Jammer jammer jammer. 2 bankovertrekken besteld. Niks ontvangen, geen enkele reactie op mijn vriendelijke e-mails en ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Wel het geld afschrijven en helemaal niets... Voir plus

Helaas pakt de kleur grijs uit als lichtpaars, zowel bij de Deluxe versie als bij de Classic. Foto's zijn dus niet representatief, want beide hebben een andere kleur op de website. Jammer dat er 6 eur... Voir plus

1 Sep besteld, zou met 1-2 werkdagen binnen zijn. Mail gekregen dat hij bij DHL was aangeleverd, maar de track & trace code zegt dat dit pakket nog niet ontvangen/verwerkt is. 2 keer een mail gestuurd... Voir plus

De maten op de website kloppen absoluut niet. Vervolgens kost het dagen lang zeuren om een retourformulier te mogen ontvangen. En dan als kers op de taart moet je zelf de retourzending betalen. Wat mi... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

SofaSeals is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in meubel textiel. Ons doel is jouw banken- en stoelen beschermen en vernieuwen!

2,2

Bas

2,2

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooie stof

Mooie stof, niet helemaal passend (te groot) en schuimrolletjes niet wenselijk met actieve huisdieren🤔. Verder prima oplossing.

31 juillet 2021

Een hele hoop geld verspild

Verkoper wijst retour af omdat product gebruikt zou zijn. Is niet waar. Ook vanwege het kapot zijn van de verpakking. Deze hebben we geopend om te passen en was daarna niet meer te sluiten. Product paste niet zoals geadviseerd op de website.

28 juillet 2021

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering, helaas heeft mijn bank losse rugkussens en bleef het niet zo mooi zitten .
Het terug sturen was geen probleem en ging ook goed.
Het is absoluut een aanrader, bij een andere bank zal ik er zeker weer gebruik van maken.

27 juillet 2021

Ik ben erg blij met mijn hoes voor de…

Ik ben erg blij met mijn hoes voor de twee hoekbanken en zit heerlijk,ik hoop dat deze wel mooi blijft en niet heel snel slijtage krijgt.Ik heb deze nu 3 dagen en erg blij mee.

19 juillet 2021

Réponse de SofaSeals

Bedankt voor uw aankoop bij SofaSeals. Wij zijn blij dat de producten voldoen aan uw verwachting.

Duidelijke site en uitleg hoe te meten

Duidelijke site en uitleg hoe te meten, makkelijk te bestellen en snel in huis.

19 juillet 2021

Réponse de SofaSeals

Bedankt voor uw aankoop bij SofaSeals. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Snelle levering

Snelle levering. Stof voelt zacht aan. Echter wijkt de kleur nogal af van de foto's. Goede prijs-kwaliteit verhouding

18 juillet 2021

Réponse de SofaSeals

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat u met onze service en producten tevreden bent. Het is erg moeilijk om de exacte kleur van textiel op een afbeelding weer te geven. Dit heeft te maken met de verlichting en de omgeving. Wij nemen uw feedback mee en zullen proberen om nog betere foto’s te maken van onze producten.

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en een goede service, ik ben zeer tevreden en ik raad iedereen SofaSeals aan!!

10 juillet 2021

Réponse de SofaSeals

Bedankt voor uw review. Wij stellen dit zeer op prijs en wij zijn erg blij dat u zeer tevreden bent met onze service.

Zeer goede hoezen voor de bank en me…

Zeer goede hoezen voor de bank en me stoelen.

Volgende dag geleverd, erg tevreden!

Bedankt!

9 juillet 2021

Réponse de SofaSeals

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Wij zijn erg blij dat u zeer tevreden bent met onze producten en service.