Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Neglene er super smukke og virkelig god kvalitet. Jeg skal bruge dem her til min konfirmation, men de er også bare super smukke til alle andre dage♥️ Super nemt og billigt, 100% pengene værd. Har al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn oplevelse at handle hos Smikka - lynhurtig afsendelse, skønt udvalg og jeg er SÅ enormt glad for cremen fra Rosalique! Absolut en favorit-shop :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg var på udkig efter ensfarvede tørklæder -det fandt jeg og i mange forskellige farver og til en rigtig god pris Desværre var der flere farver jeg ikke kunne få det rigtige antal af

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et rigtig fint tørklæde i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med det. Bestilling og levering fungerede også perfekt. Og så siger jeg tak for den søde besked Karin. Dejligt med lidt menneskeli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode
  2. aussi dans
  3. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Smikka er en webshop, hvor du finder prisvenlige tørklæder, elastikbælter, beauty produkter, hårpynt og smykker mm. til kvinder online. Vi sælger også ens tørklæder, slips & butterflies til kor, firmamesser mm - kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp. Stort udvalg - lave priser - hurtig levering. Gratis fragt ved køb over 499 kr til din pakkeshop. Jeg glæder mig til at handle med dig <3

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,7

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En skøn hjemmeside

En skøn hjemmeside, jeg desværre fik en håndskrevet besked fra at den lukker
Og jeg har lige opdaget den !

12 septembre 2026

Réponse de Smikka

Hej Nynne. Mange tak for de 5 stjerner, de betyder rigtig meget. Ja, webshoppen lukker desværre pga svigtende helbred med mindre vi kan nå at finde en køber. Ønsker dig en dejlig dag.

Super hurtigt levering

5 septembre 2026

Réponse de Smikka

Hej og mange tak for de stjerner, dem er vi virkelig glade for. Det er dejligt at høre, at pakken nåede hurtigt frem. Hav en rigtig god dag.

God oplevelse

Hurtig levering levering, og en sød lille håndskrevet hilsen. Så fint.

24 juillet 2026

Réponse de Smikka

Hej og mange tak for dine 5 stjerner og de rosende ord. Det sætter vi virkelig stor pris på. Dejligt at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores lille firma. Rigtig god dag til dig.

Hej Marian
Undskyld det meget sene svar men din anmeldelse må have forputtet sig.
Du skal have tusind tak for dine rosende ord og de 5 stjerner. Vi er virkelig glade for at du har brugt tid på at skrive en anmeldelse af vores lille webshop.
Du ønskes en dejlig dag.

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. God kvalitet til meget fornuftige priser

24 mars 2026

Réponse de Smikka

Hej Hanne. Mange tak for dine rosende ord og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varen, prisen og leveringstiden. Vi er samtidig lidt nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort bedre, for at have fået 5 stjerner :-)
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores lille firma. Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine tørklæder og fin levering.

Fine tørklæder og fin levering.

17 novembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Susanne. Mange tak for dine 5 stjerner og positive feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for vores lille firma. Ønsker dig en dejlig dag.

Alt i alt god oplevelse

Overskuelig hjemmeside, fine varer, lynhurtig levering. Alt i alt god oplevelse

8 février 2026

Réponse de Smikka

Hej Annie. Tusind tak for din meget fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om os. Hav en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der findes ikke mange pindsvin…

Der findes ikke mange pindsvin tørklæder, men mit blev lige den gave der vakte mest glæde.
Og hurtig levering.

12 janvier 2026

Réponse de Smikka

Hej Hanne og Chresten. Hvor er jeg glad for at høre, at din gave vakte glæde. Tusind tak for dine 5 stjerner og din ros. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Hav en god dag.

Meget tilfreds.

Hurtig ekspedition og deraf hurtig levering.
Varen levede 100% op til billedet fra hjemmesiden.

15 décembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Christina. Tusind tak for de rosende ord og de fem stjerner. Det betyder uendelig meget, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. God dag og glædelig jul til dig og dine.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Og tak for hilsnen, Karin😊

12 décembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Niels Erik. Mange tak for de fem stjerner og de rosende ord. Jeg er glad for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af min lille virksomhed.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
En håndskrevet hilsen 😊

4 décembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Lillian. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Mange tak for de rosende ord og de fem flotte stjerner. God dag og glædelig jul til dig og dine.

Réponse de Smikka

Hej Linda. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi takker mange gange for de rosende ord og de 5 flotte stjerner. Rigtig god dag og glædelig jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet for…

Hurtig levering og god kvalitet for pengene. Meget tilfreds 😃

20 novembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Morten. Vi elsker tilfredse kunder :-) Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til an skrive en anmeldelse. Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rygsækken er let og behagelig at have…

Rygsækken er let og behagelig at have på ryggen

18 novembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Niels. Mange tak for dine 5 stjerner. Vi sælger dog ikke rygsække men vi håber, at du er glad for dine juleslips. Måske der er en anden butik, der fortjener dine 5 stjerner for rygsækken :-)
Rigtig god dag og glædelig jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert juletørklæde og super hurtig…

Lækkert juletørklæde og super hurtig levering 🎄

21 novembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Tanya. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit tørklæde. Tusind tak for de 5 stjerner og den positive tilbagemelding. God dag og god jul til dig og dine.

Jule butterfly

Fandt nogle flotte jule butterflys på hjemmesiden. Dejlig nem side at navigere i, og forsendelsen kom hurtigt. Alt fungerede godt

7 novembre 2025

Réponse de Smikka

Hej Erik. Vi er glade for at høre, at du fandt noget, som du kunne bruge. Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Det sætter vi stor pris på. Hav en god dag og god jul.

Elastikbælter

Jeg er meget tilfreds med varen.

15 octobre 2025

Réponse de Smikka

Hej Bente. Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er lidt nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort for at få den sidste stjerne :-) men det vigtigste er, at du er glad for varen. God dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ok blomst tørret

Okay varer men ikke imponerende.

15 octobre 2025

Réponse de Smikka

Hej Susanne. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds med de tørrede buketter. Du har jo altid 14 dages returret, hvis du ikke synes, at varen lever op til din forventning. Vi ønsker dig en god dag.

Pakken kom hurtigt.

Pakken kom hurtigt.

8 octobre 2025

Réponse de Smikka

Hej May-Brit. Mange tak for de fem stjerner, dem er vi rigtig glade for. Det er også godt at høre, at pakken kom hurtigt frem. God dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus