Softwarekoder.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Jeg købte Microsoft Office 2021 Home and business og der kom godt nok en Licens key med den email som kom med et download link, men det program jeg downloadede var Office pro + så jeg kan ikke aktive... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte Microsoft Office Home & Student 2021 og valgte Softwarekoder.dk pga. pris. Fik behov for hjælp, da installationen drillede. Skrev til support en lørdag eftermiddag og fik svar efter 45 min.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købt Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) - Digital levering - Dansk × 1 den 28/3 2024. og fik fik kode den 30/3 2024. Og kun ikke fuldføre aktiveringen. Og de skiver "HVIS TELEFONAKTIVERINGEN... Voir plus

1. Boutique de logiciels

Écrit par l'entreprise

Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Købte Office 2016
Som jeg først modtog et døgn senere med undskyldning for sen levering. Okay for det. Efter indstallering der gik nemt og smertefrit efter den medsendte vejledning fik jeg så meddelelsen, kan ikke aktiveres da koden var brugt en gang. Jeg skriver til jer og spørger, hva så?
Efter flere dage nu uden svar kan jeg kun give en stjerne

29 novembre 2023

INGEN LICENSNØGLE

Købte for snart en uge siden en Microsoft Office 365 Family, som jeg omgående fik bekræftet. Der fulgte dog ingen licensnøgle med bekræftelsen og heller ikke med "hent dine filer" e-mailen. Der står tydelig ""ØJEBLIKKELIG DIGITAL LEVERING - leveres umiddelbar efter køb" på websitet. Jeg har nu skrevet til dem hver dag siden, og får INGEN svar. Kan på ingen måde anbefale Softwarekoder, og har kun haft en dårlig oplevelse med købet. Med venlig hilsen Gitte
Opdatering: Så kom der pludselig en licensnøgle samme aften, så der var hul igennem. Tak for det.

2 décembre 2023

Efter flere dage nu uden svar kan jeg kun give en stjerne

28 novembre 2023

Har købt 2 Microsoft Office licenser

Har købt 2 Microsoft Office licenser. Købet forløb fint, men Microsoft ville ikke acceptere den ene licens ved registrering.
Efter henvendelse til Softwarekoder fik jeg en ny kode der virker.
Kan godt anbefales her fra.

28 novembre 2023

Rent bedrägeri

Rent bedrägeri, dom levererar inte produkten, dom betalar inte tillbaks pengarna för saker man köpt för produkter dom inte skickar

Rent bedrägeri , köp inget av detta företag

16 novembre 2023

Finte / OBS (!)

Købte Office prof. PLUS 2021 i Februar 2023
I går skulle jeg (gen)installere det på en ny maskine.
Da jeg oprindeligt skulle installere det, virkede S/N ikke Softwarekoder.dk sagde "Det sker sjældent" De fik koden til at virke igen. Hvordan, er jeg lidt i tvivl om - Microsoft vil ikke kendes ved koderne.

Nu virker den selvfølgelig ikke igen, som forventet. Samtidigt er mit link til installationsvejledning dødt, og min email findes ikke længere i deres system.

OPDATERING 4/12:
Jeg modtog venlig support, samt nyt S/N af Software-codes, og installerede + aktiverede min officepakke´.

..Så min oplevelse er, at selvom der måske er tale om brugte nøgler, så kan de bruges. Det gælder naturligvis kun til den dag firmaet ikke eksisterer mere, og du har brug for at aktivere din software på ny/geninstalleret maskine.

25 novembre 2023

Hurtigt og nemt.

Jeg købte Office-pakken til Mac. Lige så snart betalingen var gået igennem åbnede der knap på betalingssystem, som jeg kunne trykke på, og så kørte installeringen af sig selv. Ingen ventetid ingen problemer, helt perfekt.
Da jeg senere åbnede min mail, var alt også sendt per e-mail - men som sagt var det ikke nødvendigt, da der på virksomhedens hjemmeside var alle link og informationer, som var meget nemme at følge selv for en digitalt udfordret. Fem stjerner.

12 novembre 2023

Pas på.

Pas på, der er ingen mitid på denne side, nølgen virker ikke til det program som jeg "købt"
Tror det er gamle koder, som er brugte. man skal ringe til microsoft for at aktiver progamet, men det er ikke stabil nok i min bog.
Brug heller flere penge, eller en gritis løsning.

15 novembre 2023

Lidt udfordringer

Problemfrit - Nej, men...

Kundeservice var søde til at hjælpe og fik det til at virke inden for 24 timer.

Efter at have bestilt Office 2021 fik jeg licenskoden med det samme, vejledningen var lidt blandet Office 2019/2021, men det gik. Problemet var at licenskoden jeg fik var til Office 2019, mens jeg sad med Office 2021 jeg skulle installere. Fik dog en ny kode så snart de forstod problemet. Glad kunde her

29 octobre 2023

Ingen licensnøgle

Bestilte en Windows 11 version som jeg omgående fik bekræftet. Blot fulgte ingen licensnøgle med bekræftelsen og heller ikke med "hent dine filer" emailen. Der står tydelig ""ØJEBLIKKELIG DIGITAL LEVERING - leveres umiddelbar efter køb" på websitet. Men der er nu gået timer. Altid en cliffhanger om man faktisk får hvad man betaler for. Ikke i orden.

3 novembre 2023