Solproffset i Skandinavien AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Solproffset är ett mycket seriöst företag med både bra priser och mycket kunnig, lyhörd, jättetrevlig och noggrann personal. De håller vad de lovar och gör sitt yttersta för att jag som kund ska bli m... Voir plus

Ett trevligt och bra bemötande. Fick bra hjälp när jag skulle installera mina första batterier efter montage av solceller. bra kommunikationen och jag fick alltid svar snabbt. Jag är mycket nöjd och k... Voir plus

Jag har bara positiva lovord att ge till Solproffset i Skandinavien AB. Ärligare och duktigare solproffs kan man knappast hitta bland det enorma utbudet av solföretag i Sverige. Hos Solproffset känner... Voir plus

1. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire
  2. aussi dans
  3. Entrepreneur en énergie solaire
  4. Grossiste en batteries
  5. Société d'énergie solaire
  6. Usine de panneaux solaires photovoltaïques

Vi är ett heltäckande solcellesföretag som erbjuder installation av solceller och solcellsbatterier i stockholm med omnejd. Vi är även en heltäckande grossist som säljer allt ifrån solpaneler, växelriktare samt montagematerial. Vi säljer inom hela norden med eget lager i södra stockholm där vi lagerför våra produkter. Vi har även butik och möjlighet till avhämtning direkt i vår lagerbutik i tullinge.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

286 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sigenergy 12 kW / 18 kWh installerat utan problem

Mycket nöjd med Solproffset och hela processen.

Vi installerade ett Sigenergy SigenStor-system med 12 kW växelriktare och 18 kWh batteri, som ersatte vår tidigare Fronius Symo 6.0-3-M växelriktare.

Innan beställningen hade jag många frågor kring AC- eller DC-koppling, framtida utbyggnadsmöjligheter, smartmätare, exportbegränsning, dimensionering av växelriktare, elcentralen och andra tekniska detaljer. Rickard visade stort tålamod genom hela processen och tog sig alltid tid att svara på frågor och förklara olika alternativ. Det gjorde att vi kunde fatta ett välgrundat beslut och känna oss trygga med lösningen.

Installationen genomfördes enligt plan och systemet fungerade direkt från första uppstart utan några problem.

Ett extra tack till Fredrik och Arvid som utförde installationen. De var trevliga, professionella och lätta att prata med, och tog sig tid att svara på frågor under dagen.

Sammanfattningsvis en mycket positiv upplevelse från första kontakt till färdig installation. Jag kan varmt rekommendera Solproffset till den som funderar på att installera batterilagring eller uppgradera sin solcellsanläggning.

23 juin 2026
Avis spontané

Seriöst företag - rekommenderar starkt

Fredrik var hos mig från Solproffset. Jag själv är elektriker och kan bara konstatera att denna installatör är seriös och riktigt kunnig. Glad jag kommit i kontakt med dem, de har mitt fortsatta förtroende för framtidens jobb. Fanns / finns många oseriösa firmor, men väljer man solproffset så vet jag att man kan känna sig trygg.

Lite långsamma på återkoppling, gissningsvis för de är få personer som har väldigt mycket jobb. Så har man bråttom i att få något utfört och förväntar sig svar inom kort, så får man kanske söka sig vidare.

15 avril 2026
Avis spontané