- Hygiéniste dentaire
- Magasin de cosmétiques
- Boutique de santé et beauté
- Service de blanchiment des dents
Bij Smylee draait alles om frisse adem en een frisse vibe – altijd en overal. Ons 3-in-1 mondverzorgingsproduct combineert tandenborstel, tongreiniger en tandenstoker in één handig design met verfrissende gelcapsules. Geen water, geen gedoe, gewoon direct een schoon en zelfverzekerd gevoel. Of je nu onderweg bent, op werk, een date hebt of staat te feesten op een festival: met Smylee ben je altijd klaar om te shinen. Compact, stijlvol en hygiënisch – dé must-have voor in je tas of zak. Smylee: FRISSE ADEM. FRISSE VIBES.
Delta 61, 6825ml, Arnhem, Pays-Bas
- 0641672241
- info@smylee.nl
- smylee.nl
Werkt perfect voor onderweg!
Super product ideaal voor festivals en…
Super product ideaal voor festivals en andere gelegenheden!
Makkelijk te gebruiken
Super makkelijk te gebruiken voor in de auto, geen gedoe met het spoelen van je mond of tandpasta overal .
effectief en makkelijk altijd handig om even bij je te hebben !
Top product
Top product, gemakkelijk en snel overal een frisse mond. Heerlijk
Wauwwww wat een handige tandenborstel…
Wauwwww wat een handige tandenborstel ik hoef me nooit meer te stressen aangezien ik continu op de weg ben 😁
Zo handig wanneer je onderweg bent.
Een echte aanrader!
Gebruik dit nu een aantal weken, dit heeft echt mijn leven verbeterd!!
Echt een aanrader.
Echt een aanrader
Echt een aanrader! Super handig om mee te nemen en de smaak van de tandpasta is ook echt lekker en fris! Toppertje 👌🏻
Geweldig!
Geweldig!
Echt DE uitvinding vooral als je facings hebt. Deze moet je echt altijd bij hebben waar je ook gaat.
10/10
Super handig om mee te nemen in de tas, prijs-kwaliteit verhouding 10/10
En erg fijne klantenservice.
Ik raad dit product zeker aan :)
I love love love it
I love love love it! Ik ging onverwachts een city trip maken en had smylee in m’n koffer mee. Ik kon tussen alle uitjes etentjes en plannen afentoe tussendoor opfrissen. Na het uiteten door naar de club… helemaal fris! 😍
Super handig
Super handig, zo heb je altijd een schoon en fris gebit onderweg!
Zo handig 2 in 1 👌🏽