À propos de l'entreprise

1. Magasin de bonbons

Écrit par l'entreprise

Belgische snoepwinkel met orginele geschenkjes, zowel online als in onze fysieke winkel te Mechelen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Stop met mij te mailen!!!

Ik heb nooit wat besteld bij dit bedrijf en ik krijg ongevraagd reclame. Al een aantal keren gemaild, voicemail ingesproken, hopelijk met deze review kunnen ze mij wel helpen, want het is behoorlijk irritant dat je email adres schoon wilt houden en dan ongevraagd reclame krijg, waar je met geen mogelijkheid uit kan schrijven. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

24 décembre 2025

Beste,

Wij hebben uw review nagekeken, maar vermoeden dat u zich vergist van webshop.

Wij versturen gemiddeld slechts een beperkt aantal nieuwsbrieven per jaar (ongeveer vijf). Uwnaam komt bovendien niet voor in ons mailingbestand.
Onze laatste nieuwsbrief werd enkele weken geleden verstuurd en bevatte, zoals wettelijk verplicht, steeds een duidelijke uitschrijflink.

Daarnaast beschikken wij enkel over een vaste telefoonlijn zonder voicemail. De situatie die u beschrijft kan zich bij ons dus niet voordoen.

Mocht u toch vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan kan u ons steeds contacteren via info@snoepzoet.be
. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten
ZOET

Top service

Ik kende zoet al even en altijd tevreden geweest. Zoet is een echte aanrader. Super service, ook voor bedrijven. Verse snoep, snel geleverd of klaar voor ophaling,…. Onlangs voor +100 klanten candyjars besteld en laten personaliseren en klanten waren zo blij.

2 octobre 2025

prachtige pakketjes

prachtige pakketjes, maar ook als er iets fout loopt (zoals bij ons bij levering op kamp in het buitenland waar onze zoon het pakketje niet kreeg, maar ik wel een bericht van bpost van levering kreeg), wordt meteen overgegaan tot actie. De mensen van snoepzoet zijn nochtans in verlof, en toch kijken ze meteen om dit alsnog recht te krijgen. Chapeau. Een aanrader! En wat blijkt achteraf: een nieuw pakketje wordt zomaar opgestuurd, zodat onze zoon alsnog zijn pakketje thuis kreeg... Waw!

31 juillet 2024

Aanrader!

Al meerdere keren besteld bij ZOET en steeds tot in de puntjes in orde. Snelle levering, alles perfect en stevig verpakt, geweldig snoep! Ongelofelijke aanrader!

18 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Service na verkoop

Helaas was de eerste ervaring niet zoals het hoorde. Een fout snoepdoosje geleverd met een verkeerd tekstje ook op de kaart. Echter is dit geen menselijke fout gebleken en heeft de eigenaar van de webshop ook ONMIDDELLIJK contact opgenomen met mij om samen na te gaan wat er is misgelopen met mijn bestelling , wat ik enorm waardeer. Daags nadien is mijn besteld snoepdoosje verstuurd met de juiste tekst en kaart waarvoor mijn warme dank aan Ruben de zaakvoerder. Eind goed al goed :-) en nogmaals bedankt voor de service die jullie bieden!

30 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling voor ons personeel - BEDANKT!

Hoi Ruben,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige doosjes paaseitjes voor ons personeel! Ze zien er nog toffer uit in het echt en we hebben ze heel mooi mogen ontvangen. Het is altijd een plezier om bij jullie iets te bestellen.

Wederom een dikke dankjewel voor de geweldige service!

6 avril 2022

Réponse de ZOET

Hey! Bedankt om te laten weten, zeer fijn om te lezen!

aanrader!

Zeker een aanrader voor snoep en chocolade! Verzorgde levering, groot assortiment aan snoep en chocolade.
Ik raad hen ook aan voor personeels - en klantengeschenken.

23 mars 2022

Super tevreden

Super tevreden. Lekkere snoepjes en een snelle levering. De service is meer dan 5 sterren waard!

23 mars 2022

Aanrader

Toffe verpakking, lekkere snoep en snelle levering.
Ik bestel zeker nog!

22 mars 2022

Al vele keren besteld

Al vele keren besteld, altijd zeer goede kwaliteit en snelle levering. Alsook altijd leuke acties voor cadeau'tjes!

22 mars 2022

Helemaal top

Helemaal top! Al heel vaak heel makkelijk besteld (voor een ziek familielid, voor een collega, voor een verjaardag, als kerstcadeautje, ...) en steeds de dag nadien geleverd! Ik kreeg op een dag zelfs telefoon van iemand (Ruben was zijn naam) om aan te geven dat ik een dubbele bestelling had geplaatst, om zeker te zijn dat het geen fout was (wat het wel degelijk was). Helemaal fan en intussen ook een doos besteld voor in de kast thuis, gewoon voor mezelf (en een beetje voor als er bezoek is :-))

8 janvier 2022

Noté 1 sur 5 étoiles

Ok snoep, onvriendelijke bediening

Lekker snoep, maar voor de vriendelijkheid moet je er niet naartoe gaan. Sinds de opening ben ik er drie keer langs geweest, maar telkens kan er geen glimlach af.

1 janvier 2022

Réponse de ZOET

Hoi, jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over onze winkel. Als je dit verder wil bespreken stuur een mailtje en dan contacteer ik je graag info@snoepzoet.be.

TOP!!

Gisteren besteld en vandaag geleverd, keileuke en mooie verpakking voor eender welke gelegenheid. De kaartjes hangen er bovenop op, ik ben echt SU PER tevreden van hun klantenservice en snelheid!!

2 juillet 2021

Zalige snoep site

Heel veel keuze
Zeer vlot bestelproces
Supersnelle levering

8 mars 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus