Kamilla laver den skønneste ansigtsbehandling. Jeg føler mig som født på ny, fordi jeg blev nusset og pusset om. Og min hud den stråler. Hun er simpelthen så dygtig og meget sød! Tusind tak for dagen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik lavet lash lift inkl farvning af vipper og retning og farvning af bryn hos Julie sidste mandag. Brynene blev så fine, men vipperne fik ikke det der "wauw"-buk, som de plejer. Julie påtalte det sel... Voir plus
Hos klinik Smukkere.nu er der altid et smil, når man kommer ind af døren. Har været fast kunde hos Sara til farvning af øjenbryn og fast opfyldning af gelenegle. Hun er særdeles kompetent og ved hvad... Voir plus
Jeg bestilte en foundation d. 31 Maj. D. 1 juni sender i mig en mail om at ordren er pakket og klar til afsending. Jeg hører ikke mere fra jer og kontakter jer fredag d. 5 juni, da jeg endnu ikke ha... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Klinik Smukkere.nu er en eksklusiv hudplejeklinik i Vanløse, der tilbyder førsteklasses skønhedsbehandlinger. I vores skønhedsklinik tilbydes alt inden for hudpleje, hårfjerning, manicure, negle og makeup. Hos klinik Smukkere.nu arbejder vi med hudplejeprodukter fra Darphin og Nimue, mineral make-up fra GloSkin Beauty, negleprodukter fra CND og kropsprodukter fra Karmameju. Vi arbejder konstant med nye metoder inden for hud- og skønhedspleje, og udvælger kun behandlinger og produkter som kan leve op til vores strenge kvalitetskrav. Bus og parkering lige ved døren.
Coordonnées de contact
Danemark
- smukkere.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Anbefalingsværdig klinik
Jeg har været kunde hos smukkere.nu igennem mange år og fået forskellige behandlinger. Hver gang har været en unik oplevelse, og jeg går altid derfra glad og med fornyet energi. En stor årsag til dette er det helt fantastisk personale. Alle medarbejdere er søde, omsorgsfulde og lyttende, hvilket giver en tryghed og skaber god stemning. Alt i alt er smukkere.nu en klinik, som jeg ofte anbefaler til andre.
Elsker at komme i klinik Smukkere.nu
Elsker at komme i klinik Smukkere.nu !
Får primært lavet negle, men af og til også andre behandlinger. Uanset hvilken behandling det er, har jeg altid været tilfreds med resultatet.
De ansatte er søde og smilende og der er en god atmosfære i klinikken.
Kun den bedste anbefaling herfra
Både min teen datter og jeg har brugt smukkere.nu op til flere gange og hver gang får man bare den bedste behandling. Kun de bedste anbefalinger til stedet.
Jeg elsker at komme i Smukkere.nu
Jeg elsker at komme i Smukkere.nu. Man er altid sikker på at få en god behandling og personalet er helt nede på jorden! Jeg har prøvet alt fra bryn, lashlift, ansigtsbehandlinger, negle osv.
Vi bor lige ved klinikken og går forbi klinikken hver dag. Her oser altid af god stemning.
I sommers gik jeg forbi for, at høre om de havde tid til at bruge 20 min på min datter på 2, som gerne vil have neglelak på hos dem til sin fødselsdag. Det de MEGET gerne! Hun fik den fineste behandling og var lykkelig hele dagen og de er simpelthen så søde!
Fantastisk oase.
Fantastisk oase.
Professionelt personale, med sans for humor og hygge.
Altid god vejledning og anbefalinger på de produkter der sælges.
Altid skøn og professionel behandling…
Altid skøn og professionel behandling af de søde piger….
Har fået ordnet negle i de sidste 4 år…
Har fået ordnet negle i de sidste 4 år og et par måneder hos smukkere.nu. Det er den skønneste oplevelse, hver eneste gang. Humøret er højt og alle er smilende og venlige. Jeg har også fået lavet lashlift med gode resultater, har været så glad for det.
Er hver eneste gang blevet behandlet super godt og med fantastiske resultater. Det er selvforkælelse på højt plan.
Pas på denne klinik🌸
Pas på denne klinik🌸
Du risikerer at blive afhængig af at komme der, for de er super dygtige, super søde og slet ikke til at undvære❤️
KH Vibse
Jeg har efterhånden fået lavet…
Jeg har efterhånden fået lavet gelénegle hos dem i et par år. Personalet er søde og professionelle, omgivelserne er behagelig og de lave godt arbejde.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale smukkere.nu. Jeg har fået diverse forskellige behandlinger der igennem 3 år., og jeg er så tilfreds. Alle behandlerne er gode så det er tit let at få en tid uden at skulle booke flere uger i forvejen.
Fantastisk - intet mindre!
Altid skønne og glade piger der tager imod med et smil ☺️
Top profesionelle og resultatet har altid været i verdensklasse. De bedste anbefalinger herfra!!!
Dejlig klinik
Fantastisk sted, med dejlige mennesker, lækre lokaler og rigtig god stemning. Pigerne er altid i godt humør, og gør en rigtig god indsats for at skabe den perfekte stemning i klinikken. De er rigtig dygtige, og går meget op i deres håndværk og at gøre deres kunder tilfredse. Og så er det altid top lækre produkter de bruger.
Jeg er altid blevet behandlet godt når jeg er kommet (igennem flere år), og følt mig i gode hænder.
Jeg kommer gerne igen, og igen, og igen.
Fast kunde hos Smukkere.nu!
Jeg har igennem +10 år været en del behandlinger igennem og jeg kan ikke være mere tilfreds.
Jeg bliver altid mødt med smil og god service hver gang, også i de travleste perioder.
Udover at pigerne altid er søde er de også meget professionelle og man føler sig altid dom en del af den smukke familie!
Mine varmeste anbefalinger!
Fantastisk sted med fantastisk og…
Fantastisk sted med fantastisk og supersmilende personale hvor man altid føler sig velkommen hvor der hver gang bliver givet et meget høj service standard klart anbefaling herfra
Fantastiske Smukkere.nu ❤️
Katrine og hendes super dygtige piger fortjener 5 store stjerner fra mig 🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg kommer i klinikken hos Katrine en gang om måneden og min hud kan slet ikke undvære det ❤️ ❤️
Mit lille åndehul
Dette sted er ikke mindre end fantastisk🫶🏻 Personalet er super imødekommende og man føler sig godt taget imod. Jeg får ansigtsbehandling én gang om måneden, og med jævne mellemrum voksnehandlinger, hydrafacial og permanent make-up. Ved samtlige behandlinger føler jeg mig ALTID i trygge og kyndige hænder. Pigerne er super søde, og samtidigt fornemmer man at de også har det sjovt sammen, hvilket smitter af på den samlede oplevelse. Top karakter herfra
Elsker klinik Smukker.Nu
Smukker.nu er for mig et frirum
Elsker de søde piger der altid er klar med et smil
Jeg er altid glad for min bryn når jeg går der fra.
Ansigtsbehandling er luksus for sig, med kyndig vejledning af produkter, der ikke bare ender på hylden.
Voksbehandlinger er med til at gøre min hverdag letter om det er ben el brazil fungere det bare, som bonus kan du altid få rabat på elev/ model behandlinger lige fortiden bruger jeg Nanna, der er meget grundig og ikke mindst nænsom,
Katrine er helt særlig, hun er fantastisk dygtig og får mine bedste anbefalinger.
Forkæl dig selv med et besøg hos smukker.nu det enste problem er man bliver afhængig
Meget dygtige og søde mennesker
Meget dygtige og søde mennesker. Der er altid god tid, og da jeg har ret sart hud, kan jeg ikke komme hvor som helst. Men der bliver altid taget hensyn, og resultatet er flot hver gang.
Tag til Smukkere.nu
Jeg har nu i et par måneder fået lavet ansigtsbehandlinger hos Smukkere.nu, og jeg er så glad for at jeg er kommet ud til dem!
Jeg har fået rigtig gode resultater og ekstremt god vejledning til de produkter jeg har fået med hjem efter mine behandlinger. Derudover er alle i klinikken mega søde, og dygtige og man bliver altid mødt med et smil når man kommer.
Jeg kan kun varmt anbefale smukkere.nu hvis du er i tvivl om hvor du skal tage hen🫶🏽
Utroligt usikker på mine øjenbryn efter behandling
De fleste gange jeg har været der har jeg været utrolig glad for resultatet. Men nu er jeg netop vendt hjem fra en behandling, og jeg er utroligt skuffet. Mine øjenbryn er blevet halvt så tykke som de var før, og det var ikke noget jeg havde bedt om. Hun har (uden at spørge eller nævnt at hun ville gøre det) givet mine øjenbryn en helt ny form. Jeg er nu utroligt usikker på mine øjenbryn.
L’expérience Trustpilot