Noté 5 sur 5 étoiles

Dla mnie najbardziej liczy się w tych produktach to, że wiem, że jak kupię produkty do włosów Soap for Globe to będę miała pewność dobrej jakości i pięknych, zdrowych włosów, a także spokój, że nie mu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ta firma robi wszytko dobrze. Zabrakło towaru na półce i Pani (bardzo wesoła i pogodna) zadzwoniła z możliwymi opcjami rozwiązania sytuacji. Przesyłka dotarła zgodnie z umówieniem plus otrzymałam w g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona. Przebieg samego zamówienia i dostawy był bez komplikacji i naprawdę szybko. Produkty super,mam wrażliwą skórę głowy i szampon hipoalergiczny bardzo pomógł ją ukoić,to już moj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

kupiłam szampon do włosów farbowanych- świetnie się pieni i delikatnie pachnie, za wcześnie by mówić jak się po nim mają moje włosy, bo użyłam go zaledwie kilka razy. PS nie wysusza! jeśli chodzi o my... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de cosmétique
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Wszystko co najlepsze - masz w 1 kostce. Soap for Globe to prawdziwa esencja pielęgnacji ~ dla Twojej skóry, włosów i naszego środowiska. Wyjątkowe szampony i odżywki w kostce do każdego typu włosów delikatnie myją i odżywiają włosy i skórę głowy dzięki bogatym naturalnym składnikom i specjalistycznym kompleksom składników aktywnych. Naturalne kostki myjące o pH zbliżonym do pH skóry i odżywcze masła do ciała zapewniają skórze delikatne oczyszczenie, regenerację i komfortowe odżywienie. W naszej gamie produktów znajdziesz też wyjątkowe akcesoria do przechowywania kostek. A to wszystko bez plastiku, w pięknej kompaktowej formie, z poszanowaniem dla środowiska. Wszystkie nasze produkty są biodegradowalne i nie używają plastikowych opakowań. ~ Plastic Free / Vegan / SLS Free / Dermo Tested / Biodegradable

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam i sprzedawcę i zakupione…

Polecam i sprzedawcę i zakupione produkty. Doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa. Szampon i odżywka do włosów dla alergika - rewelacja.

4 octobre 2022

Réponse de Soap for Globe

Cieszymy się, że nasze kostki spełniają oczekiwania :) dziękujemy za recenzję!

Mój pierwszy zakup

Mój pierwszy zakup, od dłuższego czasu szukałam czegoś bez opakowań plastikowych , tu znalazłam. Póki co użyłam jedynie szamponu do włosów farbowanych, na odżywkę przyjdzie czas niebawem.
Bardzo wygodny sposób używania, włosy puszyste, łatwe rozczesywanie - nie używam żadnych innych produktów do włosów.

1 octobre 2022

Réponse de Soap for Globe

Jak nam miło, że wybrała Pani Soap For Globe i polubiliście się z naszym szamponem ❤!

Absolutny „must have”

Absolutny „must have”! W podróżach niezastąpiony - nic się nie wylewa. Używamy całą rodziną.

30 août 2022

Réponse de Soap for Globe

Dziękujemy za dobre słowa!

Miękkie,pachnące włosy

24 août 2022

Dziękujemy za recenzję:)

Noté 3 sur 5 étoiles

Dzień dobry

Dzień dobry. Jestem zadowolona z produktów. Jednak mam zastrzeżenia do obsługi klienta. Przez pomyłkę została wysłana mi odżywka zamiast szamponu. Napisałam maila w związku z tym i niestety nie dostałam odpowiedzi.

19 août 2022

Réponse de Soap for Globe

Dzień dobry, dziękujemy pozytywną recenzję i jednocześnie przykro nam że zaszła pomyłka w wysyłce i komunikacji. Kontaktujemy się z Panią aby dosłać prawidłowy produkt. Przepraszamy!

Produkt super,szybka realizacja

Produkt super,szybka realizacja, polecam bardzo te kosmetyki.

11 août 2022

Réponse de Soap for Globe

Pięknie dziękujemy za dodanie opinii o Soap For Globe 🥰. Pozdrawiamy!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupiłam szampon oraz odżywkę do włosów…

Kupiłam szampon oraz odżywkę do włosów farbowanych - oba produkty na moich włosach się sprawdziły. Dobrze się rozprowadzają, są łatwe w użyciu, a wlosy po nich miękkie i łatwe do rozczesania. Polecam.

13 juillet 2022

Bardzo dziękujemy za dobre słowo i recenzję Soap For Globe. Pozdrawiamy! 🥰

Szampony i kostki

Już kilka miesięcy używam szamponów i odżywek do włosów. Włosy przestały wypadać, są błyszczące, nie puszą się, przyjemne i miękkie w dotyku. Kostki do ciała kupiłam, gdy tylko pojawiły się w sprzedaży i tak samo jak z szamponami nie wyobrażam sobie życia bez nich. Cudo pielęgnacja i bez plastikowych odpadków. Kocham!!!

6 juin 2022

Réponse de Soap for Globe

Pięknie dziękujemy za przychylną recenzję! Cieszymy się, że podziela Pani nasze zdanie o fajnej pielęgnacji bez plastiku :)

zamówione artykuły dostarczono szybko

zamówione artykuły dostarczono szybko, informacja o realizacji poszczególnych etapów wysyłki pełna, jeszcze nie użyłam zakupionych wyrobów

18 mai 2022

Réponse de Soap for Globe

Dziękujemy za opinię dotyczącą usług naszego sklepu, ciekawi jesteśmy opinii dotyczącej naszych kostek:).

Dobry produkt

Dobry produkt, mam obawy co do wydajności, ale za mało czasu minęło, żeby rzetelnie to ocenić

3 mai 2022

Réponse de Soap for Globe

Dziękujemy za recenzję, ciekawi jesteśmy wydajności i Pani oceny po czasie? Zapraszamy na podzielenie się opinią również na IG oraz na mail: hello@soapforglobe.com, pozdrawiamy!

jak najbardziej na tak!

szybka realizacja zamówienia, ekologicznie zapakowana paczka, szampon i odżywka w działaniu super, w dodatku piękne puszki na przechowywanie! Pierwszy raz używałam szamponu i odżywki w kostce, naprawdę warto spróbować :)

28 avril 2022

Réponse de Soap for Globe

Pięknie dziękujemy za opinię i odwagę w próbowaniu nowości:) --> coś dobrego dla nas i planety:)

Extra!

Świetne rzeczy w kostce. Odżywka do włosów długich rewelacja, zamówiłam już kolejne zestawy! Polecam!

28 avril 2022

Réponse de Soap for Globe

Bardzo nam miło! I dziękujemy za opinię:)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus