Mikkel er dygtig og yderst kompetent! Siden vi i Greenbow startede vores SEO samarbejde med Mikkel for et halvt års tid siden, har vi forbedret os imponerende meget, på en del af vores vigtigste ke... Voir plus
Vi har i vores firma brugt Mikkel fra SoMeWeb som leverandør når de drejer sig om både vores opsætning af vores hjemmeside, men har ligeledes haft en workshop i brugen af LinkedIn. Vi har været mege... Voir plus
Mikkel skal have 10 stjerner for at hjælpe mig med min hjemmeside. Jeg havde svært ved at forklare hvad jeg ville have men det regnede han ud med det samme. Jeg har nu fået en hjemmeside som var... Voir plus
Det har fra starten af samarbejdet med Mikkel Juul, været en tillidsfuld kommunikation, forståelse for hvad jeg havde brug for og i hvilken retning, at Mikkel ville råde mig til at gå og især, hvordan... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Jeg har de sidste 10 år hjulpet mere end 300 virksomheder med professionelle hjemmesider, SEO og AI automation. SoMeWeb er i dag blevet til Jul Digital ApS, men samarbejdet, værdierne og personen bag er præcis de samme. Jeg arbejder fortsat ud fra en personlig og ærlig tilgang, hvor kvalitet, gennemsigtighed og langsigtede relationer er i fokus. Med fokus på både online synlighed og konvertering designer jeg ikke blot hjemmesider, men skaber skræddersyede digitale løsninger, der matcher den enkelte virksomheds mål og målgruppe. Min erfaring på tværs af brancher giver mig en solid forståelse for, hvad der skaber engagement og omsætter trafik til reel forretning. Hver hjemmeside og hver indsats bliver udviklet med omhu og ansvarlighed, fordi jeg tror på, at et godt samarbejde bygger på tillid – og at din succes også er min succes. Er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed, er du altid velkommen til at tage fat i mig.
Solbærengen 27, 2670, Greve, Danemark
- mikkel@juldigital.dk
- someweb.dk
Mikkel fra SoMeWeb er yderst kompetent…
Mikkel fra SoMeWeb er yderst kompetent og fantastisk at sparre med. Han har hjulpet os i gang med opstarten af vores webshop og er altid hurtig til at hjælpe med gode råd til vores markedsføring.
Mikkel (SoMeWeb) formår at gå en ekstra…
Mikkel (SoMeWeb) formår at gå en ekstra mil for at hjemmeside og Google spiller optimalt. Da jeg startede mit firma Familien i tale var Mikkel mega skarp på hvad der skulle til i opstarten.
Derudover er Mikkel (SoMeWeb) god til at henvende sig når der er ændringer (gdpr) i forhold til hjemmesidecookies, og hvis der er andet jeg skal være opmærksom på. Det jeg ikke selv kan fixe, klarer Mikkel (SoMeWeb) og jeg kan nemt og hurtigt komme i kontakt med ham. Mikkel (SoMeWeb) svarer lynhurtigt på sms og får klaret de problematikker jeg har i forhold til Google osv.
Jeg kan klart anbefale Mikkel (SoMeWeb) og bruger ham stadig når jeg skal have hjælp i forhold til it´en...
Vi søgte en god sparringspartner
vi søgte en god sparringspartner -
og det fandt vi !
Da vi skulle oprette en webshop til salg af vores produkter online, ledte vi efter et firma med god erfaring, som kunne hjælpe os med opstarten.
SoMeWeb har været en stor hjælp både før og efter lanceringen af hjemmesiden.
Vi får løbende vejledning om hvordan vi rammer vores målgruppe, samt optimerer hjemmesiden for at få flest muligt besøgende.
vi er blevet hjulpet godt i gang, og vil anbefale SoMeWeb til alle som har brug for kompetent vejledning.
Mikkel hos Someweb er dygtig og…
Mikkel hos Someweb er dygtig og engageret. Meget løsningsorienteret og lydhør. Tak for godt samarbejde.
Side 1 på Google!
Som nyopstartet selvstændig vinduespudser stod jeg og manglede en hjemmeside til min virksomhed. SoMeWeb fik stablet en hjemmeside på benene i løbet af kort tid, som jeg er blevet yderst tilfreds med.
Der har været fokus på alle relevante aspekter ift. at optimere en hjemmeside og få trafik på den; UX, SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier. Alt det har nu resulteret i, at jeg ligger på side 1 på Google!
Super rådgivning
Super rådgivning. Ikke bare hurtigtog professionelt, men også engagementet og interesseret i at optimere vores online profil.
Jeg kan varmt anbefale SoMe Web til andre, der ønsker en online strategi og synlighed på nettet.