Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag... Voir plus

1. Magasin de vêtements

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

4,5

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Terrible service!

I have written an e-mail to your customer service on the 6th of May, but I haven’t heard anything from you, so now i must write this review.

I have ordered a father & daughter swinwear set, and I received an e-mail the 26th of April that the order was ready to be shipped, and I got a trackingnumber from Bring. But I haven’t received my order yet, and there is no progress in the delivery due to the trackingnumber.

The problem is that you have already withdrawn the money from my bankaccount on the 28th of April.

This is terrible service and I want my money back!

26 avril 2026

Dear Lisa,

We are very sorry to read about your experience. First of all, please accept our sincere apologies for not responding to your previous email. This is absolutely not the level of service we aim to provide. Could you please also check which email address you sent your previous message to? Unfortunately, this can sometimes go wrong, and emails may not always reach us correctly.

We will immediately investigate internally what may have gone wrong, as you should normally have received a response from us much sooner.

In the meantime, we will also investigate your order and shipment status and contact you as soon as possible to find a suitable solution together.

Again, we sincerely apologize for the inconvenience and appreciate you bringing this to our attention.

Top producten

Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de producten zeer zeker aan. Kwalitatief uitstekend.

11 mai 2026

extreem goede en mooie bikini!!

ik heb hier een tijdje geleden een bikini besteld en ik ben blij verrast, de kleur is heel mooi en lijkt goed op de kleur op de foto. Ook sluit de bikini heel goed aan verder was het snel verzonden en kreeg ik het binnen een paar dagen na bestellen al op de deurmat. Tussendoor ben ik goed op de hoogte gehouden. Ik raad het product zeker aan!!

8 mai 2026

Idee und Qualität gut

Die Idee find ich gut. Qualität ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fänd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. Hätte bei dem Preis wenigstens einen Karton erwartet und keine weiße Tüte die an Chinaware erinnert.

8 mai 2026

Belachelijk slechte maatvoering

Kinder maar klopte volgens de beschrijving, maar het badpak is belachelijk klein. Normaal heeft mijn vrouw M, dus voor moederdag bestelden we L. Dit pak zit zo ongekend strak dat we zelfs XL niet aandurven. Helaas zitten er voor retourneren verzendkosten aan vast. Dit heeft me dus geld gekost en puntje bij paaltje heeft mijn vrouw geen moederdag cadeau. Lekker dan

10 mai 2026

Super klantenservice

Er was wat mis gegaan met de maatvoering vh bestelde item, dit werd top opgelost!! Super contact!! Snelle levering en product ziet er van goede kwaliteit uit. Laat het strandweer maar komen 😎

10 mai 2026

Sehr schöne Bademode

Sehr schöne Sachen! Mein Bikini Oberteil war leider zu klein, aber der Support hat sofort sehr nett weitergeholfen und mir eine neue Größe geschickt. Retour hat nichts gekostet. Jederzeit wieder.

5 mai 2026

Erg blij

Heldere communicatie. Veel keuze op de website. Positief verrast met de kwaliteit. Super fijn dat de badpakken voor de kleintjes drukknoppen hebben. Heel erg blij mee. Leuk moederdag/vaderdag/ouderdag cadeau.

1 mai 2026

Super leuk

Super leuk! Al 3e keer zwembroek met bijpassende badpakken voor mijn twee dochters besteld! Hopelijk komen de appeltjes badpakken weer op voorraad.

5 mai 2026

Super mooie badkleding

Zeer mooie goeie kwaliteits badkleding. Het valt wel ruim, neem een maatje kleiner. De kleuren zijn ook mooi, ik ben fan!

20 avril 2026

Easy.

Gemakkelijk bestellen en afrekenen zonder account. Goede bezorgdienst. Leuke bikini! Kleindochter was er helemaal blij mee. :)

21 avril 2026

Prachtig

Ze kosten wat maar het zijn dan ook echt kwalitatieve mooie zwembroeken. Meteen een pakket gekocht voor de opa en zijn 5 kleinzonen. Het ziet er echt schitterend uit, ze gaan de sterren van het strand zijn deze zomer.

28 avril 2026

Ik heb nog niets ontvangen of gehoord

Ik heb nog niets ontvangen of gehoord, dus slecht!

27 avril 2026

Hi Paulien,

Wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bij het verwerken van je bestelling zagen we dat het huisnummer ontbrak, waardoor we je pakket helaas nog niet konden verzenden. We hebben je hierover geprobeerd te mailen, maar mogelijk is dat bericht in je spambox terechtgekomen.

Zou je alsjeblieft even contact met ons willen opnemen via info@sonofabeach.nl of +31 6 28142435? Dan zorgen we ervoor dat je bestelling vandaag nog wordt verstuurd.

Alvast bedankt!

Origineel en stoer

Ik was al lang op zoek naar stoere bikini's, even geen bloemetjes en ruches. Son of a beach is origineel, de pasvorm is fijn en de kwaliteit is top. Ik heb 3 bikini's besteld dus laat de zomer maar beginnen!

27 avril 2026

Taglie che non corrispondono alle…

Taglie che non corrispondono alle misure effettive. Ho tentato di fare un cambio merce o un reso ma tutt' ora non ho ricevuto assistenza, anzi hanno negato che io abbia effettuato l' ordine

24/04/2024
Ho fatto confusione nel contattare il servizio clienti contattando un'azienda omonima. Ciò nonostante l'azienda è stata molto gentile accogliendo la mia richiesta di reso con garbo e velocità.

7 avril 2026

Hi Loredana,

Ci dispiace sapere che le taglie non corrispondono e che non è stata ancora trovata una soluzione.

Saremmo felici di aiutarti a trovare una soluzione. Potresti inviare il tuo numero d’ordine (che inizia con #SOAB) e le misure corrette a info@sonofabeach.nl? Ci assicureremo che il problema venga risolto nel modo corretto.

------

Aggiornamento dopo la modifica della recensione:

Ci dispiace sapere che non hai ancora ricevuto risposta alle tue email. Normalmente rispondiamo entro 1-2 giorni lavorativi, quindi ti chiediamo gentilmente di controllare se l’indirizzo email utilizzato è corretto.

In alternativa, puoi inserire qui il tuo numero d’ordine (che inizia con #SOAB), così possiamo verificare direttamente e aiutarti il prima possibile.

------
Aggiornamento dopo la modifica della recensione:

Ci dispiace per la situazione.

Non riusciamo a trovare la tua comunicazione via e-mail nei nostri sistemi, ma grazie al numero d’ordine che hai condiviso possiamo ora contattarti direttamente.

Inoltre, desideriamo informarti che non abbiamo nessuna collaboratrice di nome Sofia Binou nel nostro team; è possibile che tu abbia avuto contatti con un’altra azienda. Ti chiediamo gentilmente di verificare attentamente l’indirizzo e-mail utilizzato.

Normalmente rispondiamo rapidamente anche via e-mail, quindi in generale non dovrebbe esserci differenza tra i vari canali di contatto.

Ti contatteremo via e-mail il prima possibile per risolvere il problema.

Ti auguriamo una buona giornata.

Goede service en snel contact!

Voor de 2de keer weer een super leuke set besteld voor mijn man en zoontje ! Helaas was de bestelde zwembroek voor mijn zoontje te groot. Na heel snel app contact hebben ze meteen de goede maat opgestuurd en kreeg ik een retourmail om de verkeerde maat terug te sturen! Super service !

21 avril 2026