Helaas was mijn ervaring met Solavi…
Helaas was mijn ervaring met Solavi zeer teleurstellend.
Ik heb twee bestellingen geplaatst. Eén van de bestellingen werd onvolledig geleverd: er ontbrak een parfum.
Zodra ik het pakket had ontvangen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Sindsdien heb ik drie tot vier e-mails gestuurd om dit probleem te melden en om een oplossing te vragen. Tot op heden heb ik echter geen enkele reactie ontvangen.
Ik heb ook mijn twijfels geuit over de kwaliteit van één van de ontvangen parfums, omdat de geur veel minder lang bleef hangen dan ik gewend ben van hetzelfde parfum dat ik eerder bij erkende verkooppunten heb gekocht. Ook hierover heb ik nooit een antwoord gekregen.
Tot op vandaag heb ik het ontbrekende parfum niet ontvangen, geen terugbetaling gekregen en zelfs geen reactie van de klantenservice ontvangen.
Het meest teleurstellende is niet alleen de onvolledige levering, maar vooral het volledig ontbreken van klantenservice. Wanneer een bedrijf zijn klanten volledig negeert, is het erg moeilijk om er nog vertrouwen in te hebben.
Ik hoop dat Solavi eindelijk contact met mij opneemt en dit probleem zo snel mogelijk oplost.
Bestelling #6424