soilandseeds.se Avis 12

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

12 avis

Jättenöjd kund!!!

Är väldigt nöjd med min köpupplevelse. Tvekade inför beställning på grund av omdömena här men är glad att jag valde att prova för att skapa mig en egen uppfattning - kommer definitivt handla här igen samt rekommendera till andra!

Omsorgsfullt, fint och varsamt packat. La en stor beställning med runt 20 sorters olika frön, i varje påse fanns det fler frön än jag hade beställt vilket var en väldigt trevlig överraskning. De sorter jag beställt väldigt få frön utav fanns det mer än dubbelt antal i påsen.

Jag har nu sått av alla sorter och det har vuxit i en rasande takt. Grobarheten har för samtliga sorter varit ännu bättre än vad som angavs på hemsidan!

Inte alls svårt att få kontakt med företaget, via sociala medier svarade de mig samma dag. Det tar några dagar innan beställningen lämnar företaget men eftersom det är högsäsong och alla frön förpackas för hand tycker jag det är helt normalt. Leveransen tar sedan ett par dagar, inte heller konstigt eftersom frakten är gratis, beställningen skickas som brev och postnord har varannan dags-utdelning.

Älskar att man kan beställa ett litet antal frön till lågt pris så att man kan odla även med liten plånbok, eller vill testa många olika sorter utan att bli ruinerad. Gratis frakt är mycket uppskattat.

5 mars 2026

Tomma frökuvert

2 av 4 frökuvert var tomma. Mejlade de dem. Tog åtskilliga veckor att få svar. Fick återbetalning för fröna. Men de frön jag beställt var helt slut. Så mina odlingsplaner gick i stöpet. Kommer INTE köpa frön härifrån igen.

6 avril 2026
Avis spontané

Useriøse svar. Varen leveres ikke.

Blomsterfrø købt den 19/3 fra et firma som giver sig ud for at have adresse på Lidingö i Stockholm. Rykkere besvares påfaldende useriøst og med afsenderadresse med landekode +58 (Venezuela).

3 avril 2026

Fröer grobarhet

Fröer beställda. Lång leveranstid.
Grobarheten är bedrövlig.
Endast 1/5, 1/10, 1/20 frön som gror.
Mailat missnöjet men inget svar.

20 mars 2026

La en order 6/1

La en order 6/1, 12/1 fick jag ett mail att min order packades, 18/1 skickade jag mail och frågade var min order var, fick ett automatsvar att man kan kolla på hemsidan från vilket datum de packar ordrarna, kollade hemsidan och där stod det att de packar ordrar lagda den 14/1.
19/1 mailar igen, idag 22/1 har jag fortfarande inte hört något eller sett röken av någon order.

22 janvier 2026

Undvik denna butik

Gjorde en beställning på levande dyngmask den 3 augusti efter mailförfrågan med Alice på företaget som bekräftade att det fanns hemma och att de skulle skickas på tisdag/onsdag till mitt lantställe kommande vecka. Det kom aldrig någon försändelse och de svarar inte längre på mail. Jag har avbeställt ordern eftersom jag har åkt hem, men får ingen bekräftelse på detta. Skulle kollat på Trustpilot innan jag beställde!

3 août 2025
Avis spontané

inget paket och ingen återkoppling

La en beställning 16/7, det står att leveranstiden är 1-3 dagar, nu har det gått över 2 veckor och jag har inte fått mitt paket och inte heller kontakt med butiken efter flertalet mail.
Det finns knappt någon som helst kontaktmöjlighet på deras hemsida. De svarar ej på mail. Köp från en annan butik då denna inte är pålitlig.

26 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit