Softwarekoder.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Jeg købte Microsoft Office 2021 Home and business og der kom godt nok en Licens key med den email som kom med et download link, men det program jeg downloadede var Office pro + så jeg kan ikke aktive... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte Office-pakken til Mac. Lige så snart betalingen var gået igennem åbnede der knap på betalingssystem, som jeg kunne trykke på, og så kørte installeringen af sig selv. Ingen ventetid ingen pr... Voir plus

Jeg købte Microsoft Office Home & Student 2021 og valgte Softwarekoder.dk pga. pris. Fik behov for hjælp, da installationen drillede. Skrev til support en lørdag eftermiddag og fik svar efter 45 min.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købt Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) - Digital levering - Dansk × 1 den 28/3 2024. og fik fik kode den 30/3 2024. Og kun ikke fuldføre aktiveringen. Og de skiver "HVIS TELEFONAKTIVERINGEN... Voir plus

1. Boutique de logiciels

Écrit par l'entreprise

Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint nok

Brugervejledningen har lidt mangler.

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Erik.

Vi forsøger at tilbyde den mest populære software til den billigste mulige pris, så flere får adgang. :)

Enkelt og nemt

Købte Office 2019 til MAC. Enkel og meget nem installation.

1 avril 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Thomas.

Bestilte koden 5 min efter var den der

Bestilte koden 5 min efter var den der. Installerede Office og det virkede med det samme

1 avril 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage.

Virker, men virker lidt skummelt?

Er nødt til at ringe til microsoft telefon automat for at få lov at aktivere nøglen som jo skulle være ubrugt (her har jeg nok lidt tvivl) for ellers ville den jo blot virke?

Hej Rune,
du har valgt at købe den billigste version af Microsoft Office 2021 Professional Plus til 169 kr. Det kræver aktivering via Microsoft telefonaktivering, hvilket normalt tager 1-2 min. (Dette gælder stort set ALLE billige Office, som du finder på Pricerunner eller andre steder).

Men du får Office aktiveret, og du får et Office, der er meget, meget billigt, samt Dansk støtte. :)

Vi har også regelmæssig online aktivering:

og

Microsoft-konto:

Køb af MS-Office 2021

Ved køb af MS-Office V. 2021, var der lige i starten et problem med et downloadlink, men det blev løst til min tilfredshed, så jeg kan roligt anbefale at handle hos Softwarekoder.dk

29 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Preben.

Ingen dikkedarer

Programmet var forholdsvis hurtigt at downloade(selvfølgelig alt efter hvor kraftig din Internetforbindelse er)og efter et kort opkald til Microsoft var alt oppe at køre. Hvis bare man følger installationsvejledningen så er det lige til. Helt klart en side jeg vil tjekke i fremtiden hvis jeg igen skulle stå og mangle et program.

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Acheron.

Gnidningsløst

Gnidningsløst, hurtig levering af Office-kode 👍

27 février 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Jeppe.

Office 2021 pro

Købte office 2021 pro.
Købet gik hurtigt, nemt og var leveret med det samme.
Jeg var lidt hurtig og læste ikke hele guiden til produktet og stødte på et problem, som kunne have været undgået, hvis jeg havde læst det hele. Så det var egen fejl.
De var hurtige til at svare og meget venlige.
Kan varmt anbefale at købe ved Softwarekoder.dk!!

23 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Thomas.

Det var nemt at installerer office…

Det var nemt at installerer office pakken.og det var fint beskrevet.

11 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Christian.

Godt og billigt produkt

Godt og billigt produkt - Og superhurtig, velkvalificeret og succesfuld support, da der opstod problemer med installeringen - problemer som IKKE skyldtes produktet
Anbefales!!

16 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Christian.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt.
Alt virker som det skal

13 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Morten.

Hurtig support

Kode kom ikke som lovet, men supporten var hurtig og fik rette fejlen. Koden virkede fint, tak for hurtig service

12 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Kenneth. :)

Det virker fint.

Det virker fint.

Med en letforståelig vejledning.

12 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Ove. :)

I bought Office 2021

I bought Office 2021, and everything went fine😊👍🏽

1 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Thank you for the nice review and I am happy that everything worked as you liked it to. Welcome back, Robert :)

Super nemt at installerer

Super nemt at installerer . Følg vejledningen. Wupti så fungerer det.

Ellers skriver man til kunde service som hurtig svarer tilbage.

Godt - billigt nemt produkt
Installeret Office pakken

23 février 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Christina. :)

God ide at dele ud af mulighederne

God ide at dele ud af mulighederne, til de der ikke har så meget at give ud af.
Emailrådgivningen virker!

4 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Ib Kasper. :)

Super let og overskueligt ,grundet…

Super let og overskueligt ,grundet jeres gode guide ,kode der bare virker og ikke mindst en pris et godt stykke under konkurrenternes .Thumps up herfra 😊👍.

3 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Juan. :)

Nemt at bestille og downloade

Nemt at bestille og downloade. Vigtigt at læse vejledningen grundigt. Med hjælp fra et yngre familiemedlem gik det fint og hurtigt med installering af programmet.

20 janvier 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Charlotte. :)

Microsoft Office 2021 Pro (PC)

Jeg har købt Microsoft Office 2021 Professional til download hos SoftwareKoder.dk.
Selve bestillingen gik let, og en kode med vejledning kom hurtigt via mail.
Download af selve programmet var muligt via det fremsendte link, men registreringen gik galt, så jeg måtte sende en mail til Softwarekoder support. Efter lidt skriveri frem og tilbage viste det sig, at der var fejl i vejledningen. Supporten sendte en ny vejledning, som var næsten rigtigt, og ved at kombinere oplysningerne fra de to vejledninger lykkedes det mig at få registreringen til at virke.
Men der er kompliceret, for efter at den fremsendte kode er tastet, skal man ringe til et supportnummer hos Microsoft. Her gælder det om at være meget omhyggelig og hurtig, for først skal der indtastes en hel masse cifre på telefonen, og bagefter remser Microsofts robotstemme endnu flere cifre op, som skal tastes på PCen. Det hele sker i meget hurtigt tempo uden pauser.

1 mars 2023

Réponse de Softwarekoder.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Velkommen tilbage, Frank. :)

Så godt du fik det til at ske. Aktiveringen tager normalt 1-2 min.

Dette har øjeblikkelig aktivering (men er lidt dyrere):