Banner for Soft Revolt

Soft Revolt Avis

1 070
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, mooie bh, goede ondersteuning zonder beugel. Gebruik gemaakt van de maattabel, maat 6 zit echter, ook na een paar dagen net wel/niet als 4 borsten, op het randje. Bij de bandjes kruis... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke website. Goede tool voor berekening van de maat. Ik heb deze BH gekocht omdat ik door de overgang last heb van gevoelige borsten en veel last en pijn heb bij het dragen van een beugel BH.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de lingerie
  2. aussi dans
  3. Magasin de sous-vêtements
  4. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Écrit par l'entreprise

Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.

Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.

Gratis verzending vanaf 100 euro in NL

Niet tevreden? Ruilen is altijd gratis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 070)

236 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit

Bh gekocht. Daar ging na twee weken 1 haakje van los. Ik heb het terug gestuurd en weken moeten wachten op een nieuwe. Nu precies op dezelfde plek kapot. Ik dacht al bij ontvangst dat ik zag dat het haakje nog steeds niet goed zat. Alsof ze het hebben geprobeerd te herstellen. Ik baal ervan het is een ontzettend dure bh en het is nog niet eens een paar maanden mee gegaan. Ik heb hier bhs liggen van 8 jaar geleden die nog helemaal in tact zijn dus het ligt echt niet aan mezelf. Kan ik beter een minder duurzame bh kopen maar die wel langer meegaat. De juiste maat vinden is overigens ook een uitdaging. Zou het merk niet aanraden.

3 février 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat jammer om te horen dat dit jouw ervaring met onze bh’s is. Twee keer hetzelfde defect op dezelfde plek hoort uiteraard niet te gebeuren en past niet bij de kwaliteit die wij willen leveren. Het spijt ons dat je hierdoor onnodig veel tijd en moeite hebt moeten besteden en dat je met deze bestellingen pech hebt gehad.

We helpen je dan ook graag bij het omruilen van je defecte bh voor een nieuwe! Mocht je dit willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zorgen ervoor dat dit netjes en zo snel mogelijk wordt geregeld en kijken graag met je mee naar een passende oplossing!

Super fijne hb

Super fijne hb! Ik moest eerst even wennen aan het materiaal, maar toen wilde ik niet anders meer! Ook een goed advies gekregen toen ik er niet uitkwam welke maat ik moest bestellen.

31 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Dat je nog even moet wennen aan het materiaal, maar daarna niet meer anders wilde, dat horen we vaker. Fijn dat je het een kans hebt gegeven en zo de perfecte bh gevonden hebt! Goed om te horen dat ons maatadvies je goed heeft geholpen. Daar zijn we blij mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

3 maanden geleden kocht ik een BH bij…

3 maanden geleden kocht ik een BH bij Soft Revolt om te testen. Ik was heel aangenaam verrast. Geeft een goed draagcomfort, geen afvallende bandjes en geen stekende beugel. Bovendien geven ze natuurlijke gelifte borsten. Ik heb er ondertussen 5 in mijn kast. Heb de 3 soorten en kan hiermee zeggen dat alle modellen uitstekend zitten. Ze zijn simpel maar wel heel mooi vind ik persoonlijk. Ik zou deze BH’s voor grote tot kleine borsten aanbevelen.

31 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo aangenaam verrast was en dat het draagcomfort en de pasvorm zo goed bevallen. Dat je inmiddels al 5 in je kast hebt liggen én alle modellen hebt geprobeerd, vinden we echt een groot compliment! Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Nooit anders meer

Ik droeg altijd al dure bh's (marie jo) en was best tevreden. Maar nu ik deze heb kan ik die niet meer aan want deze bh voel je niet, zit alleen maar lekkerder na langer dragen. Wil nooit anders meer. Ziet er ook mooi uit. Bij de volgende aanbieding koop ik er nog een. Heb er al twee.

30 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Geweldig dat je zo’n verschil merkt in comfort en dat de bh alleen maar lekkerder zit. Super ook dat je er al twee hebt!

Leuk om te weten: de CLEO Seafoam Green + de ANNA Lavender, Magic Magenta en Seafoam Green zijn momenteel in de aanbieding! Misschien zit er wat leuks voor je tussen.

Bedankt voor je review en hopelijk tot snel!

Mooie beha

Mooie beha, zit goed en geen beugels meer.
Model Cleo zit goed bij mij.
Heel blij dat ik de beha heb ontdekt, binnenkort koop ik er nog 1.

5 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat de Cleo bh zo goed zit en dat je er blij mee bent! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen bij je volgende aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Soft revolt what a great new brah revolution

Size finder easy & correct !
Brah fit is excellent & gives great support .
Colour range is very good and up to date
Bought 2 different models and reordered already again .

23 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Thank you for your review! We’re so happy to hear the size finder worked well and that your bras fit perfectly. Glad you love the support, colours, and our models. We hope you enjoy your new order just as much!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en snelle verzending

Een van de BH's die ik gekocht had, bleek een defect te hebben. Daar is snel en goed op gereageerd.

27 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Fijn om te horen dat we snel en goed hebben kunnen helpen met een defecte bh. Bedankt voor je review en we hopen dat je veel plezier hebt van je bh!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik had 2 bh's besteld en betaald en had…

Ik had 2 bh's besteld en betaald en had slechts 1 gekregen.blijkbaar lag dit niet aan soft revolt maar aan de verzenddepot. De verpakking was gescheurd toegekomen. Soft revolt heeft dit rechtgezet en mij de 2de bh ook verzonden. 1 bh is wel minder zacht dan de andere en de band onderaan is wat uitgerokken.

26 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Bedankt voor je review! Fijn dat het probleem met de tweede bh is opgelost en dat deze uiteindelijk goed is geleverd. De garens verschillen per kleur, waardoor een kleur net iets anders kan vallen dan een andere. We hopen dat je alsnog plezier hebt van je bh’s en mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

Goede bereikbare klantenservice

De eerste bralette pastte niet goed mbt de cupmaat. Na een goed contact met de klantenservice mocht ik hem kosteloos ruilen voor een andere maat. Top!
Nu heb ik een goed passende bralette en zit heerlijk.

4 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Fijn om te horen dat je fijn contact had met onze klantenservice en je nu de juiste maat te pakken hebt! Bedankt voor je review en veel draagplezier toegewenst!

De mensen van Soft Revolt zijn heel klantvriendelijk

Eindelijk een bh zonder beugel met cup E. En hij zit soft.

De mensen van Soft Revolt zijn heel behulpzaam.
De BH is van heel goede kwaliteit.
Kwaliteit - prijsverhouding is prima: goede kwaliteit voor een goede prijs.

25 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over onze bh’s én over onze klantenservice. Fijn dat je eindelijk een beugelloze bh met cup E hebt gevonden die zacht zit en prettig draagt. Ook bedankt voor je complimenten over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding, dat waarderen we enorm. Veel draagplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en prettig draagcomfort

Al jaren blij met deze bh’s. Mooie kleuren, fijn draagcomfort zonder prikkende beugels of knellende banden. Het nieuwste bh model Lara heeft bredere banden naar de rug, wat ik persoonlijk prettiger vindt zitten. Kwaliteit en pasvorm blijft na veel wassen (met de hand) goed.

23 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat je al jaren blij bent met onze bh’s en het draagcomfort zo waardeert. Ook leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kleuren, pasvorm en kwaliteit, en dat deze mooi blijven na veel wassen. Dank je wel voor het delen van je ervaring en veel draagplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne producten en goede service

Hele fijne producten en goede, vriendelijke, snelle service, zowel de eerste verzending als toen ik iets wilde ruilen. De slips sluiten mooi aan en ook de bh’s voelen fijn aan. Ik vond het zelf lastig om mijn gewenste maat te vinden via de site maar na retourneren en een goed advies ben ik tevreden.

15 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent over zowel onze producten als de klantenservice, en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat. Dank je voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk een lekker zittende beha die…

Eindelijk een lekker zittende beha die er ook nog leuk uitziet

21 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn dat je eindelijk een bh hebt gevonden die goed bij je past! Bedankt voor je review. We wensen je nog veel draagplezier toe en hopelijk tot een volgende keer!

Super fijne klantenservice

Super fijne klantenservice, goede communicatie en snelle reacties. De BH is een mooi product.

21 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice én met de bh! Bedankt voor je review en hopelijk tot een volgende keer!

Very comfortable!

The Bra's from Soft Revolt are very comfortable. You don't want to wear anything else anymore.

19 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Thank you for your lovely review. We are very happy to hear your Soft Revolt bra is the only bra you love to wear! We truly appreciate it!

Goed product

Goed product, zit lekker, knelt niet!goede service, ik had verkeerde maat besteld en ruilen ging goed.

14 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat goed om te horen dat de bh lekker zit en niet knelt. Fijn ook dat het ruilen soepel is verlopen en dat onze klantenservice je goed heeft geholpen. Dankjewel voor je fijne feedback!

Fenomenale BH’s

Normaal draag ik altijd bh’S met beugel maat 75D. Ik heb lang getwijfeld deze bh te kopen. Door mijn leeftijd (54 jaar) en hangende borsten kon ik mij niet voorstellen dat een BH zonder beugel genoeg ondersteuning zou kunnen geven en mijn borsten er mooi stevig uit zouden laten zien. Eens gekocht was ik zeer enthousiast en heb er meteen bijgekocht in totaal vier stuks in maat 5.
Omdat de cups geen foamlaag hebben wel
Opletten dat je tepels” in een lijn liggen”. Ik vind ze geweldig en wil
Geen andere meer. Ziet er mooi uit onder een dun truitje maar ook tijdens het werken in de zorg draag ik ze elke dag. Voor mij einde zoektocht en nooit geen andere meer. Nee,ik heb geen aandelen maar gun dit iedere vrouw!

17 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat ontzettend fijn om dit te lezen, dankjewel voor het zo open en uitgebreid delen van je ervaring! We begrijpen heel goed je twijfels, en juist daarom maakt het ons extra blij om te horen dat onze bh zonder beugel je zo positief heeft verrast en je de ondersteuning en vorm geeft die je zocht. Geweldig dat je er inmiddels al vier draagt en ze zelfs tijdens je werk in de zorg elke dag met plezier gebruikt. Dat dit voor jou het einde van de zoektocht is, is een prachtig compliment. Dankjewel voor je enthousiasme!

Noté 5 sur 5 étoiles

Never had a bh that was so good

Never had a bh that was so good. You don't feel you're wearing it.

17 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Thank you so much for sharing this! We’re incredibly happy to hear that the bra feels so comfortable you hardly notice you’re wearing it, that’s exactly what we aim for. Your kind words mean a lot to us!

Hele comfortabele bralette

Hele comfortabele bralette. Blijft de hele dag goed zitten. Is zacht maar geeft genoeg steun.
De bralette zou ook fijn zijn in kleinere maten!

16 janvier 2026

Réponse de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat de bh zo comfortabel zit en de hele dag goed op z’n plek blijft! Dat hij zacht is én voldoende steun biedt, is precies waar we het voor doen. Dankjewel ook voor het meedenken over kleinere maten, we waarderen je feedback enorm!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus