Har før bestilte social grill og det var rigtig fint. Men nu er det desværre gået helt galt. Pomfritterne var bløde og kedelige og burgeren var forfærdelig. Bøffen var mere tør end mine sko såler. Måt... Voir plus

Er vild med jeres flæskestegssandwich - men blev mega skuffet i dag, hvor jeg jublende havde inviteret barnebarn på takeaway - alle 3 sandwich smagte godt - MEN de var da ca 1/2 størrelse af hvad de p... Voir plus

Perfekt service! - Espergærde afdeling Plejer at være meget tilfredse men var uheldigvis en enkelt gang Havde fået noget mad der ikke var lavet ordentligt kødet var alt for rødt. Fik derudover... Voir plus

Vi køber få gange burgermenuer eller pomfritter til deling og er normalt tilfredse. Vi kan normalt sagtens dele en bakke pommes, men igår da jeg kom hjem med maden var der seriøst 12 helt gennem tørre... Voir plus

2,4

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,4

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Øv for en omgang og øv for en udvikling!

Jeg og min familie har købt burgere fra social grill nogle gange og har egentlig tidligere været tilfredse - pris matchede kvalitet.
De sidste tre gange (fordelt over nogle måneder) har det imidlertid virket til, at det noget er gået den forkerte vej. Og den sidste fik bægeret til at flyde over. Dip til fritterne, der tydeligt var løbet over dato og bøffer stegt med ost, der var så sort-brankede, at man måtte skære over halvdelen fra blot for at kunne klemme det ned. Med små børn i huset er det desværre ikke lige i den situation, sent på dagen, man blæser tilbage og afleverer retur, hvorfor jeg i situationen noget modvilligt valgte at lade det fare til fordel for at henvende mig per mail på et senere tidspunkt. Dagen derpå skriver jeg så en mail, hvor jeg gør opmærksom på, at vi er nogle kunder, der egentlig grundlæggende tidligere har været tilfredse og derfor er ærgerlige over den udvikling, der er hændt. Og det værste ved hele denne misere er, at jeg aldrig får noget svar. Det er saftsuseme for ringe! Øv!

1 septembre 2022

burger

det er gode burgere med rigtige bøffer og salat. Kan også lide konceptet med bestil en menu få en gratis børne burger

1 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit