. Og hvor dejligt, at du gjorde et godt køb med en 2. sorteringsbog, som du er tilfreds med.

Vi håber, du får rigtig meget glæde og inspiration fra bogen fremover. Tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig lækre og velsmagende retter!

Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har købt Diabetes-bogen, kvinder i overgangsalderen og 6 ugers kostplan.

13 août 2026

Hej,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 😊

Det gør os så glade at høre, at du er kommet godt i gang, og at du allerede har fået glæde af bøgerne. Vi håber, de bliver ved med at give dig masser af inspiration fremover.

Og tusind tak for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på.

Yderst tilfreds

Hurtig levering. Fantastiske opskrifter og kostplan.
Jeg er yderst tilfreds og har allerede anbefalet jeres bøger til andre.

20 juillet 2026

Hej Kristina,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 😊

Det gør os utrolig glade, at du har haft så god en oplevelse med Smart Makro. Og en anbefaling videre til andre er noget af det bedste, vi kan få.

Tusind tak for de 5 stjerner og for din opbakning.

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for opskrifterne. Vi håber, de kan give masser af inspiration og gode måltider fremover.

Alt fint

Fine varer, god pris, leveret til tiden.

Hej Therese,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, du får rigtig god glæde af dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kostplanen for par er helt fantastisk

Kostplanen for par er helt fantastisk. Alt er lækkert, smagfuldt og lige til at gå til.
Planen er med til at give hurtige og sunde resultater uden sult - selv min mand er begejstret 🤩

Hej Berit,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at kostplanen fungerer så godt for jer begge. Vi håber, I fortsat bliver lige så glade for forløbet og får en masse gode oplevelser med det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres erfaring.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er glad for bogen

Jeg er glad for bogen. Den er et godt supplement til min måde at se diabetes på

Hej Grethe,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for bogen. Vi håber, den kan være en god hjælp og inspiration i hverdagen fremover.

Lille

Lille, fin, enkel og meget let anvendelig bog.

25 juillet 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi håber, du får masser af glæde og inspiration fra bogen fremover.

Noté 3 sur 5 étoiles

6 ugers kostplan.

Jeg synes desværre ikke den er så nem igen. Fordelingen af maden synes jeg er forvirrende da man selv skal regne det ud fordi opskrifterne er til to dage.
For mig skulle den ha været idiotsikker og mængden skulle være nemmer at se i stedet for at man selv skal regne mængden ud. Det giver mig en opgivende følelse. Desværre. Også vil i helt sikkert skrive tilbage at måltiderne er til to dage for at spare tid i køkkenet. Men det hjælper jo ikke når man skal dividere det hele med to.

8 mai 2026

Hej Christina,

Tak for din ærlige anmeldelse 😊

Du skal heldigvis ikke stå og dividere hver ingrediens eller regne noget ud. Opskriften laves som én samlet portion, som du derefter blot fordeler i to lige store portioner på øjemål – én til hver dag.

Det behøver ikke være præcist ned til sidste gram. Kalorierne er beregnet samlet over de to dage, og kroppen mærker ikke forskel på, om den ene portion bliver en smule større end den anden. Det afgørende for vægttabet er det samlede kalorieindtag over tid.

Vi kan dog godt høre, at det ikke har været tydeligt nok forklaret, og det tager vi selvfølgelig med videre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne kogebøger med dejlige og…

Skønne kogebøger med dejlige og smagsfulde retter

15 juillet 2026

Hej Lærke,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at du er glad for vores kogebøger. Vi håber, de kan give masser af god inspiration i køkkenet fremover.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtige

Det er nemme og ligetil opskrifter uden så mange dikkedarer

26 juillet 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du synes, opskrifterne er nemme at gå til. Vores mål er netop at gøre sund mad så enkel som muligt, så den passer ind i en travl hverdag.

Efter 9 dage

Efter 9 dage, følger opskrifter. Min mave er svundet meget ind, hele familien spiser det, de er med til at planlægge, vi er mætte, jeg køber ikke slik ved kassen mere.
Tabt 1kg , ikke meget ,men langsomt tempo passer mig bedst, så om det tager 3 eller 6 mdr at nå mål er lige meget.
Mangler en opskrift på koldskål, og kammer junker.

23 juillet 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede efter 9 dage oplever så mange positive forandringer. Det lyder som om, at kostplanen er blevet en naturlig del af hverdagen hos jer, og det er virkelig skønt at læse.

Og du har helt ret – det vigtigste er ikke, hvor hurtigt det går, men at det er noget, man kan holde fast i. Vi hepper på dig hele vejen mod dit mål.

Og tak for ønsket om koldskål med kammerjunker – det tager vi med videre, når vi udvikler nye opskrifter 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig levering og varen på lager

20 juillet 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi havde varen på lager, så den hurtigt kunne sendes afsted.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Kostbogen er nem og overskuelig og med massere af lækre retter.
Dog et lille minus er det med når opskrifterne er lavet til 2 dage - jeg er typen der er knap så god til og spise det samme i 2 dage, plus jeg bor alene, og her havde det været rart hvis opskrifterne kun var lavet ud fra 1 portion, og så folk selv ku gange det op hvis de vil have det til 2 dage. Men ellers en virkelig skøn bog. Som jeg allerede får meget glæde af.

7 juillet 2026

Hej Bianca

Tusind tak for din anmeldelse – og tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for bogen.

Jeg kan også godt forstå din pointe omkring 2-dages opskrifterne. Vi har valgt den løsning, fordi de fleste af vores kunder gerne vil lave mad til flere dage ad gangen for at spare både tid og opvask i en travl hverdag. Men vi er helt med på, at det ikke passer lige godt til alle – især ikke når man bor alene.

Vi tager derfor din feedback med videre, når vi udvikler og opdaterer vores kostplaner.

Rigtig god fornøjelse med resten af bogen.

26 juin 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at din ordre kom hurtigt frem.

Hurtigt service

De beklagede rigtig mange gange og ville straks sende en ny bog, hvilket jeg modtog onsdag eftermiddag 😊.
Det var rigtig god og hurtig service 👍

8 juillet 2026

Hej Stina

Tusind tak for din anmeldelse – og tak fordi du gav os mulighed for at rette op på fejlen.

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at sådan noget skal ske, er vi rigtig glade for, at vi hurtigt fik fundet en løsning, så du ikke skulle vente længere end nødvendigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus