Jeg vil tilslutte mig de fleste andre her på siden: Hold jer langt væk fra Sofia Copenhagen.. Virkelig dårlig kvalitet/100% syntetisk og lever slet ikke op til billederne af tøjet..Mega øv.!! St... Voir plus
Efter flere uger ankom “varerne”. Hvilken kvalitet! Skrev tidligere det var svinde,l da pengene var trukket, uden varerne ankom efterfølgende. Men køb ej her – elendigt tøj uden mærker af nogen slag... Voir plus
Når man almindeligvis er en størrelse XL/XXL i DK/EU, så bliver man slemt skuffet over disse Kinesiske produkter fra f.eks. Sofia-Kobenhavn (!). Jeg skulle nok op i en størrelse 6XL hvis deres produk... Voir plus
Do not buy anything from this FAKE…
Do not buy anything from this FAKE store. They are not who they claim to be. Everything is from China. I ordered clothes for over 900 DKK, and I received very low-quality things that I could not even put on my body. When I asked for a refund, I was offered a 20% refund. I bargained and received 50% back. The other 50% went down the drain. Stay away from this seller.
Jeg købte en sommerkjole
Jeg købte en sommerkjole, 300kr har aldrig set den. Købte en frakkog bluse 900kr dette har jeg heller aldrig set. Har kontaktet flere gange, der sker ikke noget. Dette var i sommer så jeg ser nok aldrig 1200 kr igen.
ADVARSEL** HOLD JER VÆK FIRMA
ADVARSEL** HOLD JER VÆK FIRMA - bestilte smart vinterjakke MEN STØRRELSE DER SKULLE VÆRE XXXL VISTE SIG AT VÆRE I MINI MINI STØRRELSE SVARENDE TIL SMALL - OG SER UD TIL AT PENGENE ER TABT-
Denne hjemmeside er en kæmpe SVINDEL 🚫
Denne hjemmeside er en kæmpe SVINDEL 🚫
Det her er ikke Sofia København det er Sofia svindel.
Jeg bestilte tre frakker. Så flotte billeder på hjemmesiden, men ligeså snart jeg fik dem var det noget være lo**t. Det er den dårligste kvalitet jeg nogensinde har set, det føles præcis som plastik og slet ikke noget man kan have på. Pakken kommer fra deres lager i Malmø men de skriver jeg skal sende den til Hong Kong og betale det hele selv.
Det er en svindel med svindel på. 🚫🚫 det bliver hundred procent politi anmeldt.
Det helt ufatteligt.
Jeg vil tilslutte mig de fleste andre…
Jeg vil tilslutte mig de fleste andre her på siden:
Hold jer langt væk fra Sofia Copenhagen..
Størrelserne holder heller ikke og kun afklippede mærker i tøjet!
Lang leveringstid.!!
Penge lige ud af vinduet.. desværre.!!!!
Svindel firma
Svindel firma, som ikke er dansk. Tøjet af meget ringe kvalitet uden mærkning af materiale og vaskeanvisning. Købte 6 ting - ingen kunne bruges. Ville returnere, men skulle sende til Kina, hvilket ville koste over 500 kr og var meget besværligt, hvilket Sofia også sagde. Returnering er ikke nemt, som der står i annoncen. Hold jer langt væk fra det firma, hvis I ikke fil snydes. Jeg bestilte den 28. August, men sagen er først afsluttet 1. Oktober 2025.
Virkelig dårlig kvalitet- lever ikke op…
Virkelig dårlig kvalitet- lever ikke op til beskrivelserne
Størrelsen på tøjet ikke normale størrelser. Bestilte str S og det svarer til str L
Umuligt at få lov at sende retur
De bliver bare ved med at tilbyde ekstra 20-30% rabat
Elendige varer
Elendige varer - str er helt forkerte, bestilte xxl i jakke og fik noget der minder om smal/medium.
Da jeg skrev og spurgte hvodan man skulle returnere, fik jeg besked om at tage et billede af varerne🤨
tarvelig jakke
ville ønske jeg havde været på trustpilot inden jeg bestilte fik en tarvelig jakke 4 numre for lille, orker ikke at slås med det firma så donerer jakken videre
Bluse
Bluse. Den ringeste kvalitet man overhovedet kan tænke sig, svarede overhovedet ikke til beskrivelsen på deres hjemmeside.
Desuden utrolig lang vente tid
Jeg skal aldrig købe der mere
Har ikke modtaget mine vare 😡😡😡 de…
Har ikke modtaget mine vare 😡😡😡 de svare ikke på mine e-mails
Lang leverings tid og dårlig bytte service
Lang leverings tid, tøjet ligner på ingen måde det på deres billeder og tilbyder 20% af prisen retur, de begrunder det med at det er besværligt at sende deres vare retur.
Hold jer langt væk.
Endelig kom et par sko fra China
Endelig kom et par sko fra China, desværre kunne jeg ikke passe dem, og skriver til firmaet.
Mangler returlabel.
Får at vide at man ikke kan få penge tilbage på udsalgsvarer, trods der flere steder står beskrevet "30 dage returret"
Korrupt firma, som ved min 2. mailhenvendelse vælger ikke at svare.
de skulle ikke have haft 1 *
Ekstrem lang leveringstid
Ekstrem lang leveringstid, fik kun 3 varer ud 4 af, fik ikke pengene retur. Tøjet var ringe af kvalitet og ingen vaskeanvisning. Jeg har rykket flere pr. mail.
Købte en kjole
Købte en kjole, der var lang leveringstid, hvilket jeg ikke var advaret imod. Der var ingen mærker i kjolen, ingen vaskeanvisning. Tydelig fra Asien.
Returregler urimelige, jeg blev tilbud 20% i afslag , da jeg ikke magtede at sende varen til Kina. De havde ike oplyst at varen var fra Kina.
Jeg køber aldrig mere i Sofia, København.
SVINDEL
SVINDEL.
Deres varer er fra Kina og er meget dårlig kvalitet. Der er ingen mærker i tøjet. Lang levering, fordi det kommer direkte fra Kina.
Skal man returnere, skal man sende varen til Kina for egen regning.
Mailsvar er fra Holland.
De tilbød at jeg kunne få 20% af beløb tilbage og samtidig beholde de varer jeg ønskede at returnere.
Dette afslog jeg og de sendte en returadr i Kina. Jeg ønsker ikke at skede noget til Kina for egen regning. Har fået 50% af beløbet tilbage nu.
Selvom hjemmesiden ser troværdig ud, er dette svindel. Råder alle til ikke at handle hos dem!
Varen kom ALDRIG køb aldrig der !!🤬
Ingen mærkater i tøjet
Meget lang leveringstid. Ingen mærkater i tøjet, ikke engang vaskeanvisning. Dårlig kvalitet, ligner på ingen måde billedet på hjemmesiden. Er sikker på deres historie om ned lukning er pure opspind.
Don't do it
De trækker pengene, før de sender.
Det tager en evighed om at komme.
Dårlig kvalitet.
Advarsel!!!!!
Kære alle potentielle kunder.
Dette er en ADVARSEL
Jeg købte en luksuslædertaske sat ned fra 1695 kr til 500 kr.
Fysisk butik i København flot facadebilled og billed af et nydeligt ægtepar som indehavere.
Jeg tænkte hvor sympatisk det er sikkert at handle med dem.
2-3 uger senere modtog jeg tasken en flad indkøbstaske af kunstlæder Kina vare blev chokeret og vred.
Kontaktede dem pr. Mail du kan ikke ringe til dem og fik at vide du på egen regning kan sende den retur ( koster ca 250 kr ).
Jeg bad dem returnere mine penge men kan kun få 20% jeg sagde 50 % de accepterede men endnu ikke set pengene.
KØB ikke hos dem “Kontant” har beskrevet netop dette emne 5. Juni 2025.
Mvh
Jytte Plato