blev ringet op af et rigtigt menneske efter bestilling, og stillet i vente at leveringstid kunne overskride de varslede 7-14 dage som adviseret. Min levering kom inden for ca. en uge. med posten , me... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er verdens langsomste lager, har efter otte dage stadig ikke modtaget noget, deres medarbejder sagde at det max tog tre til fire dage. Måske de skulle tage på studietur til Proshop og se hv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en kasse med snittapsæt i bedste kvalitet 3-12mm. Selve tappene virker til at være god kvalitet, medfølgende kasse og vindejern er temu kvalitet, den spinkle plastikkasse giver helt ærlig... Voir plus
Havde et akut behov for værktøj til specialgevind. God og overskuelig produktside og fandt hvad jeg havde brug for. Dog kunne jeg godt have brugt lidt mere info, ifm. pakkeleveringen, havde kun ordr... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Snittappe.dk
Écrit par l'entreprise
Online salg af professionel gevindværktøj i Tysk kvalitet. Køb dine snittappe både til erhverv og privat til attraktive priser.
Fra Bestilling til levering
99% af vores sortiment, med ca 12.000+ varenummer, står fysisk og klar til levering fra fjernlager og direkte til dig. Vi samarbejder med den tyske virksomhed VÖLKEL . Som er en verdens kendt producent af gevindskærings værktøjer, med mange års erfaring og specialisering i gevindværktøj. Med VÖLKEL produkter er du sikker på et kvalitets produkt I industri kvalitet som er stabil og virker hver gang! Læs mere om vores fragtpriser - som bliver direkte leveret til dig herDu finder blandt andet..
- Firkantet Gevindbakker
Coordonnées de contact
H E Bluhmes Vej 1, 6700, Esbjerg, Danemark
- info@snittappe.dk
- snittappe.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Alt er i den bedste orden
God betjening af medarbejder og hurtig…
God betjening af medarbejder og hurtig levering af snittapper med Post Nord.
Super god side og hurtig levering
Fandt lige de snittapper jeg havde brug…
Fandt lige de snittapper jeg havde brug for. Og hurtig levering !!
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Har ikke haft en chance for prøve værktøjet endnu, men det føles som god kvalitet
Gode produkter som er som forventet
Gode produkter som er som forventet. Information om levering og under levering kunne være bedre. kan anbefales hvis man mangler specielle produkter der ikke fås i et byggemarked.
Hurtig og korrekt levering
God og hurtig ekspedition
God og hurtig ekspedition, advisering fra en medarbejder kom prompte.
God service - ingen problemer med at ændre en ordre, men kedeligt at varen skal sendes fra producenten når det på hjemmesiden fremgik, at det var lagervare. Nu kender man vilkårene, når man vender tilbage og ved det tager lidt længere tid.
God og nem online bestilling
God og nem online bestilling. Meget stort sortiment af værktøj til gevindskæring, og meget information om gevindtyper, tabeller m.m.
Måske lidt rigeligt debiteret porto for en lille gevindbakke. Ligeledes en lidt lang leveringstid.
Trods dette kan Snittappe. dk anbefales til værksteds og hobbyfolk.
L’expérience Trustpilot