SMVKT Avis 545

TrustScore 4 sur 5

3,8

Jag blev kontaktad av Lucas, och det var en riktigt positiv upplevelse. Han var både trevlig och professionell, lyssnade på mina behov och försökte inte bara “sälja på” något – utan erbjöd faktiskt en... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jag kan starkt rekommendera George hos SMVKT. Köpte kapskivor och Tigersågsblad och de va smidigt med bland annat leverans. Supertrevlig och professionell – jag blev verkligen supernöjd! Servicen h... Voir plus

L'entreprise a répondu

Venlig sælger der forstår at sælge de vare de har, får altid købt mere end jeg skal bruge men heldigvis fejler deres vare intet, så et mindre lager er kun positivt👍 Lars er venlig og forstå mit be... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hej var nästan de sämsta köp ja gjorde, tigersågsbladen var värdelösa, tänderna försvann direkt när jag skulle säga i ett plåttak, slog gnistor. Handskarna stämmer inte i storlekarna, alldeles för sto... Voir plus

1. Grossiste en outils
  2. Fournisseur d'équipement
  3. Magasin de vêtements de sécurité
  4. Fournisseur d'équipements de sécurité
  5. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

SMVKT's mission er at være billigst på skærende værktøj, klinger og meget mere. Vi fører et stort udvalg af bl.a. skærende værktøj, klinger til manuelt og el-drevne værktøjer, arbejdstøj, værnemidler og meget mere. Vi optimerer hele tiden vores indkøb, og laver nye aftaler med producenterne, så vi altid kan give dig den bedste pris. Vi fører anerkendte mærker, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Her er bl.a. tale om Fein, NORSE, Wilpu og Milwaukee. Vi har en grundig kvalitetskontrol i forbindelse med indkøbet, hvilket kommer vores kunder til gode, i form af kvaliteten på vores produkter. Vi holder til i Ikast, men har kunder over hele norden. Vi bestræber os på, at vores kunder får varer af høj kvalitet til gode priser og med god service. Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller andre ting, så er du altid velkommen til at ringe til os på 72 22 02 22, eller skrive os en e-mail på info@smvkt.com

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

Schlechte Qualität der gekauften…

Schlechte Qualität der gekauften Handschuhe. Diese wollen sie nicht zurück nehmen oder Austauschen obwohl hier ein Widerrufsrecht greift.
Wir bleiben auf den Kosten Sitzen und müssen das über den Anwalt klären, da diese Verbrecher zu keiner Lösung bereit sind außer mir andere Handschuhe zuzusenden die mehr kosten und ich diese tragen soll.

Ich hoffe das Leute das hier vorher lesen und dort nichts kaufen.

13 mars 2026

Min oplevelse med SM Værktøj har været…
Min oplevelse med SM Værktøj har været direkte chokerende.

Jeg blev solgt klinger sammen med en fodboldtur, hvor turen ifølge sælgeren var det primære produkt. De billetter jeg modtog, var dog forkerte og ikke som aftalt.

Da jeg kontaktede firmaet for en løsning, fik jeg blot at vide, at jeg kunne købe mere og få rabat — ingen reel hjælp, ingen ansvarstagen.

Efter jeg skrev en kritisk anmeldelse, blev jeg ringet op af en person ved navn “Rasmus”, som truede mig personligt og erhvervsmæssigt, hvis jeg ikke slettede anmeldelsen. samtalen med ham startede ud med at han sagde han ville finde mig og gennemsmadre mig. Da han var til at snakke med havde han meget travlt med at fortælle at han omsætter for 130.000000 om året og de små penge jeg var blevet snydt for ville jeg bare få tilbage. Vis altså jeg slettede anmeldelsen.

Jeg slettede anmeldelsen — men pengene er aldrig kommet, og siden da er der blot blevet trukket tiden.

Flere af deres sælgere benytter tilsyneladende falske navne og efternavne. Da deres sælgere sidder i fuengirola i Spanien og de godt ved det noget svineri de laver, og jeg har efterfølgende erfaret, at mange andre kunder føler sig snydt.

Jeg kan kun opfordre alle til at holde sig langt væk fra dette firma.

26 novembre 2025

Min oplevelse med SM Værktøj har været…

Min oplevelse med SM Værktøj har været direkte chokerende.

Jeg kan kun opfordre alle til at holde sig langt væk fra dette firma.

20 décembre 2025

Elendig virksomhed

Elendig virksomhed, som køre med deres egen købelov, og tager åbenbart ikke vare tilbage der har reklamation.
Hold jer endelig fra og handle med dem !

8 décembre 2025

Mycket bra !👍

Mycket bra !👍

29 octobre 2025

Hej Roro,

Bra service

Toppenbra service, stort tack till Anders👍

29 octobre 2025

Hej Frida,

god service

jeg syntes at det var rigtigt godt at købe her fra smvkt da der er god service og gode priser

19 octobre 2025

Hej Kemal,

Mange tak for din anmeldelse og de 5*!

Bedste hilsner
SMVKT

Den bästa kundservice jag upplevt STORT…

Den bästa kundservice jag upplevt STORT tack till Anders som ordnade leverans till ett projekt i Spanien.

8 octobre 2025

Hej Alex,

SMVKT

Jag måste säga otroligt bra produkter…

Jag måste säga otroligt bra produkter över förväntan klingor och tigersågsblad och speciellt multibladen. Stort tack till Gabriel som gav mig bra priser också.

9 octobre 2025

Hej Arne,

Nöjd

Mer än nöjd, Tack Anders!

23 septembre 2025

Hej Ellen,

Stort tack till Anders

Stort tack till Anders

Fantastisk service och priser!

16 août 2025

Hej Christoffer,

Lukas gjorde ett mycket…

Lukas gjorde ett mycket förtroendeingivande intryck! Grymt kunnig och hjälpsam. Produkterna som vi köpte håller kanonkvalité.

15 octobre 2025

Hej Martin,

Respektere ikke et NEJ TAK

Respektere ikke et NEJ TAK, ingen interesse og jeg er reklamebeskyttet
Total useriøst ikke at acceptere overstående, og blot fortsætte sin store salgstale.

14 octobre 2025

Hej Farstrup Auto,

Tak for din anmeldelse. Jeg har taget fat i sælger. Vi beklager. Det sker ikke igen.

God weekend