Jeg købte Microsoft Office 2021 Home and business og der kom godt nok en Licens key med den email som kom med et download link, men det program jeg downloadede var Office pro + så jeg kan ikke aktive... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte Office-pakken til Mac. Lige så snart betalingen var gået igennem åbnede der knap på betalingssystem, som jeg kunne trykke på, og så kørte installeringen af sig selv. Ingen ventetid ingen pr... Voir plus
Jeg købte Microsoft Office Home & Student 2021 og valgte Softwarekoder.dk pga. pris. Fik behov for hjælp, da installationen drillede. Skrev til support en lørdag eftermiddag og fik svar efter 45 min.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købt Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) - Digital levering - Dansk × 1 den 28/3 2024. og fik fik kode den 30/3 2024. Og kun ikke fuldføre aktiveringen. Og de skiver "HVIS TELEFONAKTIVERINGEN... Voir plus
Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.
Lillesand, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
Da jeg skrev og bad om hjælp ift. installations problemer, så blev jeg kontaktet mhp. teknisk support. Nu skal jeg bare have ringet og får sikkert assistance.

Réponse de Softwarekoder.dk
Man får hvad man bestiller under de betingelser man bestiller under.
Ja, man skal registrere ved tlf. opkald, men det står skrevet. Så det kan man ikke klantre dem for.

ADVARELSE.....FUP FIRMA
Vi havde købt en licens-nøgle, som viste sig at ikke var gyldig. Vi har skrevet til firmaet support og kun fået svaret at vi skulle sende et skærmbillede, så de kunne hjælpe os, hvilket vi også har gjort. Sidenhen har vi intet hørt fra firmaet/supporten. Vi har gentagende gange henvendt os til dem, men forgæves.
Vi tror at mange af de "gode anmeldelser" herinde er falske.
Nu 2 døgn efter stadigvæk ingen kontakt fra firmaet/supporten. Vi har skrevet til dem vi betragter købet som ophævet. Vi har nu gjort indsigelse til vores bank overfor det beløb firmaet har trukket.

Réponse de Softwarekoder.dk
Perfekt oplevelse! Jeg modtog min kode med det samme, og alt fungerer, som det skal. Softwarekoder.dk kan klart anbefales.

Réponse de Softwarekoder.dk
Har købt en officepakke Student men kkan ikke downloade korrekt da systemet fortæller at koden ikke er gyldig og ikke købt i det land den skal bruges ???
Har skrevet til dem og bedt om hjælp men der sker ikke rigtigt noget.
Det ser også ud til at systemet forsøger at downloade en office pakke PRO men det er jo ikke det jeg har købt

Virker efter lidt tid
Kunne godt bruge en information om ventetiden.
Men let at få fat koder

Réponse de Softwarekoder.dk
Supporten var ihærdig, og jeg fik tilslut den rigtige kode. Det burde dog ikke tage 3 forsøg at nå frem til en ubrugt licens.

Réponse de Softwarekoder.dk
Jeg købte en licens tilbage i februar, men så først bagefter at de foreslog man aktiverede inden for et par dage. Det kunne jeg ikke da jeg ventede på min hardware. Jeg fik min PC op at køre her for nogle dage siden, og da sagde Windows at licensen var brugt på en anden enhed. Jeg skrev til softwarekoder og de sendte en ny produktnøgle der virkede. :)

Réponse de Softwarekoder.dk
Har købt en Windows 11 Home OEM licens gennem Softwarekoder.dk, men ved aktivering siger Windows at den tilsendte licens kode allerede er i brug.
Har kontaktet deres kundeservice, som forståeligt spurgte efter skærmbillede bevis, men efter at have sendt dem det har jeg ikke hørt fra dem. Det er over 48 timer siden jeg sendte dem bevismaterialet.
Det er meget træls at have købt og betalt for licensen men at man skal leve med Windows vandmærket siden købsdato for en uge siden.
Håber, at de ser dette og at det fremskynder deres langsomme kundeservice.

Réponse de Softwarekoder.dk
Koden var brugt tidligere og måtte igennem en række procedure hos Microsoft

Réponse de Softwarekoder.dk
Jeg har endnu ikke fået en licensnøgle der virker til mit købte produkt, Microsoft Visio 2021 Pro. :((
Fik tilsendt en ugyldig serial key, og selvom jeg havde forklaret Carl jeg havde prøvet alle hans guides og gjort præcis som de sagde op til flere gange. Så ville han have jeg skulle bruge yderligere tid på at sende et skærmbillede at aktiverings processen med telefon aktivering. Det virker lidt som noget shady business hvor man omgår en kode ved at skulle aktivere og få en "ny kode" med telefon aktivering. Handler i hvert fald ikke her igen.

Réponse de Softwarekoder.dk
Købte Office2019 den 20/12 2022, prøvede at installere programmet på en bærbar PC den 20/1 2023. Det lykkedes ikke. Have en mailkorrespondance md en Carl. der prøvede at hjælpe. Daj eg gik "død" igen og skrev til Softwarekoder.dk, var der ingen respons. Så endte med at købe en licens hos en anden udbyder, hvor servicen var helt i top.

Réponse de Softwarekoder.dk
Jeg er ikke sikker på hvordan de kan sælge permanente office licenser til en tiendedel af prisen hos Microsoft. Men jeg fik min produktkode med det samme og alt fungerer som det skal. Det kan helt klart anbefales, og jeg kan slet ikke se hvordan det skulle svare sig at købe eller abonnere på produktet på nogen anden måde.