Ik heb vorige week een fear of god pak besteld. Maar wil hem terugsturen, het is te groot Probeer nu al 5 dagen met ze in contact te komen via whatsapp en hun retour formulier. Al 5 dagen geen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Positieve ervaring gehad bij Sneaker Label. Daarnaast hebben wij snel een deal kunnen sluiten. Kortom: koop/verkoop je schoenen bij/aan Sneaker Label!
SneakerLabel is super betrouwbaar! levert super nike dunk (in één dag in huis) van goede en echte kwaliteit. ik heb een super ervaring gehad met super service. 5 sterren voor een top winkel!
Supper snelle service, betrouwbaar en dat voor een goede prijs!! Ben erg tevreden met mijn aankopen!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Instagram : @sneaker.label
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- sneaker-label.com
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Geen reacties
Probeer nu al 5 dagen met ze in contact te komen via whatsapp en hun retour formulier. Al 5 dagen geen reactie.
Vrijdag moet het terug zijn
Ben benieuwd laat het weten …
Goede klantenservice
Goede klantenservice! Ik zou deze webwinkel absoluut aanraden!
SneakerLabel is super betrouwbaar en de beste!
100% een betrouwbare sneakerwebshop
100% een betrouwbare sneakerwebshop. Snelle verzending en alles goed verpakt. Ik kom hier zeker terug!
Positieve ervaring gehad bij Sneaker…
Goede communicatie
Goede communicatie, daarnaast een mooie deal kunnen maken! Een goeie aanrader dus
Goeie service
Schoenen waren erg netjes verpakt en…
Schoenen waren erg netjes verpakt en snel verzonden, dankjewel! 😁😁
Hele goeie ervaring met sneaker label
Hele goeie ervaring met sneaker label! Goeie service en sneller levering.
Snelle en prettige deal
uitstekend!
al jaren contact met Kev van SneakerLabel. zowel in het kopen en verkopen van mijn schoenen ben ik bij hem aan het juiste adres!
Altijd blij met Sneakerlabel
Super blij met de service van Sneakerlabel. Betrouwbaar, snel en ook nog eens gezelllig ! Keep up the good work
Zeer tevreden over het mooie aanbod…
Zeer tevreden over het mooie aanbod sneakers, de goede communicatie en de super service!
Zeer tevreden!
Ik heb een fijne ervaring met sneaker label. De service is altijd top en de schoenen zijn van een mooie kwaliteit. Zeer tevreden!
Top service!
Prettig in de omgang, uitmuntende services en altijd de eerste voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding!
Wat een topper!
Supper snelle service en heel betrouwbaar
Zeer betrouwbaar en fijn contact gehad!
Zeer betrouwbaar en fijn contact gehad!
Altijd de juiste paartjes voor een goede prijs! Heel erg dankbaar en altijd netjes!
L’expérience Trustpilot