Solcellespecialisten Avis

TrustScore 2.5 sur 5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Det ønskede anlæg er nedtaget af…

Det ønskede anlæg er nedtaget af solcellespecialisten med påstand om udførelse af test.
Efterfølgende fik jeg besked om at de ophævede samarbejdet efter de to gange havde sat systemet i drift med eksport af strøm til følge. De kunne ikke finde fejlen og gav så op trods en aftale og udvist vilje fra vores side til at betale for løsningen. Det udføres ikke test ved aflevering og instruktioner gives ikke.
Systemet skulle være klart og installeret på en dag ultimo januar og dialogen med solcellespecialisten er vanskelig for ikke at sige umuligt. Tvivlsomt om de har autorisation

4 mars 2026

Er Solcellespecialisten specialist?

Jeg har fået monteret en ny Piko Kostal 5.5, hvor vedkommende montør ikke kendte flere detaljer vedr. inverteren. Da han ikke kunne forklare tilslutning til app via nettet, lovede han at sende materiale, hvilket ikke skete. Jeg har siden rykket Solcellespecialisten 2 gange for materialet uden, at de har svaret tilbage.
Må konstatere at firmaet ikke kender deres produkter godt nok og ikke kan hjælpe kunden med at sætte produktet 100% i drift.
Gad vide hvordan servicen er, hvis inverteren bliver defekt inden for reklemationsperioden?

7 mars 2025

Ringer mandag og siger mit…

Ringer mandag og siger mit solcelleanlæg har fejl.. bliver pænt ringer op og siger de kommer onsdag og kigger, jeg køre hjem fra arbejde og der kommer en ældre mand i arbejdstøj fra Harald Nyborg tager et billede af type skiltet på min inverter og siger det skal han undersøge ingen multimeter ingen værktøjer er fremme dette er nu 14 dage siden har rykket deres call center en gang.... Ingen svar, men rigtig flot hjemmeside den ros skal de have

19 février 2024

Fuldstændig ukontaktbar virksomhed

Virksomheden vil meget gerne sælge komplette løsninger og garanti osv.. Men når det kommer til at noget ikke virker som det skal, skal man ikke forvente nogen tilbagemeldinger. Har snart årsdag på at få skiftet noget som ikke virker helt som det skal, og der er ingen interesse i at få bragt dette i orden fra deres side.

Min anbefaling er at søge andetsteds hvis man forventer kompetent service, samt tilbagemeldinger/hjælp til sit system.

29 février 2024

DE gør intet af hvad de siger

Jeg administrerer en stor ejendom i Farum og i den forbindelse havde jeg et møde den 9. marts 2023 med Erik og Jens fra Solcellespecialisten, de ville komme med et tilbud på solceller og også sende en film på hvordan man sætter det op.
Jeg har siden rykket flere gang på mail og fået svar på, det er lige på trapperne, jeg har ringet og fået af vide - troede det var sendt, sender det med det samme.
Jeg har stadig intet hørt eller set, så pas på med dette firma, selvom de har en pæn hjemmeside.

9 mars 2023

Mit solcelleanlæg virkede næsten ikke…

Mit solcelleanlæg virkede næsten ikke mere. Tirsdag eftermiddag ringede jeg til Solcellespecialisten. Han spurgte hvad skærmen på inverteren viste, og jeg læste det højt for ham. Onsdag kom elinstallatøren og satte en ny inverter op, torsdag kom han igen og satte den igang. Solcellerne blev målt og alt virker. Meget meget fin service.

1 février 2023

Virker ikke specielt kundeminded

Virker ikke specielt kundeminded. De var ikke interesseret i at sælge mig en inverter, fordi jeg ikke oprindeligt havde købt solpanelerne hos dem. Brugte meget energi på at fortælle mig at de havde masser af kunder der købte for flere hundrede tusinde hos dem så jeg var for lille til at de gad at bruge tid på mig.
Jeg tænker at det ikke er der man skal handle hvis man senere får problemer med sit anlæg.

14 octobre 2022