Jag skulle vilja ägna en stund åt att dela med mig av mina upplevelser från HP-akademin. Jag har under många år försökt ta mig in till läkarprogrammet och upplevt en känsla av hopplöshet förknippat... Voir plus

Var skeptisk kring att vi skulle kunna få hjälp där vi bor i landet från start och trodde att det skulle ta mycket längre tid än vad det senare faktiskt gjorde. Efter första kontakt tog det enbart någ... Voir plus

Från det att vi tog kontakt så har allting flutit på riktigt smidigt. Enkla att få tag på och hjälpen får av dottern 5/5, vilket vi knappast trodde från början. Stor avlastning i vardagen och relation... Voir plus

1. Institution éducative
  2. Professeur particulier
  3. Service de soutien scolaire

À propos de SmartStudies

Läxhjälp från SmartStudies — specialister på matematik och studieteknik

SmartStudies grundades 2007 och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp och studiecoachning. Vårt mål är alltid att våra elever ska nå sina mål — med ett särskilt fokus på att nå studiemålen i matematik och stärka studieteknik.

Vi är övertygade om att nyckeln till riktigt bra studieresultat är att plugga på rätt sätt. Med en noga utvald studiecoach från SmartStudies får du personlig och skräddarsydd undervisning från en certifierad privatlärare. Personen är matchad med dig efter just din personlighet, dina behov och målsättningar.

4,8

Ett tack till Johan på HP-Akademin

Jag har under många år försökt ta mig in till läkarprogrammet och upplevt en känsla av hopplöshet förknippat med sammanhanget. Detta var grunden till varför jag nådde ut till de olika resurser som finns tillgängliga på nätet, och detta var även hur jag lyckades komma i kontakt med Johan från HP-akademin. Efter vårt samarbete inledde la jag märke till en uppsjö av förändringar i mina vanor. Metoderna och tankesätten gjorde mig inte bara bättre på högskoleprovet utan även i livet. Jag blev smartare helt enkelt. Jag började förstå problemen jag försökte lösa, orientera mig i uppgiften samt dra enkla logiska slutsatser. Tidskrävande är även energislösande och HPakademins lärde mig att spara in på båda, metoderna är enligt mig genvägar till lösningen och jag lärde mig snabbt att följa dessa steg. Ett stort tack till Johan på HP-akademin.

12 septembre 2022

Professionellt och vänligt!

SmartStudies är ett mycket professionellt företag, som kan det här med personlig utveckling, undervisning, samt gör det på ett mycket vänligt sätt. Vill ge en extra eloge till Johan Ström - tack för all din hjälp!

22 février 2022

Fantastiskt

Helt underbart! Fick den bästa hjälpen man kan önska sig

28 octobre 2021

Grymma!

Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!

1 avril 2021