3,0

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

SoleCity fortjener en ny chance

Har købt en vest hos SoleCity som er sendt retur
Der var lidt kommunikationsproblemer, men efter at Noahs far kontaktede mig, og der kom styr på det, har jeg fået pengene retur.
Alle fortjener en ekstra chance, og det skal Noah også have.
Han får 4 stjerner af mig, og ønsker ham en god start med forretningen

8 mars 2026

Svindel virksomhed som drives af et…

Svindel virksomhed som drives af et barn! Pengene hæves den dag varen bestilles, men der kommer ikke nogen vare. Kontakt er ikke muligt, med mindre man finder barnet. Han siger så at vare er aflyst og pengene kommer retur inden for 5 dag, hvilket ikke er tilfældet. Svindel! Hold jer langt væk

18 décembre 2025

Ingen svar på mails!!!!

Bestilte et par sko og fik dem efter lang tid.
Skulle byttes til større størrelse. Sendte sko retur.
NU er de meget stille, de svarer IKKE på mine mails.
Mega fustrerende og irriterende.

15 janvier 2026

Bestilt d 30.11

Bestilt d 30.11, ingen sko og nu heller ingen svar...så medmindre penge eller sko kommer politianmeldelse samt indsigelse i banken på vej.

19 décembre 2025

Handl der ikke!

Har bestilt et par sko slut november i god tid inden jul. I dag den 18. december får jeg mail om, at min ordre er blevet annulleret, fordi der ikke er flere varer på lager - og at min penge IKKE er blevet refunderet. Antager, at jeg er blevet snydt....

18 décembre 2025

Fup firma

Jeg havde bestilt og betalt en vare, der aldrig er dukket op, ydermere kan man ikke komme i kontakt med firmaet, de mail de selv skriver at man kan bruge, findes ikke.
Hold jer langt væk fra det firma

5 décembre 2025

Bestilt et UGG sko den 30/11-25

Har bestilt et par UGG sko den 30/11-25, pengene blev trukket 1/12-25. Ingen vare modtaget ej heller forsendelses information - er bange for det er en falsk hjemmeside
Ny update - varen blev leveret 27/12-25 godt 3 uger senere end forventet

10 décembre 2025

Har bestilt et par UGG d 2/12-25

Har bestilt et par UGG d 2/12-25, men havde desværre glemt at skrive min husnummer på. De kontaktede mig og jeg skrev med det samme tilbage med den rette rette adresse. De har efterfølgende rette adressen. Jeg kan dog ikke se de har sendt pakken afsted. Der står de har 1-3 dages levering. Jeg har derfor sendt en ny besked til dem via mail, for at høre hvor langt min ordre er. De vender ikke tilbage på min mail. Der er ikke noget tlf nr man kan kontakte dem på.

2 décembre 2025