2,3

Bas

Wel betaald, niet geleverd: oplichters!

Bestelling geplaatst (Bose bluetooth - box) en betaald. Daarna diverse mails over: nieuw bedrijf, opstartproblemen, telefonische bereikbaarheid nog niet op orde etc. Levering zou alsnog plaatsvinden. Daarna nooit meer iets vernomen. Ook geen reactie meer op mails. Let op dus: NIET BIJ DEZE FIRMA BESTELLEN!

28 avril 2026

Als een verkoopprijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is die verkoopprijs ook te mooi om waar te zijn.

Ik was op 14 april 2026 op zoek naar een high-end smartphone en kwan na enig gegoogle bij Smatixo.eu uit. Dir liet mij tijdens de in de avonduren gevoerde mailwisseling weten de door mij gezochte smartphone verrassend voordelig te kunnen leveren. De 1Tb versie konden zij nog zo'n €70,- voordeliger leveren dan de 512Mb versie. Ik kreeg via de mail een betaallink toegestuurd van de Bunq-bank, die op een andere naam stond dan een van de 'oprichters' van het bedrijf. Maar toen ik de volgende dag op de betaallink klikte om de bestelde smartphone te gaan betalen, werd die betaling tegengehouden door mijn bank en was mijn rekening tevens geblokkeerd. Bij het deblokkeren van mijn rekening, bij een filiaal van mijn bank, kreeg ik te horen dat Smatixo.eu bij hen op een scam-lijst staat en dat zij daarom zó gehandeld hadden. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar re zijn! Ik zoek verder en zal niet meer in dergelijke super-'koopjes' trappen. Oplichtersbende. Als je echt van je geld af moet, met hen in zee gaan, maar je zal nimmer een besteld artikel gaan ontvangen. Ik ben er nog goed vanaf gekomen, maar het had nuet verl geschéld...

15 avril 2026

Ik heb mezelf mooi genaaid met een…

Ik heb mezelf mooi genaaid met een nintendo switch 2 plus games want waarschijnlijk zal ik het nieteens krijgen en het geld is weg want via Ideal kan je niks betwisten of wat dan ook. Vind het ook heel slecht dat je dit zo makkelijk kan opzetten en de aankoper is de pineut hiermee. Goede business voor hun dus ja😓

24 avril 2026

Erg vaag en te mooi om waar te zijn

Erg vaag en te mooi om waar te zijn. Tech Brothers VOF is hieraan verbonden en was actief op facebook. Op de vraag hoe ze zo goedkoop aan kunnen bieden, krijg je een standaard antwoord. Betaling via PayPal niet mogelijk (waar je nog enige vorm van bescherming hebt bij een aankoop). Inschrijving KVK op woonadres (huurhuis) in Amsterdam. Mobiel nummer als contact nummer, geen Whatsapp aan gekoppeld. Verder helemaal niets terug te vinden over het bedrijf.

21 avril 2026

Scam!

Scam!
Niets bestellen, je krijge een zogezegde track and trace maar geen product te zien.
Opgelet!! Fraude

16 avril 2026

Dit klopt niet

Komen ineens in de lucht met een .eu website.

Prijzen zijn te mooi om waar te zijn.
Vele prijzen zijn vastgelegd door het merk en Jan je niet onder, een Apple MacBook voor onder 600,-, kan gewoon niet.

Geen winkel of afhaal mogelijkheid.
Is een woonadres in Amsterdam.
Is een huurwoning en stond recent nog te huur.

Alles direct via iDEAL/wero.
Geen klarna

Ik geloof er helemaal niks van.

23 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit