SnoozyCave Avis

4,7

Onze SnoozyCave was nog niet uitgepakt of onze kat zat er al in. Hij is helemaal fan, echt een aanrader.

We werden fantastisch geholpen door Milo bon onze bestelling. De mand die we wensten was tijdelijk uitverkocht. We kregen enorm warme en snelle feedback en konden die mits even wachten toch aankomen.... Voir plus

Leuk mandje/holletje voor de katten om in te slapen of hun 'prooi' (lees: speeltjes) mee naar toe te nemen. Ook er bovenop liggen vinden ze leuk, met name als de ander erin ligt! De SnoozyCave gaat w... Voir plus

Supermooi, natuurlijk product. Kat stapte er direct in, snuffelde wat aan de binnenkant en is er niet meer uitgekomen! Geslaagde aankoop. Met bezorgen iets mis gegaan bij Postnl, pakketje in eerste... Voir plus

1. Animalerie
  2. Magasin d'articles pour animaux
  3. Fournisseur de peaux et de laine de mouton
  4. Magasin de laine

Kattenmanden / cat caves, gemaakt van 100% natuurlijk merino wol wat op ethisch verantwoorde wijze is gewonnen. Een cat cave van SnoozyCave biedt warmte, veiligheid, comfort en een geboren gevoel. Daarnaast is een SnoozyCave katten mand / kattengrot ook extreem schattig! Elke SnoozyCave is met liefde handgemaakt van merino wol en nodigt jouw kat uit om zich even lekker terug te trekken in een eigen, vertrouwde omgeving, namelijk het heerlijke kattenmandje.

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooi!

De website is helder. De snoozy cave is erg mooi en stevig. Precies zoals op de website. Voor onze nieuwe poes direct een heel veilig holletje om haar middagdutje te doen. Snel geleverd.

8 août 2023

Our cats love it!

Our two kittens can't get enough of this cave. They play, sleep and hide in it. Happy with our purchase.

8 mai 2023
Logo de SnoozyCave

Réponse de SnoozyCave

Hey Colette, thanks so much for your review :)

Mooie kattenmand!

Goede communicatie met het bedrijf en erg mooie kattenmand. Onze kat ging er gelijk in en speelt er ook veel in/mee. Alle eerder gekochte manden wilde onze kat niks van weten. Erg blij mee!

26 février 2023

Super mooie cave

Super mooie cave , veel mooier zelfs dan verwacht vandaar dat we overwegen een tweede te kopen. Wij zijn laaiend enthousiast nu nog de twee katjes 🤪

25 février 2023

Leuk mandje/holletje voor de katten om…

De SnoozyCave gaat weer makkelijk terug naar zijn originele vorm en is makkelijk wasbaar op lage temperatuur. Goede kwaliteit van materialen. Wij zijn erg tevreden.

23 février 2023

Originele kattenmand…

De Snoozycave is een ontzettend leuke en vooral originele kattenmand van een hele mooie kwaliteit schapenwol. Het is echt een aanwinst voor het interieur ten opzichte van de standaard manden. En onze kitten vindt hem fantastisch! Ik ben erg blij dat ik hem besteld heb.

23 février 2023

Tevreden katjes

Mijn katten zijn erg tevreden met de Snoozy Cave, ik heb m zelfs al uitgewassen op 30 graden en is nog steeds als nieuw.
Super goede kwaliteit :)

22 février 2023