Super enthousiast toen ik de panty binnen kreeg. Had een feestje dus gewacht met dragen en binnen 2 uur de eerste ladder. Niets geks gedaan, enkel gezeten. Toen ik de ladder voelde, de tafel nog g... Voir plus

L'entreprise a répondu
Kwaliteit, snelle levering. De kanten kniekousjes en sokjes zijn een leuk cadeau (ipv bloemen bijvoorbeeld 😉)
Very happy with the 30 iconic panty. I have never had one this comfortable. Would definitely recommend. Besides the comfort the 30 has a nice balance in color, still showing your skin but definitely w... Voir plus
L'entreprise a répondu
In tegenstelling tot hoe ik deze panties op Instagram geadverteerd kreeg, zijn ze niet bijzonder sterk of ladder bestendig. Groter risico op ladders bij aantrekken dan bij goedkopere merken. Ik vind z... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Uitgeroepen tot beste panty door ELLE.
Onze collectie bestaat uit:
The Classics - effen panty's van 15-80 denier in verschillende kleuren
The Invisibles - huidskleur panty's
The Statements - panty's met prints
The Socks - sokjes en knee-highs
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super fijn bedrijf! Hele goede klantenservice. Met allerlei vragen geholpen en toen er iets niet helemaal ‘ok’ was met de panty werd dit meteen opgepakt. En de panty’s zelf zitten geweldig!!!

Nooit meer andere!
Einnnnndelijk de heilige graal der panty's gevonden! Ze zijn zacht, zitten heerlijk en gaan lang mee, ook na dragen en wassen. Er zit een voorgevormde voet in, wat ik heerijk vindt en zo weet je ook hoe die aan moet. Dat zie je ook door het 'label' wat net als in een broek op de achter(binnen)kant staat. Altijd zo frustrerend bij andere merken.Maar vooral de brede band bovenin maakt het draagcomfort geweldig. Geen dikke naad in het midden (die je zie zitten als je wat strakkers er overheen draagt). Gewoon de perfecte panty!

Réponse de So Tight
Panty’s snel ontvangen en dragen echt in 1 woord heerlijk!! Ik heb degene met de hoge band besteld en als je deze gewend bent, wil je niks anders meer!!
Ook de klantenservice reageert enorm snel en de klacht (zat al snel een gaatje bij de hak) is zeer netjes opgelost!
Hier een nieuwe vaste klant erbij, Henny de 30 denier, maar de 50 denier ga ik ook zeker hier voor de winter bestellen!!

Réponse de So Tight
De door So Tight geleverde service is geweldig, post.nl leverde, in tegenstelling tot hun berichten, maar een bestelling af.
So Tight
gevraagd te checken wat er mis kon zijn gegaan, ze mailden me dat ze het gingen onderzoeken, maar dat ze me ook meteen een nieuw paar classic knee-highs zouden sturen. Deze werden de volgende dag bezorgd, perfect.
En ik kan nu al zeggen dat de classic knee-tights geweldig zetten, de beste ever, ze knellen absoluut niet😄.
The iconic pantys heb ik nog niet gedragen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik deze ook met plezier ga dragen.
Ben super blij jullie ontdekt te hebben en beveel jullie en jullie producten aan.

Réponse de So Tight
Super, snelle verzending en toen ik wat vragen had met betrekking tot de juiste maat, kreeg ik binnen enkele uren al antwoord.( de maat is overigens perfect!).
En de panty zit heerlijk, niet die afschuwelijke strakke taillebanden die je normaal ziet.

Réponse de So Tight
Fantastische panty’s, zitten echt heel lekker. Zakken niet af.
In één van de bestelde panty’s zat een productiefoutje, meteen mail terug en met een fijne oplossing gekomen. Blij mee!

Réponse de So Tight
fast delivery, very good quality, tights are very, very comfortable! Best pairs I own :)

Réponse de So Tight
De pasvorm is fantastisch, de band is super comfortabel. Maar het blijven panty's, dus verwacht geen wonderen qua sterkte.

Réponse de So Tight
De meest geweldige panty's ever! Zitten heerlijk en van écht goede kwaliteit. De service is ook helemaal top, mocht er iets misgaan. Alleen maar complimenten!

Réponse de So Tight
I was doubting between legging sizes s/m and L and they gave me quick and good advise. Very happy with the actives legging!

Réponse de So Tight
Al jaren zeer goede ervaring prima kwaliteit en service

Réponse de So Tight
Snelle verzending en panty's van zeer goede kwaliteit en pasvorm. Ik ben al jaren klant en zal dat blijven ;-)

Réponse de So Tight
Onlangs heb ik een aantal panty's besteld bij So Tight en ik ben hier erg blij mee. Ik ben zelf 1,87 meter lang en deze panty's zitten perfect en zakken niet af in tegenstelling tot andere merken. Inmiddels heb ik ze al meerdere malen gedragen en gewassen en ze zien er nog perfect uit.

Réponse de So Tight
De panty's zijn van een hele goede kwaliteit en zitten heerlijk. Niets mis met het product.
Er zijn echter wel manco's bij levering en productie. Veel panty's (maten) zijn al maanden niet leverbaar en fouten bij uitlevering worden soms te laat opgemerkt. Dit kan écht beter!!